Нестроитель Опубліковано: 9 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2012 Обкладаю фундамент дерев"яної альтанки бетонною плиткою 30Х30(товщина 30мм) у вигляді сходинки. Виникло питання, чим заповнити шви, щоб просто і надійно, особливо вертикальні? Плитку до фундаменту кладу на клей,без швів, але вони все рівно получаються за рахунок нерівностей плитки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vlad C-Max Опубліковано: 12 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2012 Я купил себе Церезит СЕ-43...буду пробовать им затирать...он специально для улицы...мне советовали тут...в форуме... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестроитель Опубліковано: 12 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2012 Знаю такі затирки, брав такі для клінкерної плитки на фасад. Але для шершавої бетонної плитки під камінь(фем) погано підходить, поскільки, важко буде відмивати коло швів. Пробував затирати клей-цементом,та ще важче відтерти плитку. Завтра буду пробувати вологим піском з цементом. Думаю легше буде відмиватись, попробую додавати фібру. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vlad C-Max Опубліковано: 13 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2012 Так дело было не в тяжести отмывания...вернее не в этом был вопрос....а вопрос бы, чтобы через шов не попадала влага под питку и ее не подорвало....!!!! Вот мне все и советовали затереть именно этой затиркой...а как там получится отмывать..посмотрим... Просто если затирать/засыпать цементом с песком....тогда вода будет попадать под плитку...а т.к. ей там деваться некуда зимой...будет рвать...тогда нужно класть на гарцовку...) Потому очень важно..по моему мнению...чтобы влага не попала в шов...потому тока такой вариант...ну или добавлять в обычную затирку гидрофи....(не помню как)..от Прпеллера..)..но эффект буит тот же самый...как по мне... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз