V.K.L Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Монолитный. Не боится даже кирпича А стоимость? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ruslan R Опубліковано: 2 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2015 А стоимость? В эпицентре вроде можно купить не целый лист. Целый лист 3050х2050мм будет дорого. Ну и от толщины материала зависит цена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анкор Плюс Опубліковано: 3 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2015 В эпицентре вроде можно купить не целый лист. Не во всех киевских эпиках можно купить монолитный поликарбонат. А уж в региональных, тем более. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 3 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2015 Целый лист 3050х2050мм будет дорого. Это максимальный размер монолита? Интересует бронза 4-8 мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДОБРЯЧОК Опубліковано: 27 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2015 тут вопрос - а где гарантия качества за вашу цену? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 22 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2015 То есть 19 лет на здании ПУМБ поликарбонат свою основную функцию (кровельную) выполнял, но внешний вид все-таки потерял. А по поводу града что можете сказать? Я так понимаю, что в первые годы ему должно эластичности хватить... А если не дай Бог на 10-ом году град пройдет? Dodge RAM-VAN 1998-2000 годы поликарбонатные фары. По форумам "американцев" где то с 2011-12 года мутнеют (идут микротрещинами). Видел такие же мутные фары у старых BMW. Потом себе поменял и перестал интересоваться вопросом. Так что больше 10 лет наверно уже просто Non Estetic. Но для вопрошающих, можете обратить внимание на состояние поликарбонатных фар и возраст машины. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
4587derek Опубліковано: 24 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2015 у меня навес 63м2, марлон 16 мм толщиной, покупал в компании амиран на пшеничной в киеве. 3 года уже, по нему я спокойно хожу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 8 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2015 Ребята, помогите, посоветуйте. В двух словах, от калитки до крыльца 5 метров плюс два метра само крыльцо, плюс метр над калиткой и ширина около 5,5 метров. С каким уклоном и толщиной можно организовать такой навес, какой шаг в метало каркасе. Ведь снег будет отдыхать на нем)) И какой производитель лучше, хочу качественный, а не на год. Кто предложит могу купить с доставкой в Одессу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 15 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2017 Уважаемые коллеги! Какая сегодня ситуация на рынке поликарбоната: к кому из дилеров и за каким товаром можно обращаться с учётом цены? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
navesy Опубліковано: 17 квітня 2017 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2017 Уважаемые коллеги! Какая сегодня ситуация на рынке поликарбоната: к кому из дилеров и за каким товаром можно обращаться с учётом цены? на данный момент Империал, Амиран, Айронтрейд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 22 лютого 2020 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2020 Что можно сказать о кровле из полиэстера, армированного волокном (синоним: полиэфирный рулонный пластик), и как этот материал по сравнению с поликарбонатом на небольших площадях? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Label Опубліковано: 27 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2020 Привет всем! Нужен навес на 1 авто из поликарбоната. Форма как на фото. Насоветуйте что-то умное на тему производителя, а может и контакты кто сделает качественно. Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 16 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2021 Какая текущая ситуация на рынке поликарбоната в киевском регионе? К кому стучаться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 16 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2021 Какая текущая ситуация на рынке поликарбоната в киевском регионе? К кому стучаться? Так , для інформації : накривав собі навіс сотовим полікарбонатом 10мм. , побило градом , правда побило тільки зовнішній шар. Поки не тече. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 16 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2021 Так , для інформації : накривав собі навіс сотовим полікарбонатом 10мм. , побило градом , правда побило тільки зовнішній шар. Поки не тече. Хто виробник? Де брали? Яка місцевість? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 16 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2021 Хто виробник? Де брали? Яка місцевість? Не знаю , в Епіцентрі , Хмельницька обл. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 Не знаю , в Епіцентрі , Хмельницька обл. Якщо не секрет, який Ваш район? Град звичайний і побило з першого разу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 Якщо не секрет, який Ваш район? Град звичайний і побило з першого разу? З цими "покращеннями" і не розбереш в якому районі я зараз проживаю , мали відносити до Хмельницького р-н. Місто проживання в мене вказано в адресі під ніком. Град , і не знаю звичайний він , чи ні. Навіс стоїть вже більше 5 ти років , звернув увагу тільки після того , як побило. Виглядає ось так: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 З цими "покращеннями" і не розбереш в якому районі я зараз проживаю , мали відносити до Хмельницького р-н. Місто проживання в мене вказано в адресі під ніком. Протупив. Град , і не знаю звичайний він , чи ні. Навіс стоїть вже більше 5 ти років , звернув увагу тільки після того , як побило. Виглядає ось так: А яка у Вас відстань між металевими дугами? Ви використовували профілі торцеві та з'єднувальні, стрічки перфоровані, ущільнювачі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
windyhead Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 А яка у Вас відстань між металевими дугами? Ви використовували профілі торцеві та з'єднувальні, стрічки перфоровані, ущільнювачі? на побитие градом это не играет роли, а вот стелили ли стороной с УФ защитой вверх? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 на побитие градом это не играет роли, а вот стелили ли стороной с УФ защитой вверх? Это я спрашиваю для себя, так как мне надо немного, а комплектующие идут длиными кусками и получаются большие остатки. Я бы ещё посмотрел на производителя и завод. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 А яка у Вас відстань між металевими дугами? Ви використовували профілі торцеві та з'єднувальні, стрічки перфоровані, ущільнювачі? Відстань 1м. Використовував тільки дві зєднувальні полоси. Добавлено через 2 минуты на побитие градом это не играет роли, а вот стелили ли стороной с УФ защитой вверх? Не знав що в нього різні сторони , як на мене то він з обох боків абсолютно однаковий. А як взнати якою стороною постелений? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 Відстань 1м. Використовував тільки дві зєднувальні полоси. Прольоти по 1 м, а товщина 10 мм? Хтось порадив чи навмання? Не знав що в нього різні сторони , як на мене то він з обох боків абсолютно однаковий. А як взнати якою стороною постелений? На сонячній стороні повина бути відповідна наліпка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 Прольоти по 1 м, а товщина 10 мм? Хтось порадив чи навмання? Мені так було зручно , а що , можуть бути якісь проблеми? До реі , у мене навіс становить повне пввколо . Зроблено для того , щоб асенізаторський автомобіль заїжджав без проблем. На сонячній стороні повина бути відповідна наліпка. Ну , наліпити можна будь-що. Якось сторони мають відрізнятись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 Мені так було зручно , а що , можуть бути якісь проблеми? ... Ну , наліпити можна будь-що. Якось сторони мають відрізнятись? Товщина підбирається під відстань між елементами каркасу. Сторони однакові, однак фабрична захисна плівка з написом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз