monolithgidrostrou Опубліковано: 24 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2008 здраствуйте! я обращаюсь к даным пользователей этого форума. у меня вопрос-вот если настоящий строитель который имеет все необходимые инструменты для своего вида деятельности,к примеру у меня-есть все необходимые инструменты для выполнения бетонных работ,а это вибраторы,сварки,болгарки,и.т.д но у меня появилось желание обзавестись своей личной професиональной опалубкой,но цены поднимутся на данный вид работы в 10%-как это повлияет на мою рипутацию Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аблигация Опубліковано: 25 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2008 Злые вы:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mirock Опубліковано: 25 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2008 Странный опрос. Имея больше возможностей вы будете ИМЕТЬ ВОЗМОЖНОСТЬ работать лучше, то есть быстрее\качественнее, а вот репутация зависит от того, СМОЖЕТЕ ЛИ вы ее использовать. Можно и хилти шуруповертом такого накрутить у-у-у Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 25 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2008 Злые вы:) Таки злые. Поправил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chiara Опубліковано: 25 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2008 здраствуйте! я обращаюсь к даным пользователей этого форума. у меня вопрос-вот если настоящий строитель который имеет все необходимые инструменты для своего вида деятельности,к примеру у меня-есть все необходимые инструменты для выполнения бетонных работ,а это вибраторы,сварки,болгарки,и.т.д но у меня появилось желание обзавестись своей личной професиональной опалубкой,но цены поднимутся на данный вид работы в 10%-как это повлияет на мою рипутацию ИМХО, опалубка профессиональная - слишком геморный вопрос для застройщика, так что я бы скорее согласилась на 10% подъем цены, но при условии КАЧЕСТВА. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 25 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2008 незнаю почему но мне это напомнило КВН, вопросы задают зрители, в стиле что мне делать... Спасибо поржал.:D Извините что не в тему но на то оно и курилка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 25 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2008 ...появилось желание обзавестись своей личной професиональной опалубкой,но цены поднимутся на данный вид работы в 10%-как это повлияет на мою рипутацию Лично мне все-равно, батон на хлебобулочном комбинате пекут в газовой или в электро-печи. Но покупать дороже я не намерен. Другими словами, репутация не зависит от того, какими инструментами пользуетесь - главное это качество, сроки и цена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мария Кле Опубліковано: 7 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2008 при заливке фундамента мы брали опалубку в аренду. логичнее, если у вас будет своя опалубка, но при выставлении сметы вы будете это называть арендой опалубки. может у кого то есть материал и ему совершенно все равно, что у вас она своя. человеку важнее - 10% стоимости. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arca Опубліковано: 7 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2008 На репутации никак не отразиться:D, считаю надо разделить стоимость работ и просто ввести аренду опалубки, как доп.услугу если заказчик хочет, по цене ниже средней и заказчик захочет.;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
void* Опубліковано: 7 листопада 2008 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2008 ось тобі такій випадок прийшли мені робити штукатурку на фасад і кажуть - ціна в нас 7, а ще одна бригада завалила 10 уе за квадрат. питаю - а де ваша обриштовка(ліса), інструмент ? - так то ви нам їх дістаєте, в нас тільки тертушки (3 штуки по 6 або 7 гривень) тобто перфоратор(міксер) , житло, обриштовку це додаток до їх ціни )) - до побачення а ось не так давно дивлюсь у сусіда працює бригада, підійшов, домовились що у перерву прийдуть подивляться і якщо все влаштовує, то по завершенню будуть працювати в мене - робота коштує 6уе кв.м обриштовка своя, житло своє, хоча самі з Львівщини, домовились, роботою і якістю залишився задоволений ИМХО: без інструменту та оснащення взагалі нікого ніколи більше наймати не буду! І те що у бригади є своє оснащення, це свідчить що то не "дикуни", а працівники, але якщо за рахунок того піднімати ціну .... Ви викликаєте таксі до вас приходить пішки водій і каже - зараз зловлю машину і відвезу , коли приходить інший - в мене є машина але то буде коштувати на 10% дорожче Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз