МАКАР Опубліковано: 23 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2008 Собственно интересует вопрос из чего оно слепленно. Приблизительно я понимаю что это вторичная бумага но чем все это склеено( в смысле экологии). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 23 жовтня 2008 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2008 Собственно интересует вопрос из чего оно слепленно. Приблизительно я понимаю что это вторичная бумага но чем все это склеено( в смысле экологии). Это не бумага, это те же опилки, только измельченные. А в принципе - то же ДСП ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AND282828 Опубліковано: 7 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2009 Собственно интересует вопрос из чего оно слепленно. Приблизительно я понимаю что это вторичная бумага но чем все это склеено( в смысле экологии). ДСП - древесно-стружечная плита (из мелкой стружки, опилок), а ДВП - древесно-волокнистая плита, т.е. дерево измельчается до волокон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз