SanderEA Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 Остатки: Стартовая шпатлевка Ekogips "IZO" (Изогипс), 30 кг - 7 меш. 40грн. Шпатлевка Финиш Экогипс Saten (Сатенгипс), 30кг - 3 меш. 40 грн. Гашенная известь польская - 1 мешок 40грн. Лежит 3 недели. Гофрированная труба для прокладки электро кабеля, 20мм диаметр. 1 бухта, 100м - 100грн. Сантехника: R 179 EX024 - 3/4 - 16кіс Конекс джакоміні - 16шт - 12грн/шт. Находится в Вите-Поштовой со стороны Круглика. Могу организовать доставку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SanderEA Опубліковано: 6 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 Забыл фото прикрепить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MOLLI Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 А гашеной извести всего 1 мешок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SanderEA Опубліковано: 6 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 А гашеной извести всего 1 мешок? Да, 1 мешок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergo62 Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 Да, 1 мешок Стартовая шпатлевка Ekogips "IZO" (Изогипс), 30 кг - 7 меш. 40грн. Шпатлевка Финиш Экогипс Saten (Сатенгипс), 30кг - 3 меш. 40 грн.Бронирую.Дайте свой ТЛФ. для связи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SanderEA Опубліковано: 7 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2012 Бронирую.Дайте свой ТЛФ. для связи. Бронь до конца недели. Конусы и известь еще в продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Lava Опубліковано: 7 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2012 Гофрированная труба для прокладки электро кабеля, 20мм диаметр. 1 бухта, 100м - 100грн. Могу организовать доставку. Готов в Киеве забрать (Оболонь, Лукьяновка) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SanderEA Опубліковано: 7 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2012 (змінено) Готов в Киеве забрать (Оболонь, Лукьяновка) Без проблем, мой телефон 063-ZZO-99-nol-shest. Змінено 7 серпня 2012 користувачем SanderEA Ошибся, номер телефона другой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Lava Опубліковано: 7 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2012 На телефоне АвтоОтветчик. на два дня улетаю. буду в пятницу. Если до того времени заберут - отлично. Если нет, то позвоню-встретимся - тоже хорошо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
boss_maxx Опубліковано: 8 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2012 Бываю в Киеве через день.Заберу известь.Выставка-Ленинградская-Троещина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SanderEA Опубліковано: 8 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2012 Бываю в Киеве через день.Заберу известь.Выставка-Ленинградская-Троещина. Жаль, что Вы поздно написали - был сегодня в доме, мог бы забрать известь. Теперь могу забрать в субботу и отдать в любой день. Живу недалеко от ленинградской. Если Вам не горит - бронируйте, в субботу кину в авто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
boss_maxx Опубліковано: 9 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2012 В любом случае заберу.Тел сброшу в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SanderEA Опубліковано: 9 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2012 Итого остались только конусы: Сантехника: R 179 EX024 - 3/4 - 16кіс Конекс джакоміні - 16шт - 12грн/шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arshi Опубліковано: 11 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2012 А гашеной извести всего 1 мешок? если нужно у меня 9 мешков осталось звоните договоримся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз