Made in USSR Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня Это зависит от почвы и затененности места. Лично у меня все открыто солнцу с утра до вечера И ПОЧВА ПЕСЧАННАЯ. Да ,прорастают иногда какие то грибы , но на солнце сразу мрут. ВСЕ известные мне системы автоматического полива программируются либо на поздний вечер ,либо на ночь . полив под открытым солнцем траве никакой пользы не несет ( имхо ). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotic Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня Все известные и не известные вам системы автополива программирует человек. Часто и густо это делается без понимания происходящего. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня практика критерий истины . Мне в моих условиях это подходит. я так делаю давно. Результат нормальный. Против полива очень рано утром( когда только еще солнце толком не взошло ) тоже ничего не имею против .Сегодня утром дополивал тоже (ПРАВДА С 6 ДО 7 УТРА ,что позновато конечно ) . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
walkman3000 Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня У меня, как и у соседа, мятлик на песке. Сосед все время поливает утро/вечер 20 мин, я так же только в жаркую погоду, все остальное время даю максимум 45 минут на зону утром. Если в жару поливать только утром то весь день газон "потеет" (вычесан весной, растет густо) У него R-VAN, у меня R-VAN/5000 и вода ледяная со скважин, насос задувает 3 - 3,5 бар. Почти все время прямое солнце. Покос 2 раза в неделю на 4-5см. Состояние однаковое. Вот сейчас у нас что то похожее на летнюю пятнистость вылезло одновременно. Было время удобряли типа крутым удобрением от BEST (весной и на зиму, х#ня полная учитывая что мешок у нас стоит в 3 раза дороже, а по сути является неплохим за свои 60-80 в штатах) Кроме полива и почвы с качеством воды тут еще играет роль сорт и качество семян. А вобще хз как оно все работает иногда, можно как собака носиться с удобрениями/прополкой/поливом и иметь кучу проблем, а у сына маминой подруги будет идеальный газон "универсальный" который поливается на шашлыках раз в неделю шлангом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotic Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня Оптимально поливать утром. С автополивом это вообще не проблема. Вечером поливать можно - но до захода солнца газон должен быть сухой. Влага ночью - путь к грибковым заболеваниям. Поливая по капле днём и вечером и так каждый день - не развивается корневая. От этого и дохнет трава. Каждая трава имеет рекомендации по удобрениям, стрижке, поливу. Все доступно в инете. В такую жару рекомендую включать полив на 2-3 минуты в обед - это охладит ваш газон. Также рекомендуется в жару стричь газон повыше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
walkman3000 Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня 22 часа назад, Kotic сказал: Оптимально поливать утром. С автополивом это вообще не проблема. Вечером поливать можно - но до захода солнца газон должен быть сухой. Влага ночью - путь к грибковым заболеваниям. Поливая по капле днём и вечером и так каждый день - не развивается корневая. От этого и дохнет трава. Каждая трава имеет рекомендации по удобрениям, стрижке, поливу. Все доступно в инете. В такую жару рекомендую включать полив на 2-3 минуты в обед - это охладит ваш газон. Также рекомендуется в жару стричь газон повыше. Я о том, что у некоторых при схеме которая неправильная и не рекомендуется газон может расти здоровым. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 17 липня Поділитись Опубліковано: 17 липня Всім привіт. Допоможіть розібратися. Через спеку на Київщині мій газон місцями підгорів, та я не переймаюсь через це - швидко відновлюється. Полив раз на день, старт о 6:30 по 18хв на зону. Так от, парадокс. Здавалося б при недостатньому поливі, що трава вигорає, зʼявляються грибочки. Багато грибочків. Я втомився грати в гольф ногами. При чому, робив експеримент, пропускав день поливу, гриби все одно щоранку вилазять. Проблема спостерігається на всіх сторонах світу, але, логічно, найбільше - на західно-північній стороні. Це проблема поливу? Чи грибки? В минулому сезоні полив був налаштований на 04:30 по 15хв на зону та на 21:30 по 15хв. З нестабільністю наявності мережі, не можу собі цього дозволити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 17 липня Поділитись Опубліковано: 17 липня 5 хвилин тому, МакДо сказав: Всім привіт. Допоможіть розібратися. Через спеку на Київщині мій газон місцями підгорів, та я не переймаюсь через це - швидко відновлюється. Полив раз на день, старт о 6:30 по 18хв на зону. Так от, парадокс. Здавалося б при недостатньому поливі, що трава вигорає, зʼявляються грибочки. Багато грибочків. Я втомився грати в гольф ногами. При чому, робив експеримент, пропускав день поливу, гриби все одно щоранку вилазять. Проблема спостерігається на всіх сторонах світу, але, логічно, найбільше - на західно-північній стороні. Це проблема поливу? Чи грибки? В минулому сезоні полив був налаштований на 04:30 по 15хв на зону та на 21:30 по 15хв. З нестабільністю наявності мережі, не можу собі цього дозволити. Одразу хочу натякнути, що грибкова інфекція має місце бути, бо нерадивий інсталятор поливу зарядив графік А двічі на день, та графік В зранку, через 30хв після першого поливу. Довго цього не розумів, до першого безсоння, після чого режим В вимкнув. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 18 липня Поділитись Опубліковано: 18 липня ну у меня в этом году тоже немного есть грибов 😁 . https://www.youtube.com/watch?v=og1LrjzA_OQ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gainst Опубліковано: 9 серпня Поділитись Опубліковано: 9 серпня привіт. підкажіть що це і як з ним боротися, крім вручну? схоже на плоскуху, але немає червоного харакерного відтінку при корені. які гербіциди можна локально спробувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня В 09.08.2024 в 09:34, gainst сказал: які гербіциди можна локально спробувати? Ті які вбивають усе, якісь торнадо... Але зважайте що спалите і норм траву. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня вообще не надо писать про торнадо ! люди наделают глупости. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg_OOO Опубліковано: 14 серпня Поділитись Опубліковано: 14 серпня З плоскухою рекомендують боротися гербіцидом Пума Супер. Сам не пробував, а джерело інформації тут: leto.ua/ua/problem/ploskuha_na_gazone 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 24 вересня Поділитись Опубліковано: 24 вересня В 19.04.2024 в 19:38, Made in USSR сказал: покупал вот такие семена ,вроде как то же самое ,что ранее. НЕТ ! это какая то подделка или брак. Это совсем не то ,что было в старом мешке. Всхожесть плохая ,трава тонкая и блеклая. СЛЕВА отличный товар ,справа Барахло полное. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 24 вересня Поділитись Опубліковано: 24 вересня а склад один і теж самий ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 24 вересня Поділитись Опубліковано: 24 вересня та ну нет , старый я покупал очень давно , а новый в этом году. Ну вообще разница огромная , просто колосвльная. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз