ВиталийНиколаевич Опубліковано: 12 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2012 Отдам за джин б\у дверные полотна разных размеров и цветов мой тел для контакта 0674434971 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elena S Опубліковано: 12 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2012 Выложите фото, пожалуйста и размеры полотен. А так же из чего сделаны... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 13 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2012 Тоже предварительная бронь до фото. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 16 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2012 мдф или шпон еще есть 2 80ки гладкие венге Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 16 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2012 мдф или шпон еще есть 2 80ки гладкие венге А какие размеры дверей, что на фото? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamavera Опубліковано: 16 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2012 мдф или шпон еще есть 2 80ки гладкие венге Где находитесь и что хотите за двери? Буду следующей в очереди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 16 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2012 нахожусь по адресу В Гетмана 2 салон Двери Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamavera Опубліковано: 16 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2012 нахожусь по адресу В Гетмана 2 салон Двери жаль...противоположный конец города... пасс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 11 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2013 А есть что-то из белых глухих дверей размер полотна 2000*700? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 12 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2013 вам б\у или новые? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 13 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2013 вам б\у или новые? Желательно новые. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 13 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2013 варианты то есть но нужно больше информации? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elena S Опубліковано: 13 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2013 и мне надо дверное полотно 80*200 (массив сосна) со стеклом, максимально приближённое к фото, можно б/у но в хорошем состоянии Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 13 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2013 б\у вряд ли я вам найду а новое можно,только полотно или коробка и наличник? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elena S Опубліковано: 13 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2013 Только полотно. Без покрытия. Какая цена? Видела сегодня в эпицентре двери сосновые по 825грн, не нашли нужный нам размер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 14 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 варианты то есть но нужно больше информации? Дверь из МДФ. Без стекла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 14 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня 2013 я так понимаю мдф глухие белые двери?наберите меня завтра тел 0674434971 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artemis Опубліковано: 17 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2013 на третьем фото видны белые двери, такие нннтересуют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 19 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 19 липня 2013 если я вас правильно понял то это аналог финских дверей их делают на Украине могу вам помочь с приобретением? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Milkyway Опубліковано: 22 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2013 а еще есть двери за джин, желательно темно коричневые ))? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BACS Опубліковано: 23 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2013 Для Елены С - если нужна дверь настоящая - сосна, то рекомендую в воскресенье прокатится на рынок в Макаров. Там умельцев немеряно, любой размер любая покраска, любой узор. да и цена не Киевская. И адрес дадут и.т.д. А за Макаровом есть Андреевка , заехать туда спросить Ивана. Село маленькое любой покажет, он там такой цех отгрохал по производству дверей - ого-го. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз