NewWawe Опубліковано: 20 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2012 ПОМОГИТЕ, 16 июня 2012 года, в парке «Нивки» пропала собака палевый лабрадор-ретривер по кличке «СОНО». Просьба вернуть за вознаграждение. СИЛЬНО СТРАДАЕТ РЕБЕНОК!!! Тел.: (096) 015-90-71, Оксана (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 20 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2012 Скажіть будь ласка, парк "Нивки" - це той, що від м.Берестейської? Зранку не бачила жодного оголоження вздовж доріжок, якщо це той парк - можу розклеїти оголошення, дайте знати! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NewWawe Опубліковано: 20 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 червня 2012 Да это парк возле Берестецкой и Нивок. Объявления хозяева повесили на на Нивках и по дороге от переезда к озерам, только там телефон другой - девочки Кати и фото нету. Но так как Катюша маленькая еще, а очень часто по таким объявлениям звонят мошенники, то телефон теперь ее мамы- Оксаны. Если вы можете расклеить еще объявок - будет очень хорошо, спасибо. Со слов Кати - Сонно убежал за рыжим кокером, с ним гуляли мужчина и женщина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 20 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2012 Нажаль побачила відповідь лише зараз, завтра роздрукую оголошення і розклею вздовдж основної доріжки, там багато місцевих собачників гуляє, і спробую попитати у них,якщо когось зустріну! Напишіть буль ласка одразу, якщо Сонно знайдеться! Бажаю хазям і лабрику швидше знайти один одного! Маю лаброморду, тож знаю які вони любителі інших собак та і людей теж. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 21 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2012 Сьогодні зранку питала собачників чи ніхто не знаходив лабрадора, сказали, що знають про кого я говорю, але ніхто не знаходив. Зараз планую розклеїти оголошення вздовж доріжки. Єдине - сиджу думаю над оголошенням - може неварто вказувати ім"я собаки? як ви вважаєте, більш досвідчені собачники? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 22 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2012 Розклеїла оголошення по парку по ходу основного руху людей, плюс там, де бачила людей з собаками. Від усього серця бажаю Вам знайти і повернути улюбленця, тримайтесь! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NewWawe Опубліковано: 8 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 2012 Сончик дома! Сегодня забрали, Катюша сказала что он прибился в какой то подъезд и какие то бабушки его палками выгоняли, это увидела одна жительница подъезда, забрала его, свозила к ветеринару ( у него была ранена лапка), и отвезла на дачу. Вот такая вот история, пардон за неинформативность, но Кате лет 10-12:D. KarriDa спасибище за помощь с объявками и сопереживание. Пы Сы : KarriDa, а вы плавать своего собачку водите? А то мы собачьей компанией там каждый вечер гуляем, а вас почему то не знаем. Приходите на совместные собакозаплывы, мы в 8-9 вечера гуляем, мой телефон 361-20-90 приятно будет познакомиться. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 9 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2012 Сончик дома! Сегодня забрали, Катюша сказала что он прибился в какой то подъезд и какие то бабушки его палками выгоняли, это увидела одна жительница подъезда, забрала его, свозила к ветеринару ( у него была ранена лапка), и отвезла на дачу. Вот такая вот история, пардон за неинформативность, но Кате лет 10-12:D. KarriDa спасибище за помощь с объявками и сопереживание. Пы Сы : KarriDa, а вы плавать своего собачку водите? А то мы собачьей компанией там каждый вечер гуляем, а вас почему то не знаем. Приходите на совместные собакозаплывы, мы в 8-9 вечера гуляем, мой телефон 361-20-90 приятно будет познакомиться. Ураааа! Я дуже рада і сердечно вас вітаю!!!!! Спасибі за запрошення, я дуже хотіла б погуляти разом, але насправді я тут недалеко працюю, а живу більше ніж за годину звідси, і, проходячи парк зранку, я навіть з легкою заздрістю дивлюсь на ці щасливі собачі мордахи в парку і на озері, моя лаброДанюка стрибала б до неба від радості, якби мала такий шикарний вигул! Ще раз вітаю вас з поверненням Соно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tink Опубліковано: 9 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2012 Хорошо, что Все так закончилось!!! KarriDa, Вы молодец! Не каждый может так откликнуться!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KarriDa Опубліковано: 9 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2012 Хорошо, что Все так закончилось!!! KarriDa, Вы молодец! Не каждый может так откликнуться!! Тінк, спасибі велике, але Ви мене "шмущайєте" Я навіть близько не стою біля дійсно героїчних людей-волонтерів і безмежно сердечних любителів тварин, яких тут на форумі не один (не однА, щоб бути конкретніше, Ліля - пардоньтє за прозорий натяк на Вас, Гурру ) Я просто щиро рада, що Сонік знайшовся, і насправді попитати людей і розклеїти оголошення - ну це і справою не назвеш. Аби тільки поменше приводів таких було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlenkO Опубліковано: 10 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2012 NewWawe, От всего сердца, Рада , что нашли СОНО!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз