Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

попадалово з саморівняльною сумішшю

Yevhen_Z

Рекомендовані повідомлення

Короче, з підлогою ми попали... :(

 

Будинок - панелька. Під час ремонту вирішили рівняти бетонну підлогу. Стяжку не робили - наш бригадир порадив обійтися наливайкою.

В горизонт вирішили не виводити - тільки плоскості. Спочатку закупили артісан-с42 (до 20 міліметрів). Грунтували 17 церезітом. На наступний день робочий почав мішати - суміш виявилася надто в'язка, не текла (вже зараз не дізнаємося - чи то не правильно витримав пропорції, чи то дійсно надто груба фракція (як він сказав). Прийшлося узяти такий собі Примус вінницький (порадили менеджери в магазині) - від 2 до 15 мм, здається. Артісан зібрали. Залили всі кімнати цим примусом.

На другий день потріскалася одна кімната (яку заливали першою). На третій - потріскалися всі інші. Все у жахливому стані. Під ногами ці потріскані пласти "бухтять" не те слово. Думаю, якщо взяли ломик, то можна ним ці пласти колупати і перевертати на іншій бік як пиріжки на сковорідці.

 

Експерти, скажіть, у чому "бока"?

 

Ось результат на сьогодні.

(ссылка на изображение устарела)

 

Добавлено через 1 минуту

(ссылка на изображение устарела)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Прочтите первый абзац моей темки www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=73094,там есть и ссылки на ситуации,как у Вас,их тьма описана на нашем форуме.Заставте бригадира удалить всю эту порнографию,оплатить стоимость испорченного материала-будет иметь науку на будущее.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...