Vladimir_U Опубліковано: 27 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 Згоден на самовивіз з гаража дарувальника Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хочуха Опубліковано: 27 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 водитель-гей в нагрузку, забирай (ссылка на изображение устарела) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_U Опубліковано: 27 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 За нагрузку дякую, таке добро не треба. Тай білий колір авто мені якось не дуже... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
glirus Опубліковано: 27 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 За нагрузку дякую, таке добро не треба. Тай білий колір авто мені якось не дуже... Так дареному коню в зубы не смотрят))):D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 27 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 Так дареному коню в зубы не смотрят))):D Боюсь, что это будут не зубы... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 27 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 и не такие белые как раз... :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 27 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 водитель-гей в нагрузку, забирай водитель - пассивный? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 27 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 водитель - пассивный? Это меняет дело? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 27 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 Это меняет дело?интересно узнать чего человек парит,как узнал и где с водителем познакомился,а ты перебиваешь мне весь будущий и уже неосуществимый стеб!:lol: Олег - зачэм дарагой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 27 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 интересно узнать чего человек парит,как узнал и где с водителем познакомился,а ты перебиваешь мне весь будущий и уже неосуществимый стеб!:lol: Олег - зачэм дарагой? Звыняй. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс Опубліковано: 27 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2012 водитель-гей в нагрузку, забирай [ Да, на Бентли-действительно гей. А был бы водителем Таврии-был-бы обычным пи..сом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Да, на Бентли-действительно гей. А был бы водителем Таврии-был-бы обычным пи..сом. За такие словечки можно схлопотать по "наглой рыжей(черной) морде" (с).. Требую таврушку заменить хотя б на Ягуара... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хочуха Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 За нагрузку дякую, таке добро не треба. Тай білий колір мені якось не дуже... друже, він не білий, він ахроамериканець.... придивись уважніше тай і у господарстві до нагоди стане..... вставиш йому пістона і він цілісінький день пахатиме як негр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_U Опубліковано: 28 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Я про колір машини, а Ви мені про підараса (соррі, гея). Пістон свій вставляю виключно жінкам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хочуха Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2012 Я про колір машини, а Ви мені про підараса (соррі, гея). Пістон свій вставляю виключно жінкам. то встав йому пэтарду :lol: Добавлено через 3 минуты Четыре пожилых джентельмена играют в гольф, разговор заходит о детях. Пока один в стороне добивает мяч, трое хвастаются сыновьями: - Мой сын - автодилер. Он настолько крут, что недавно подарил другу Порше. - Мой сын - торговец недвижимостью. Он настолько крут, что недавно подарил другу виллу во Флориде. - Мой сын - биржевой брокер. Он настолько крут, что недавно подарил другу пакет акций на миллион долларов Возвращается четвертый, его спрашивают: а твой сын как? - Вы знаете, мой сын - гей. Я сначала сильно расстраивался, но потом понял, что то, что он делает, он делает неплохо. Эти пи***, с которыми он трахается, все время ему что-то дарят: то Порше, то дом во Флориде, то нехилый пакет акций. P.S. Мораль... Чем бы ты ни занимался делай это как минимум на "неплохо" и будет и вилла и акции и Порше 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 31 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2012 водитель-гей в нагрузку, забирай (ссылка на изображение устарела) Раз ТС отказался - готова забрать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз