GAVER Опубліковано: 4 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2012 МБС9 или 10 за адекватные деньги Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pof Опубліковано: 5 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2012 Есть МБС-9. Какая цена вас устроит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GAVER Опубліковано: 6 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 50$ если серьёзно - укажите комплектацию и цену Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pof Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 250$, укомплектован оптикой для работы по ремонту мобилок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 "Я знаю где офигенные микроскопы продаются!" "с" "ДМБ" в качестве Апа! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GAVER Опубліковано: 7 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2012 я написал - за адекватные деньги Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pof Опубліковано: 7 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2012 И какая же сума по вашему адекватная? Если учитывать его идеальное состояние с набором оптики без каких либо повреждений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 7 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2012 "Я знаю где офигенные микроскопы продаются!" "с" "ДМБ" в качестве Апа! Цыркули, не микроскопы 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 7 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2012 И какая же сума по вашему адекватная? Если учитывать его идеальное состояние с набором оптики без каких либо повреждений. Средняя цена с ЗИПом 200 уе. Говорю как владелец МБС-9, МБС-10 и, в прошлом, ОГМЭ-П2 Добавлено через 1 минуту Кста: нужна 14х оптика на данный девайс - может у кого завалялось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GAVER Опубліковано: 8 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2012 предложили 10ку за 200 с зипом но без подсветки - дык думаю! то Rebe,глянь на чипмейкере - народ вроде от фотов объективы приаттачивает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maksimus_lg Опубліковано: 8 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2012 пока вы думаете - другие перекупят. 120грн и пара окуляров на 14х у вас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GAVER Опубліковано: 8 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2012 Знаете что бывает если сидеть долго долго возле реки?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 8 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2012 предложили 10ку за 200 с зипом но без подсветки - дык думаю! Родная подсветка - говно - мягко говоря 120грн и пара окуляров на 14х у вас. 120, но Ваша доставка. Идет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РоманМ Опубліковано: 10 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2012 И я не против МБС-9, МБС-10 и и пара окуляров на 14х или один. В личку пожал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 10 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2012 незнаю зачем вам мбс, на как электронщик я бы уже не взял сегодня такой. есть масса бролее интересных и более функциональных вариантов типа USB и т.д. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 12 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2012 Я перепробовал разные М. И китай (оптику) и USB - ничего не оказалось лучше совкового (ЛОМО) МБС-10. Достаточное усиление, достаточные поле зрения, глубина резкости, искажения и фокусное расстояние. Бонусом идет подстройка межокулярного расстояния. ЗЫ: Занимаюсь ремонтом телефонов и прочей портативной электроники более 10 лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maksimus_lg Опубліковано: 13 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2012 "ЛОМО" МБС-10 как и МБС-9 никогда не производило, их делал и сейчас делает(только мбс-10) - ЛЗОС(Лыткаринский завод оптического стекла). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 13 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2012 Да, ошибся. Как насчет моего предложения озвученного выше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maksimus_lg Опубліковано: 6 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2012 а штативчик для работы в 3-х плоскостях никому не нужен? очень удобноая штуковина для тех, кто материнки, ноуты, LCD телевизоры ремонтирует. Вынос штанги около 30см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 7 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2012 Под МБС? Фото в студию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maksimus_lg Опубліковано: 9 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2012 Есть хорошая десятка с фокусным расстоянием 190мм!!! и в комплекте. Так же есть новый объектив на 190мм отдельно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLNK Опубліковано: 9 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2012 Так же есть новый объектив на 190мм отдельно. Это вместо штатного на МБС-10 ? Цена в Луганске ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість VeleS Опубліковано: 10 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2012 Куплю микроскоп МБС 10 Сергей 0992751715 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РоманМ Опубліковано: 15 жовтня 2012 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2012 Куплю микроскоп 10 с 14 окуляром. 067 342 0250 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maksimus_lg Опубліковано: 19 листопада 2012 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2012 (змінено) А мбс-9 никому не нужен? Змінено 19 листопада 2012 користувачем Maksimus_lg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз