armis_8171 Опубліковано: 23 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2012 Украинца однозначно больше готовят. Вы сами ответили на свой вопрос - если полуфабрикатами не питаетесь, то лучше зону готовки планировать отдельную. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Krasavchikd Опубліковано: 24 вересня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2012 Кухня - службове приміщення, все що там відбувається - повинно відбуватись за зачиненими дверима. Відкрита кухня - це нездорове віяння з буржуазного Заходу, де капіталісти-імпералісти на кухнях тільки каву варять - а снідають-обідають в ресторанах. До наших реалій даний прибабах пристосований мало. Хіба якщо готувати будуть виключно канапки в мікрохвильовці. Это потому что у нас Украинская кухня очень не здоровая для организма - жирое, жареное, все самым больишм количеством холестирина. Я лично питаюсь здоровой пищей - обилием которой насыщена Европейская кухня, и у меня нет никогда запахов жареного и т.п. А основной иснтрумент - это духовка и пароварка. Так что тут кто к какому образу жизни расположен. И это не буржуазное влияние, а наше пагубное влияние тянет к закрытой кухне) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз