Lana_CK Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 так шо? кто может ? кого обзванивать? мне, конечно, соломенка далеко)) буду к 19-30))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 так шо? кто может ? кого обзванивать? мне, конечно, соломенка далеко)) буду к 19-30))) Если будешь ты я и Белка - то можем и у тебя посидеть))) бу-га-га))) шЮтка так вот, если нас будет трое, то нам, в принципе всем не удобна Соломенка))) Подол-Мафия-Мураками)))? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 14 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 Олица ща звезда фейсбука)) а Сойке ща маякну) Для начала внесите ясность с местом.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 Для начала внесите ясность с местом.:D я недавно узнала, что в здании м. Шулявка на втором этаже появилась Каста (суши) там есть и пивное меню. Мне кажется, по расположению удобно. Либо Подол. Там где были. Я тебя домой пяную отвезу есишо;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 ну ладнааа.. ШУЛЯВКА или ПОДОЛ И МАФИЯ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 или ПОДОЛ И МАФИЯ? Мне, понятно, Подол ближе. Но Шулявка тож сгодится. Мое желание вас видеть преодолеет любые расстояния. Я барышня не капризная. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 ну давайте тада шоле Подол? а я сегодня как будто в среду утром - Мао Дзедун)) че т запухла :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 ну давайте тада шоле Подол? а я сегодня как будто в среду утром - Мао Дзедун)) че т запухла :D Подол - Мафия или Подол - Мураками)))? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 14 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 я недавно узнала, что в здании м. Шулявка на втором этаже появилась Каста (суши) там есть и пивное меню. Мне кажется, по расположению удобно. Либо Подол. Там где были. Я тебя домой пяную отвезу есишо;) А туда отвезешь?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 А туда отвезешь?:D если из дому - то не вопрос Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 14 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 если из дому - то не вопрос Не-еее, с работы:D Так место уже определили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 Не-еее, с работы:D тока самовывозом тада:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 14 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 тока самовывозом тада:D А грузить хто будет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 А грузить хто будет? т.е. ты уже на работе наберёсся и прибудешь подогретая шоли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 Lioness_le, ты у остальных узнала? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 14 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 т.е. ты уже на работе наберёсся и прибудешь подогретая шоли? А то! Така як треба!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 Lioness_le, ты у остальных узнала? Я? может Белка скажет Тане а Иришки у меня нема телефону... и ваще у нас самоорганизация) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 Олица шо? ты спросила? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 Олица шо? ты спросила? и шоб ты без меня делала))) спрошу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 не филонь! а займись делом) а то я и на работе до восьми, и ремонты делаю) и от маняков отбиваюсь и всех оповестить по девишник еще должна)) прям осьминожко-ручка)) ы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 Докладываю! Олицы не будет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 ДефАчки, давайте-ка Подол? На Соломенку не успею никак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Reno Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 ДефАчки, давайте-ка Подол? На Соломенку не успею никак Подол вас снова ждет! Хорошо посидеть! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 ВТОРНИК, 18-30 Подол, МАФИЯ (Валы) завтра столик закажем 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 14 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2014 ВТОРНИК, 18-30 Подол, МАФИЯ (Валы) завтра столик закажем сразу заказывай отдельно помещение в детской мы поместимся:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз