oleg.zefir Опубліковано: 5 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2012 (змінено) Порадьте як на вашу думку краще зробити, в мене є крокви 6х16 по 4,5 м. (купляв зимою), а мені потрібні крокви довжиною 5,5- 5,6, зєднати їх щоб вийшла потрібна довжина чи краще купити потрібної довжини (дах буду робити двохскатний) а ці використати на контрбалки планую докуповувати по 4м 6х13) довжина фронтона 9м зодної сторони а з іншої 7м це прибудова до будинку довжина 8м. Змінено 6 серпня 2012 користувачем oleg.zefir Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleg.zefir Опубліковано: 6 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 Сьогодні запитував в людей які теж будуються сказали що краще скручуват з двох частин (кажуть не буде крутити) а сам більше схиляюсь до думки кипити 6м. а ті використати під контрбалки, має бути деревяне перекриття і щось типу напвмансарди (тільки не можу ніяк придумати де розмістити сходи), ще говорив з людьми які кзаймаються покрівлею що нічого немає страшного якщо крокви будуть сирі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pi-lot Опубліковано: 7 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2012 в ідеалі треба щоб кругляком сохло, а потім пилити. А зараз гарно перекладіть, щоб не крутило при сушці. Буде дуже сире при монтажі, то потім покрути, потріскає на готовім дахові. По сходах довга історія, або незручні-але негабаритні, або зручні - але мінус 4х2м=8мкв 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз