Taraszador Опубліковано: 9 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2012 (змінено) Куплю асфальтную крошку Б/У Новообуховская трасса с. Романков Змінено 9 серпня 2012 користувачем Taraszador Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svochtoch Опубліковано: 9 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2012 Какое количество вам надо?Можно попробывать организовать нефракционный асфальт и есть где спосить за крошку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taraszador Опубліковано: 9 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2012 6-7 машин 30 т звоните обсудим 068 350 74 20 тарас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svochtoch Опубліковано: 10 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2012 В понедельник обсудим, по доставке узнавать надо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taraszador Опубліковано: 11 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2012 Нет, авто имеется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юджен Опубліковано: 12 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2012 Я бы тоже взял бы пару тройку 30 т неконд асфальта ... Какая цена вопроса? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Илья7 Опубліковано: 12 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2012 Я бы тоже взял бы пару тройку 30 т неконд асфальта ... Какая цена вопроса? И мну интерессссс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svochtoch Опубліковано: 14 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2012 за тонну 85 грн. с погрузкой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юджен Опубліковано: 20 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2012 А с доставкой в р-н Боярки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olchy Опубліковано: 20 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2012 Извините за ламерский вопрос. Ею можно соорудить некое подобие дороги? Если да, то мне тоже нужно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svochtoch Опубліковано: 20 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2012 А с доставкой в р-н Боярки? Киньте координаты куда именно возить,и сколько тон вам нужно. Добавлено через 33 минуты Извините за ламерский вопрос. Ею можно соорудить некое подобие дороги? Если да, то мне тоже нужно. Если вам нужно некое подобие дороги то это не ко мне, а к армянам они мастера по таким делам. Для того что бы дорога была дорогой, опишите суть вопроса, можно в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olchy Опубліковано: 21 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2012 Для того что бы дорога была дорогой, опишите суть вопроса, можно в личку. Суть вопроса: есть грунтовка, местами со щебнем. На то чтоб дорога была дорогой денег нет, но улучшить покрытие очень хочется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svochtoch Опубліковано: 21 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2012 У вас там болото или неровности хотите исправить,грунт какой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз