DimaF Опубліковано: 10 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2023 (змінено) Спрошу здесь. Пару дней назад что то хрустнуло в районе петли дверцы и ПММ начала открываться и закрываться с каким то диким скрежетом. Разобрал, увидел соскочившую пружину. По логике она цепляется за петлю на корпусе вверху и за рычаг внизу, но соединив обратно дверь ведет себя странно, и при открывании просто падает вниз. С другой стороны все по другому устроено и такой пружины в этом месте нет. Ума не приложу как оно должно быть...?? Змінено 10 березня 2023 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 10 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2023 Что за машинка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 10 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2023 Посмотрел 6ашу БОШ - с двух сторон одинаково. Пружинки нет. Куда-то вниз шнурки выходят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 10 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2023 А сделайте фото в полуоткрытым положении Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 10 часов назад, Dendnepr сказал: Что за машинка? Канди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 16 часов назад, DimaF сказал: Спрошу здесь. Пару дней назад что то хрустнуло в районе петли дверцы и ПММ начала открываться и закрываться с каким то диким скрежетом. Разобрал, увидел соскочившую пружину. По логике она цепляется за петлю на корпусе вверху и за рычаг внизу, но соединив обратно дверь ведет себя странно, и при открывании просто падает вниз. С другой стороны все по другому устроено и такой пружины в этом месте нет. Ума не приложу как оно должно быть...?? Мне кажется, что Пружина должна идти на дверь. Там и след виден от пружины. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 (змінено) 26 минут назад, Dendnepr сказал: Мне кажется, что Пружина должна идти на дверь. Там и след виден от пружины. Да следов там хватает) В том месте нелогично, отверстия просто круглые, а в двери нет никаких. Там в рычаге отверстие как раз под пружину, но работает оно неправильно. Вчера делал пять подходов, но так не придумал ничего..( Змінено 11 березня 2023 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 21 минуту назад, DimaF сказал: Да следов там хватает) В том месте нелогично, отверстия просто круглые, а в двери нет никаких. Наоборот. Логично. Дверь открывается, пружина растягивается, компенсирует вес дверцы и поддерживает дверцу от резкого открывания. И помогает закрыть дверцу. А если крепить к тому рычагу, то наоборот - пружина "помогает" дверце ещё быстрее открыться. Т.с. усиливает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 (змінено) 46 минут назад, Dendnepr сказал: Наоборот. Логично. Дверь открывается, пружина растягивается, компенсирует вес дверцы и поддерживает дверцу от резкого открывания. И помогает закрыть дверцу. 1-корпус машинки, в нем нет характерных отверстий для того чтобы конец пружины просунуть и зацепить дверь (2) на которой в обще никаких зацепок нет. 3-круглое отверстие под пружину, но работает неправильно. Змінено 11 березня 2023 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 8 минут назад, DimaF сказал: 1-корпус машинки, в нем нет характерных отверстий для того чтобы конец пружины просунуть и зацепить дверь (2) на которой в обще никаких зацепок нет. 3-круглое отверстие под пружину, но работает неправильно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 Возможно вот нужное отверстие. Вообще, чтоб понять, как работают все эти рычаги нужно хотя бы фото когда дверь в открытом виде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 У нас пружин нет, но на рычаг снизу приходит тросик. Может у вас он тоже был. Крепился за кронштейн, где белая пластиковая вставка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 11 минут назад, Dendnepr сказал: Хотя наверное это не элемент двери, а "фланец" который прилегает к шкафу. Тогда вариант, что снизу должна быть какая-то тяга в виде тросика, а пружина является противовесом. Чтобы дверь не хлопала. Тяжело понят по одному фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 (змінено) 1 час назад, Dendnepr сказал: Возможно вот нужное отверстие. Вообще, чтоб понять, как работают все эти рычаги нужно хотя бы фото когда дверь в открытом виде Нет там ничего для пружины. Цитата Тогда вариант, что снизу должна быть какая-то тяга в виде тросика, а пружина является противовесом. Чтобы дверь не хлопала. Рассматриваю и такой вариант, но сообразить не могу пока. Змінено 11 березня 2023 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 (змінено) По поиску "пружина посудомойка candy" надыбал торсион. Ничего похожего возле посудомойки не валялось? Может соскочил, и так и остался прикреплен где-то снизу. Нужно заглянуть под поскдомойку спереди. alm-zapchasti.com/product/dvernaya-pruzhina-candy-92781285 Змінено 11 березня 2023 користувачем Dendnepr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2023 (змінено) 23 години тому, Dendnepr сказав: У нас пружин нет, но на рычаг снизу приходит тросик. В Bosch пружина теж є, з іншого боку тої білої мотузки, розташована паралельно підлозі. В Candy скоріш за все є ще одна деталь, яку потрібно шукати. Біля або в піддоні. Спробуйте знайти в неті вибух-схему своєї або подібної машинки. Змінено 12 березня 2023 користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 Користуюсь для миття посуду порошком Somat. Але, останнім часом він здорожчав чи не вдвічі. Чисто випадково натрапила у нас в магазині порошок W5. За 1,5 кг ціна 107 грн. Порівняно з Соматом і Фінішем - то це що даром. Миє не погано. Я б сказала що миє краще за Фініш, але не краще ніж Сомат. Може, комусь буде в нагоді. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 Наташа, в вас нема доступу до "Розетки"? Там акція зараз на Сомат. 220 табл=1150грн і ще мінус 5%, якщо розрахуватись карткою. Порошок для ПММ, 3кг=489грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 12 минут назад, allanek сказал: Наташа, в вас нема доступу до "Розетки"? Там акція зараз на Сомат. 220 табл=1150грн і ще мінус 5%, якщо розрахуватись карткою. Порошок для ПММ, 3кг=489грн Я так і не звикла до таблеток. Мені вони не зручні. Я не завжди закладаю повну ПММ, то мені порошок дозувати легше. І чесно кажучи, 1150 грн я знайду куди мені витратити, на більш потрібне і приємне, ніж злити їх в каналізацію. Те, що Сомат порошок 489 грн, я бачила. Але я порахувала, що 3 кг W5 коштує 214 грн, порівняно з 489, то чому б не спробувати? Тим більше, що результатом я задоволена. Написала тут, як відгук на товар. Може, комусь буде в нагоді 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 За продукцію цієї марки я вже писала)) вона продається в Європі в магазинах Lidl, користуюсь вже багато років...раніше привозила сама , зараз купую в Україні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 (змінено) 46 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: не звикла до таблеток. Мені вони не зручні. Я не завжди закладаю повну ПММ, то мені порошок дозувати легше. Від того, скільки тарілок в ПММ, води вона використовує однаково і кількість порошку теж треба класти згідно норми. Машина розуміє повну загрузку або половинну, якщо є программа 1/2 загрузки. Ну то таке, думки вголос. 220 таблеток це 7-9 місяців користування. На мою думку то 1000грн за такий срок користування досить гуманна ціна для якісного результату помивки. Якщо порошок, то ще дешевше виходить. Звісно, що в кожного своя бухгалтерія. Якщо є бажання пробувати щось нове і воно сподобалось та ще і коштує дешевше, чому б і не змінити звичний засіб? Змінено 27 квітня 2023 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 (змінено) 220 таблеток на 9 мес это типа таблетка раз в 1-2 дня? На кой вам вообще посудомойка??? Змінено 27 квітня 2023 користувачем murava Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 51 хвилину тому, irina1969 сказав: раніше привозила сама , зараз купую в Україні. Зараз можна замовити в Польщі з доставкою через НП. Але чи буде то мати сенс? На сайті НП є калькулятор можна порахувати в скільки обійдеться ця забаганка. Я так дивилась таблетки для септика. В моєму випадку дешевше купити тут, особливо, коли ще і знижку роблять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 4 хвилини тому, allanek сказав: Зараз можна замовити в Польщі з доставкою через НП. Але чи буде то мати сенс? На сайті НП є калькулятор можна порахувати в скільки обійдеться ця забаганка. Я так дивилась таблетки для септика. В моєму випадку дешевше купити тут, особливо, коли ще і знижку роблять. Я тобі ж давала сайт, я там замовляю...виходить, що купувати у нас норм 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 27 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2023 (змінено) 2 часа назад, allanek сказал: 220 таблеток це 7-9 місяців користування. На мою думку то 1000грн за такий срок користування досить гуманна ціна для якісного результату помивки. Якщо порошок, то ще дешевше виходить. У мене 3 кг порошку выходить на 5-6 місяців. Раніше це коштувало 300 грн, зараз майже 500. Не бачу сенсу платити 1000. І ще мені не подобається, що в таблетках є ополіскувачі, я категорично не хочу злизувати з тарілок залишки хімії. Ополіскувачі не використовую взагалі 2 часа назад, allanek сказал: Заісно, що в кожного своя бухгалтерія. Якщо є бажання пробувати щось нове і воно сподобалось та ще і коштує дешевше, чому б і не змінити звичний засіб? Саме через те, що коштує дуже приємно, а якість не гірше, то я і написала в тему. Якби була якась фігня, то я б і написала "шановні, не беріть!"))) 1 час назад, irina1969 сказал: Я тобі ж давала сайт, я там замовляю...виходить, що купувати у нас норм Іро, і мені дайте той сайт. Змінено 27 квітня 2023 користувачем Nic-олаевна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз