andrey_ka Опубліковано: 16 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2024 1 година тому, standov сказав: це носій чи саме поверхня? бо в мене коли носій десь 35 (32 обратка) то поверхню термостат показує 25, і то голими ногами як приємна ледве-теплота Поверхні. І до того ж максимальна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 16 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2024 2 часа назад, andrey_ka сказал: Тут камрадам в ванной при 31-ом ° пройти невозможно. Вы, правда, рекомендуете у детишек, на подоконнике, 45 держать? А на стене хоть снаружи 95 держать? Ведь если в помещении так ожоги получить можно. Зато сыреть точно не будет. Если лечиться по учебнику, можно умереть от опечатки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 17 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2024 9 часов назад, B.S.V. сказал: У нас тема про картинки. Всё верно, но после получения травмы, я более 12 лет не занимаюсь монтажными работами. Интернет у меня появился только в конце 2013 года, поэтому фото монтажа ТП у меня нет. Есть только виртуальные картинки. 8 часов назад, B.S.V. сказал: спірна і необов*язкова Лично я не ни в одном мануале к холодильнику не видел рекомендации с указанием возможной установки холодильника возле отопительного прибора или на отопительном приборе. В моей практике было два случая когда во время эксплуатации на унитазах появились трещины. И произошло это из-за перепада температур. Возможно в тех случаях унитаз треснул бы и так, но после этого я больше не устанавливал унитаз на ТП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 17 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2024 4 минуты назад, SAN67 сказал: ни в одном мануале к холодильнику не видел рекомендации Тут как раз ТП в отличии от батареи не страшен. Холодильник обычно на небольших ножках которые обеспечивают прослойку для отвода теплого воздуха. Да и сами потроха холодильника обычно на задней стенке, т.е. влияние ТП - нулевое. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 17 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2024 22 минуты назад, SAN67 сказал: В моей практике было два случая когда во время эксплуатации на унитазах появились трещины. И произошло это из-за перепада температур. Возможно в тех случаях унитаз треснул бы и так, но после этого я больше не устанавливал унитаз на ТП. Я вам відкрию таємницю - з тих далеких пір унітази здебільшого не опираються на підлогу. Може вже час внести зміни в свої застаріли рекомендації? Раптом ще хтось вирішить змінити місце втановлення холодильника чи скажемо докупить морозильну камеру яку раніше навіть не планував встановлювати. Ото біда. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN67 Опубліковано: 17 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2024 2 часа назад, Vikctor сказал: здебільшого Немного информации: здебільшого- это, ну очень далеко, не везде, а тем более не сегодня. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 17 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2024 10 годин тому, Дорофеев Сергей сказав: Тут камрадам в ванной при 31-ом ° пройти невозможно. Вы, правда, рекомендуете у детишек, на подоконнике, 45 держать? А на стене хоть снаружи 95 держать? Ведь если в помещении так ожоги получить можно. Зато сыреть точно не будет. Це не мої рекомендації , це ДБН України. І де ви взяли рекомендації , ви що в українську не вмієте ? Читайте уважно назву таблиці . Мова йде , що проєктувати поверхні вище зазначених температур неможна. А звідки Ви взяли число 31 ? 10 годин тому, Дорофеев Сергей сказав: Если лечиться по учебнику, можно умереть от опечатки. Мабуть це було дотепно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 17 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2024 1 година тому, SAN67 сказав: Немного информации: здебільшого- это, ну очень далеко, не везде, а тем более не сегодня. Ви прям жарите по Кличку. Може спочатку поюзаєте значення слова "здебільшого". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 20 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2024 13.03.2024 в 18:48, B.S.V. сказав: Модернізація паливної великого будинку. Стояв 400 кілограмовий чугунний Вісман, який дуже полюбляв «істи». Прокормити ненажерливу істоту було накладно, тому приняте рішення, замінити на конденсаційний Вайлант і резервний Єлоблок, так як Коспел вже не хотів працювати. Переробили, все до чого дійшли руки і що було можливо без глобального демонтажу. Побачив мідні труби після системи пом'якшення і виникло кілька запитань. Наскільки мені відомо - пом'якшена вода пришвидшує корозію. Чи не буде погано мідним трубам і, відповідно як наслідок, воді після системи пом'якшення? Чи існують мідні труби окремо для питної води і опалення (різні сплави??) ? Чи зараз вони всі на ринку України годяться для питної води? Як розрізнити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 23 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2024 Водорозподільчий вузол квартири середнього віку. Заміна стояка каналізації, трійникова система. Опалення: з регулюванням за допомогою кімнатних котролерів і сервоприводів. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 23 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2024 В 20.10.2024 в 13:16, dimich99 сказал: Побачив мідні труби після системи пом'якшення і виникло кілька запитань. Наскільки мені відомо - пом'якшена вода пришвидшує корозію. Чи не буде погано мідним трубам і, відповідно як наслідок, воді після системи пом'якшення? Чи існують мідні труби окремо для питної води і опалення (різні сплави??) ? Чи зараз вони всі на ринку України годяться для питної води? Як розрізнити? 1. Застережень від Єкософта немає. Про байки, що помився і волосся стало зеленим також не слухайте. 2.Багато систем працює вже більше 20 років, все нормально. 3.Я використовую німецькі Санко, вони підходять, як для водопостачання, так і для опалення. Всі труби на ринку України не годяться для питної води. Використовуйте осмос, або возіть воду в бутилках. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 23 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2024 (змінено) 49 хвилин тому, B.S.V. сказав: Всі труби на ринку України не годяться для питної води Можна детальніше? Я мав на увазі в межах котельної в будинку або всього будинку. Змінено 23 жовтня 2024 користувачем dimich99 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 24 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2024 10 годин тому, dimich99 сказав: Можна детальніше? Я мав на увазі в межах котельної в будинку або всього будинку. Має бути харчовий сертифікат, щось в цьому роді Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 23 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Водорозподільчий вузол квартири. Колекторна розводка. Окремий контур на бойлер. Автономне опалення. Далі буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
B.S.V. Опубліковано: 1 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 Квартира в одному із ЖК Київа. Автономне опалення на базі електрокотла і теплої підлоги. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2024 11 часов назад, B.S.V. сказал: ЖК Київа. Автономне опалення на базі електрокотла ох май єсс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз