andrey_ka Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 Товщина підбирається під відстань між елементами каркасу. І ? Я проходжу по нормамам , чи ні ? Сторони однакові, однак фабрична захисна плівка з написом. Чесно кажучи не памятаю , була такм плівка , чи ні. Хоч-би хто з продавців попередив. ПС.. Хоча навряд чи проблема в цьому. Навіс у мене розміщений в північно-західній стороні , і майже весь день закритий від сонця будинком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 І ? Я проходжу по нормамам , чи ні ? Собі ніяк не можу підібрати: в мене крок приблизно 50 см і я поки що розглядаю 8 мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 Собі ніяк не можу підібрати: в мене крок приблизно 50 см і я поки що розглядаю 8 мм. Чим ближче форма даху до повного півкола (повноціна арка), тим більше наватнаження вона може нести. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 Чим ближче форма даху до повного півкола (повноціна арка), тим більше наватнаження вона може нести. Згоден. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
windyhead Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 Ну , наліпити можна будь-що. Якось сторони мають відрізнятись? новый полик покрыт пленкой, на которой обозначена сторона с УФ защитой. После покладки как отличить неизвестно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
navesy Опубліковано: 19 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2021 (змінено) новый полик покрыт пленкой, на которой обозначена сторона с УФ защитой. После покладки как отличить неизвестно. после монтажа можно определить по лазерной гравировке на последней соте листа, с датой производства и номером партии, но это относится только к производителям поликарбоната, а не китайской пародии. Змінено 20 квітня 2021 користувачем #roofinspector Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 20 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2021 На сонячній стороні повина бути відповідна наліпка. и иногда стенка с наружной стороны немного толще 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
navesy Опубліковано: 20 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2021 и иногда стенка с наружной стороны немного толще да, этот момент я упустил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Igorrooney Опубліковано: 30 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2021 Мне необходимо сделать небольшой навес перед входом в дом. Можете подсказать толковых мастеров? Территориально - Софиевская Борщаговка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав В.В Опубліковано: 30 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2021 обращайтесь поликарбонат по оптовым ценам в Украине 0973827844 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
windyhead Опубліковано: 18 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2022 2 часа назад, arzamit сказал: специализируемся на изготовлении любых типов навесов и козырьков качество так себе, где боковые, нижние заканчивающие профиля? Вы их вообще заказчику предлагаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arzamit Опубліковано: 19 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2022 если ты имеешь ввиду профиль UP то конечно, на всех изделиях обязательно , плюс перфорированная лента...а что такое нижние заканчивпющик профиля только тебе видимо известно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз