salerius Опубліковано: 13 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2012 Сьогодні в документації АЕРОК найшов цікавий вид побудови перемичок над вікнами (файл додаю) Якщо я правильно зрозумів необхідна кількість блоків кладеться на рівну якусь площину і склеюються між собою боковими стінками (паравозіком ), після висихання штрабодером вишкрабуються три канави в які закладаються арматура і заливається клеєм. Після того як воно висохло ця новостворена перемичка довжиною (ширина вікна + по одну і по другу сторону по 50см) кладеться до низу армуванням на клей. Чи правильно я зрозумів і описав дану процедуру, якщо ні то поправте будь-ласка. І крім цього хотілось би уточнити - чи буде воно надійним якщо я ці перемички буду використовувати на накриванні вікон першого поверху 2-х поверхового будинку (ширина вікна 1.4м - 2шт).? Яку арматуру (товщину) треба для цього використовувати? Поділіться досвідом Дякую за відповідді. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olenevod Опубліковано: 14 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2012 Слишком сложная процедура. На самом деле просто на предыдущий ряд блоков кладется три арматурины, а на арматуру ложится следующий ряд с перемычкой и вырезанными снизу штробами. Арматуру перед этим промазать раствором, чтобы не было голой внутри газоблока. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 14 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2012 Такую конструкцию не советую применять при ширине проема более 1м. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmn_max Опубліковано: 24 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2012 Сам такие делал описание сдесь www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=1706845#post1706845 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wertexan Опубліковано: 25 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2012 Есть такая штука: "рядовая перемычка". Для кирпича вполне рабочий вариант метров до 2-х. Для газоблока тоже вполне рабочий вариант при использовании арматуры с периодическим профилем. Иначе делайте, как рекомедуют для кирпича с загибом арматуры. Если сверху ложится перекрытие армопояс обязателен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз