Слава Щ. Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Куплю около 40 т. шт. качественного рядового кирпича. В предложении указывать завод изготовитель, марку, наличие сертификата. Доставка 20 км. от Окружной по Житомирской трассе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kievbud Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Куплю около 40 т. шт. качественного рядового кирпича. В предложении указывать завод изготовитель, марку, наличие сертификата. Доставка 20 км. от Окружной по Житомирской трассе. Ответил в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 11 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Ответил в личку. Кирпич рядовой м-125 Лубны 6900шт. - с доставкой - ... сертификаты + паспорта. Кирпич рядовой м-100 Ромны 7000шт. - с доставкой - ... сертификаты + паспорта. Кирпич рядовой м-100 Жашков 8000шт. - с доставкой - ... сертификаты + паспорта.Насколько я знаю, в Лубнах 125-ю марку не делают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tosha Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Мою цінову пропоцизію Ви знаєте.Ваша людина заїзджала на об"єкт який знаходиться в Стоянці та брала зразки. Тому жду замовлення на цеглу. З повагою Анатолій. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Innul1ka Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Предложение в личной почте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kievbud Опубліковано: 12 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2012 Насколько я знаю, в Лубнах 125-ю марку не делают. Да я согласен в сертификате идет м-100, зажатие кирпича показывает другие показатели. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lubny@ Опубліковано: 26 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2012 Да я согласен в сертификате идет м-100, зажатие кирпича показывает другие показатели. Марка кирпич М100 подразумевает соответствие определенным нагрузкам как на сжатие так и на изгиб. Будьте честны - и пишите м100! ЗЫ: "зажатие" - это наверное термин из другой области ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kievbud Опубліковано: 27 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2012 Марка кирпич М100 подразумевает соответствие определенным нагрузкам как на сжатие так и на изгиб. Будьте честны - и пишите м100! ЗЫ: "зажатие" - это наверное термин из другой области ;) Я сделал опечатку, при продавливании показатель (будет 115-118) Я написал что это м-100 по сертификату. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 3 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2012 якщо Слава не заперечує примажусь теж. цікавить 1 машина (7тис) рядової цегли з доброю геометрією, міцністю і сертифікатом для використання її під облицювання будинку. дякую за пропозиції доставка смт. Глеваха, 19 км від КП по Одеській трасі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kievbud Опубліковано: 3 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2012 якщо Слава не заперечує примажусь теж. цікавить 1 машина (7тис) рядової цегли з доброю геометрією, міцністю і сертифікатом для використання її під облицювання будинку. дякую за пропозиції доставка смт. Глеваха, 19 км від КП по Одеській трасі Ответил в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
СОЮЗБУДКОМПЛЕКТ Опубліковано: 6 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2012 М-100 1.3грн по Киеву минимум 7000 тис 0679667415 Виталий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз