Алексеевич Опубліковано: 20 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2012 але є побічний ефект За диспут ставлю залік. Однак, коли пішли гарпуни та гачки, я чекав, що як приклад буде наведене щось із практики лікаря-проктолога... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SIV Опубліковано: 20 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2012 За диспут ставлю залік. Однак, коли пішли гарпуни та гачки, я чекав, що як приклад буде наведене щось із практики лікаря-проктолога... :lol: А ліпше гінеколога :good: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 20 червня 2012 :lol: А ліпше гінеколога :good: да, больше гинеколога. уж больно схожая конструкция:lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 20 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2012 Тобто, нехай людина сидить без води поки не назбирає коштів? Не дай Боже, але якщо трапилось, то що? нехай людина сидить [з апендицитом] поки не назбирає коштів? © :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
:::NEPTUN::: Опубліковано: 20 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2012 Господа, форс-массажер: в скважине, на скрутке оборвался гибкий дешевый зеленый шланг, из-за этого не вытягивается насос. Глубина застревания приблизительно 15 метров. Вниз не опускается ни капли. Кто, как достает? Из ответов находил только силовые. Отдельно вопрос к дилерам, покупал на Окружной в фирменном магазине: насколько надежно вытягивать силой? Трос мощный, прибл 0,5 см, зажимы тоже. Спрашиваю так, из интереса, а что вас подвигло устанавливать насос в 90м-й скважине на дешевом зеленом шланге? Экономия в 200-300 грн? Насколько возможно вынимать, применяя силу? Учтите! На насосах прописаны заветные слова: LOAD 3000 N. Это значит, что при превышении нагрузки ("тягового усилия") в 300 кг, вы рискуете... оборвать "ушки" на насосной части. Правильно вам советовал МАМАЙ, используя силу Архимеда, вы, частично, снимаете нагрузку с крепления. Иногда счет идет на килограммы... ... під'єднав канат до автівки і йорзав нею до тих пір, доки не перетер канат на ребрі люка. Знову все загуркотіло вниз. "Все це вже колись було..."(с) Ось скрін з дружнього форума трирічної давнини. Дуже схожа ситуйовина! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня 2012 Спрашиваю так, из интереса, а что вас подвигло устанавливать насос в 90м-й скважине на дешевом зеленом шланге? Экономия в 200-300 грн? Насколько возможно вынимать, применяя силу? Учтите! На насосах прописаны заветные слова: LOAD 3000 N. Это значит, что при превышении нагрузки ("тягового усилия") в 300 кг, вы рискуете... оборвать "ушки" на насосной части. Правильно вам советовал МАМАЙ, используя силу Архимеда, вы, частично, снимаете нагрузку с крепления. Иногда счет идет на килограммы... я был "юн":) да, по факту, я ни фига не сэкономил. дешевый зеленый купил, так как он валялся весь сезон на участке: строители, тачки, машины, собака.... теперь, естественно, я сделаю по другому: в скважину кину людский, плотных, жесткий шланг, а от скважины старый зеленый шланг для полива и стройки, а в дом проведу тоже людский скважина у меня не 90, а 38 метров спасибо, по применяемой силе учту. очень радует, что на этом форуме есть люди с правильными ценностями. после вытягивания сообщу поделюсь опытом. тройник с грузиком уже сварили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 21 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2012 "Все це вже колись було..."(с) Жопа - універсальний орган: ним думають; подумавши, шукають на нього ж пригод ... А коли знайдуть, у ньому ж і сидять. Ось скрін з дружнього форума трирічної давнини. Дуже схожа ситуйовина! У гру молоток-гарпун-автівка у 2010 році грався один будівельник (прораб !!!) зі Здорівки. Так, що колего NEPTUN'е Ваша підозра у плагіаті - це не до мене. Не мануйте час і на пошук схожої репліки про пекучі яйця - історія теж справжня, хоча ця тема - не Ваший фаховий інтерес (?). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vit3f Опубліковано: 21 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2012 Не дай Боже, але якщо трапилось, то що? нехай людина сидить [з апендицитом] поки не назбирає коштів? © :D Не рівняйте х... (вибачте) з пальцем... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ГМП Опубліковано: 22 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2012 Спрашиваю так, из интереса, а что вас подвигло устанавливать насос в 90м-й скважине на дешевом зеленом шланге? Экономия в 200-300 грн? Если это тот зеленый шланг типа армированный, который продается в везде, то он ни разу не дешевле пластиковой водопроводной трубы. Мне бурильщики купили на опте бухту 100 м за 250 грн. А зелений стоит около 4-5 грн. Скважина в стадии прокачки - еще даже не резали - так и бегает водичка 100-метровые дистанции. Сделаем приямок - тогда и отрежем лишнее. Никаких стыков между насосом и поверхностью быть не должно. Стык - это гарантия, что в какой то момент "почнуть пекти яйця..."Ж-):DЖ-). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня 2012 Господа! Всем спасибо за поддежку Сосед выточил некую "кошку"с грузиком и тремя тупыми крючками. Прошло несколько дней и насос сам опустился, с третей попытки захватили шланг-несколько раз перекрученный с проводом. также, возле самого насоса тоже почему-то запуталось) учавствовало три мена,по времени 5 минут. яйця не запекли:D больше никаких псевдоэкономий на шлангах. да, и связывать шланг, трос и кабель теперь буду каждые полтора метра 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simp Опубліковано: 23 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2012 да, и связывать шланг, трос и кабель теперь буду каждые полтора метра Не в коем случаи. Кабель слегка освобождаем и фиксируем к трубе пластмасовыми хомутиками достаточно каждые 5-7 метров, трос идет сам по себе. Удачи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cremator Опубліковано: 23 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2012 да, и связывать шланг, трос и кабель теперь буду каждые полтора метра Как раз трос не связывайте с трубой Добавлено через 44 секунды Опередили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 25 червня 2012 По поводу оставленных предметов в скважине, о которых говорил Мамай, так слава Богу осталась только стальная проволочка см 15. думаю, за пару лет поржавеет. По сравнению, со стоимостью скважины, то как-то наплевать на нее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
:::NEPTUN::: Опубліковано: 4 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2012 У гру молоток-гарпун-автівка у 2010 році грався один будівельник (прораб !!!) зі Здорівки. Так, що колего NEPTUN'е Ваша підозра у плагіаті - це не до мене. Ніякої підозри у плагіаті! Цей скрін із моєї власної колекції "колосвердловинних прикорлів". Прочитав про автівку, згадав, десь таке було, знайшов, виклав... Ось, до речі, як ще "вибивають" насоси за допомогою... лома. Ще є в моєї колекції дописи, як утеплюють приямок, засипаючи його... керамзитом! Звісно, без будь якого оголовка! Що було далі, розповідати не треба? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2012 Ніякої підозри у плагіаті! Цей скрін із моєї власної колекції "колосвердловинних прикорлів". Прочитав про автівку, згадав, десь таке було, знайшов, виклав... Ось, до речі, як ще "вибивають" насоси за допомогою... лома. Ще є в моєї колекції дописи, як утеплюють приямок, засипаючи його... керамзитом! Звісно, без будь якого оголовка! Що було далі, розповідати не треба? весело, о керамзите можете подробней? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз