Olsay Опубліковано: 7 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2013 Или силикон! Экспериментировал для этого дела и с клей-пеной для ППС. Полет тоже хороший. Добавлено через 52 секунды на 3мм! спасение силиконовая штукатурка,так как тоже тянется Не слабо так тянется силиконовая штукатурка... Она конечно эластичная, но настолько ли?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roviv Опубліковано: 7 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2013 все дело в том,что расширение и сужение окна и дек.штукатурки сильно отличается!пластик допустим на солнце может выгнуть особенно темно коричневые окна на 3мм,а вот штукатуркадаже не изменит своей формы отсюда и трещены!спасение силиконовая штукатурка,так как тоже тянется В мене є 3 об'єкти на яких немає ні кутника ,ні силікону,пройшло 3-4 роки,а тріщин жодних нема!А є так що тріщинки вилазять ще в процесі роботи...Не знаю,виходить від пластику залежить?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 7 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2013 В мене є 3 об'єкти на яких немає ні кутника ,ні силікону,пройшло 3-4 роки,а тріщин жодних нема!А є так що тріщинки вилазять ще в процесі роботи...Не знаю,виходить від пластику залежить?! Причинами есть: 1. "свежесть" дома; 2. Качество установки окон (слабое крепление, ветровые нагрузки, дальше думаю понятно); 3. То же термическое расширение, как Карен правильно заметил, темный профиль сильнее нагревается; 4. Могу предположить что и разными материалами Вы работаете, а это тоже фактор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KareN 3 Опубліковано: 7 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2013 Причинами есть: 1. "свежесть" дома; 2. Качество установки окон (слабое крепление, ветровые нагрузки, дальше думаю понятно); 3. То же термическое расширение, как Карен правильно заметил, темный профиль сильнее нагревается; 4. Могу предположить что и разными материалами Вы работаете, а это тоже фактор. все правильно!поддерживаю!но думаю главная причина качество окон,плотность пластика,из-за этого напрямую зависит расширение!имхо Добавлено через 18 минут Или силикон! не спасает не силикон не уголок!все равно где-то будет разрыв,а именно на стыке окна со штукатуркой!единственное,что спасет это или плотный пластик или эластичный верхний слой откоса чтоб как можно ближе приблизить по плотности откос с окном,как бы сделать одним целым чтоб расширение и сужение проходило одинаково как у окна так и у откоса! Я вот думал еще над таким вариантом как силикон белый после того как нанести декоративный слой,но меня напрягает что силикон набирается пыли и становится серым,а то и вообще темным ,из-за этого не хочется так делать... =( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 7 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2013 не спасает не силикон не уголок! Мы точно об одном и том же уголке говорим? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HemP Опубліковано: 7 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2013 cheko, А Вы на купольный офис так и не созрели?) доброй ночи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 8 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2013 cheko, А Вы на купольный офис так и не созрели?) доброй ночи А я на него созревал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roviv Опубліковано: 8 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2013 но думаю главная причина качество окон,плотность пластика,из-за этого напрямую зависит расширение Більш ніж впевнений,що справа в якості вікон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RichMan57 Опубліковано: 8 березня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2013 roviv, Доброго дня Питання до спеціаліста. У будинку мають бути дашки над відкритими верандами. Коли потрібно монтувати конструкцію дашка і покривати її, до штукатурення фасаду, чи після цього? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roviv Опубліковано: 8 березня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2013 roviv, Доброго дня Питання до спеціаліста. У будинку мають бути дашки над відкритими верандами. Коли потрібно монтувати конструкцію дашка і покривати її, до штукатурення фасаду, чи після цього? Мені важко дистанційно відповісти на питання,це треба бачити,буває по різному,попадається і до,і після,і навіть в процесі утеплення.Щасти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фасадчик1 Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 Что с рустами затихли ? где инструмент нормальный прикупить можно ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loci1555 Опубліковано: 30 квітня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2013 Шановний Roviv, а можете вказати розміри фасадних декорів з самих перших фото (ширина, висота, глибина). Виглядають гармонійно. Прошу вас тому, що хочу спробувати утепляти свій будинок сам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз