Khomen Опубліковано: 2 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2012 нужно считать, штук 100 наверное. я имел в виду сколько стоит))) Предварительно бронь на балоны (узнаю у отца остался ли еще сифон) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voldemaar Опубліковано: 5 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2012 так, я на месте, торги продолжаются. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SV73 Опубліковано: 5 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2012 так, я на месте, торги продолжаются. Бронь на резину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
waleri Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 заберу самовывозом газовую плиту. Если интересно то письмо в личку. Ежели нет звиняйте шо встрял Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ard Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 !нет, не пойдет. такая корова нужна самому.! куплен в рознице. Цена 11.07 грн / метр. Правда взял сразу 50 метров. Если хотите продать - цену нужно сбавлять . В любом случае я уже затарился ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Khomen Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 voldemaar, что по баллонам для сифона? Сколько денег? Предварительно БРОНЬ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voldemaar Опубліковано: 30 вересня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2012 подниму тему. забирайте, кому что нужно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 30 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2012 подниму тему. забирайте, кому что нужно. 10. Вентик ТТ100, новый.- ещё есть в наличии? дайте телефон в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Validol Опубліковано: 30 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2012 voldemaar,набор инструмента еще есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voldemaar Опубліковано: 1 жовтня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2012 резины уже нет. инструмент продан. ТТ100 - посмотрю. если что, бронь за первым - Tesey Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз