Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Облицовка фундамента камнем

jjeton

Рекомендовані повідомлення

Добрый день.

Сориентируйте по цене облицовки цоколя натуральным камнем. Камень торцован (обрезан с 4-х сторон), зандняя стенка не шлифована, размер 10х30 см. Объем 75 кв. м. Мне предлагают 150 грн/кв. без вскрытия лаком. Камень гуляет по толщине (1-2 см), прийдется подбирать, а еще попадается грязный. Нормальная ли цена в 150 грн.?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Даже если исходные данные не совсем совпадают, все равно имнтересно. Хоть буду знать от чего отталкиваться. На данный момент отталкиваюсь от плитки (80 грн/кв). Согласен, что в данном случае будет дороже, но вот что в 2 раза - сомневаюсь... Прав ли я?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Нормальная ли цена в 150 грн.?

 

Дивлячись хто і як виконуватиме. Ви приблизно уявляєте, на який кінцевий результат Ви сподіваєтесь? І як високо оцінюєте свою вибагливість щодо кінцевого вигляду? Вони Вам вже показували хоча б фото раніше виконаної подібної задачі? Наскільки це відповідало вашим уявам про те, що б Ви хотіли побачити у себе?

 

Забагато відповідей на різні запитання треба самому собі дати.

 

Звідки взялася фраза "без викриття лаком"? Це Ви їх так спитали, чи вони самі таке придумали, щоб заговорити ситуацію? Якщо вони таке сказали про (як я зрозумів) шліфований камінь, який впринципі незрозуміло навіщо може знадобитися вкривати лаком, то це більше схоже на якусь спробу зарисуватися не зовсім кваліфікованих середньостатистичних робітників. Щоб набити ціну, якщо чого, погодившись за ті ж самі 150 грн. виконати роботу вже помазюкавши зверху лаком.

 

Середньостатистичних робітників на таку роботу для отримання середньостатистичного результату, думаю, можна знайти і дешевше. А якщо вони справді професіонали, ну тоді можна сподіватися, що їх професіоналізм Вас порадує. Можливо тоді 150 грн. - це взагалі солодка ціна.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...