igorek30 Опубліковано: 28 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2012 Доброго всім дня.!! Я людина тут нова тому прошу віднестися з розумінням. Планую будувати будинок (розробка проекту) і цікавить точка зору вас щодо вибору виду покрівлі. Будинок планується мансардного типу. А бо дайте ссилочку на дану тему тут бо неможу знайти ? Сам більше схиляюсь до бітумної черепиці.Буду дуже вдячний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEN24 Опубліковано: 28 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2012 Однозначної відповіді Ви тут не знайдете, це точно. Кожен кулік почне своє болото хвалити, а потім кулики ще й поб"ються. Прочитайте декілька тем і самі робіть висновок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 28 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 28 березня 2012 Дякую за пораду, але все ж хотів би почуту думку. Кажуть металлочерепиця дуже стукає під час доців. А відповідні теми не можу тут знайти, хто може дайте ссилочку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хоровский Виктор Опубліковано: 28 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2012 краще положіть цементно пісчану черепицю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 28 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 28 березня 2012 А чим вона краще ? На скільки мені відомо вона не дешева ? Питання в тому щоб не дорого і якісно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 28 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2012 Что сказать,если произвести правильное утепление,которое параллельно будет служить и звукоизоляцией,тогда шум будет мало слышен. Если вопрос бюджетный,тогда металл Вам в помощь! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 Кажуть металлочерепиця дуже стукає під час доців.У нас сарай з профнастилу: 1) Під час дощу гримить як барабан. 2) Дуже нагрівається 3) Весь час рипить (нагрівається - розширюється, охолоджується - стискється). 4) Протікає (у будівельників руки не того місця повиростали) 5) Іржавіє 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 29 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 Невже тут ця тема не обговорювалася ? Не можу знайти схожі теми Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
messer_shmidt Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 (змінено) что лучше битумка или металл это вопрос интересный, битумка если хорощая с полным пирогом обойдется вам как дешевая керамика типа Аляски. а металл с 200мм утеплением практически не шумит но металл даже самый дорогой дешевле чем дорогая битумка. а в принципе если рассматривать цену в районе 120грн за м2 то можна и комрозитную черепицу метротайл взять. а лучше вы определитесь с бюджетом а потом мы вам подскажем что лучше взять на эти деньги. Змінено 29 березня 2012 користувачем messer_shmidt не так написал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 (змінено) Тем про типи покрівлі дуже багато, користайтесь пошуком і отримаєте дуже багато інформаціі. Ну наприклад перший же результат просто копія www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=67621 или Помогите с выбором кровельного материала Змінено 29 березня 2012 користувачем LITMANENko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olenevod Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 "Практически не шумит" это все таки шумит. Частный дом может быть тихим как могила, на этом фоне шум дождя по металлу может как помогать заснуть, так и раздражать - тут все от конкретной психики зависит. Металл однозначно дешевле, дело не только в нем самом, но и в обязательном ОСБ+подложка под битум, да и вес битумной крыши будет больше (усиленная стропилка). А дальше решать застройщику или его кошельку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
messer_shmidt Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 "Практически не шумит" это все таки шумит. Частный дом может быть тихим как могила, на этом фоне шум дождя по металлу может как помогать заснуть, так и раздражать - тут все от конкретной психики зависит. Металл однозначно дешевле, дело не только в нем самом, но и в обязательном ОСБ+подложка под битум, да и вес битумной крыши будет больше (усиленная стропилка). А дальше решать застройщику или его кошельку. А можно по подробнее зачем для битумки усиленная стропило???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olenevod Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 Битумка+подложка+ОСБ весит все же значительно больше, чем лист металла+мембрана при прочих равных. Хотя все крыши избыточны по прочности и на стропилах оно может и не сказаться, учитывая ветровую и снежную нагрузку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
messer_shmidt Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 ясно что то наш топик стартер так хотел узнать и ничего не пишет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sharkan Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 ИМХО: Хороша металочерепиця буде краще за бітумку (як не крутіть - рубероїд є рубероїд). Стосовно стукання - якщо теплоізольована мансарада - то його може і не дуже буде чути. Я собі накрив будинок композиткою "Метробонд". Посиділи - порахували - по ціні виходить як бітумка (в кінцевому етапі - з підстилочним ковром і т.д.) - а по якості - навіть і порівнювати немає що... Думайте! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 29 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 А по довговічності з даних покрівель хто буде лідирувати ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
messer_shmidt Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2012 По долговечности композит. А насчет того что рубероид с посыпкой то есть битумка фуфла уже могу поспорить у самого было такое же мнение. Но когда залез на гаражный кооператив на ркышу и увидел как себя повел рубероид которому уже лет 40 и технологоия сами знаете какая там выдерживалась (чтоб держалось) поэтому битумке ставлю +5 но не за такие деньги. Это должен быть самы дешевый вариант после шифера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sharkan Опубліковано: 30 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2012 А по довговічності з даних покрівель хто буде лідирувати ? Композитка тут лідер - без сумніву. До речі, на рахунок файних цін на композитку і роботи по композитці - є такий форумчанини з Рівного, нік Геник, пошукайте його. Толковий чоловік. Він Вам в Рівному може і готові об"єкти показати і ціни хороші запропонувати Якщо вибір між композиткою і бітумкою (при однаковій ціні) - то тут і думати нема що... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 30 березня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2012 Дякую за поради, але одне НО, від металлочерепиці і напевно від її родички композитної йде багато відходів (залишків). В бітумці їх менше з комплетуючи легше. Чи я не правий ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
messer_shmidt Опубліковано: 30 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2012 Дякую за поради, але одне НО, від металлочерепиці і напевно від її родички композитної йде багато відходів (залишків). В бітумці їх менше з комплетуючи легше. Чи я не правий ? от любого материала есть отходы, и они зависят не от материала а от сложности плоскостей крыши. А от композита будем меньше всего отходов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Expert Опубліковано: 30 березня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2012 Доброго всім дня.!! Я людина тут нова тому прошу віднестися з розумінням. Планую будувати будинок (розробка проекту) і цікавить точка зору вас щодо вибору виду покрівлі. Будинок планується мансардного типу. А бо дайте ссилочку на дану тему тут бо неможу знайти ? Сам більше схиляюсь до бітумної черепиці.Буду дуже вдячний. Что лучше м.ч. и б.ч? Ну конечно же к.ч.!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
immigrant Опубліковано: 1 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2012 Если ставить вопрос прямо - "Что лучше: металл или битум?" Ответ однозначный: битум! Т.к. он по классу и по своим свойствам стоит выше в линейке кровельных материалов. Но я знаю, о каком битуме говорю. А так, есть в строительных магазинах такой битум, что уж лучше купить металл! Все нужно изучать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorek30 Опубліковано: 1 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2012 І я більш схиляюсь до бітумки. Відходів менше, тай возьні напевно менше. Якщо бітумна черепиця, то яких торгових марок краще купувати ? Чи якого виду, якого складу ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEN24 Опубліковано: 1 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2012 І я більш схиляюсь до бітумки. Відходів менше, тай возьні напевно менше. Якщо бітумна черепиця, то яких торгових марок краще купувати ? Чи якого виду, якого складу ? Почитайте цю і цю теми, думаю там Ви знайдете те, що Ви шукаєте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Steeldah Опубліковано: 1 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2012 І я більш схиляюсь до бітумки. Відходів менше, тай возьні напевно менше. Якщо бітумна черепиця, то яких торгових марок краще купувати ? Чи якого виду, якого складу ? Мое ИМХО. - Цена : Битумка в полной комплектации будет явно дороже м.ч., Если кровля без особых изысков м/ч будет гораздо выгоднее (и по работам) + мин.вата 200мм. - Практичность : Битумка тише - Стоимость и сложность Монтажа: +/- одинаково (но битумка дороже) - Если кровля сложная +1 в сторону битумки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз