sah79 Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 Друзі ,хто має досвід,підкажіть в такі ситуаціі: катаю теплий пол,коллектор в коридорі(посередині будинку) коридор розкатаний але ще не залитий(буквально завтра).І залишається ше одна кімната (пока немає можливості підготовити) в яку через коридор буде проходити гілка ТП.А питання таке: якщо я з цієї кімнати ,не розмотуючи бухту повністю,підключу і подачу і обратку через коридор щоб залити коридор-то чи зможу я потім ту бухту розмотати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пролин Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 А питання таке: якщо я з цієї кімнати ,не розмотуючи бухту повністю,підключу і подачу і обратку через коридор щоб залити коридор-то чи зможу я потім ту бухту розмотати. Думаю, что нет. Нужно обрезать одну трубу и потом, когда будете готовы, соединить соединителем с замоноличенной в коридоре трубой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Теплотехник Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 Друзі ,хто має досвід,підкажіть в такі ситуаціі: катаю теплий пол,коллектор в коридорі(посередині будинку) коридор розкатаний але ще не залитий(буквально завтра).І залишається ше одна кімната (пока немає можливості підготовити) в яку через коридор буде проходити гілка ТП.А питання таке: якщо я з цієї кімнати ,не розмотуючи бухту повністю,підключу і подачу і обратку через коридор щоб залити коридор-то чи зможу я потім ту бухту розмотати. Заложите гильзу из защитной гофры в коридоре, а потом протянете концы трубы. Для облегчения, можете в гофре верёвочку оставить.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз