Nic-олаевна Опубліковано: 1 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2021 Тарантино, так кто ж спорит-то? Вопрос только в том, какие у нас предпочтения и возможности. Кто-то, как я, купит не самую дорогую технику (не важно, ПММ или другую), кто-то наоборот, будет покупать поемиум-класс и каждый из нас будет по-своему прав. Разбираться в цепочке соподчинения брендов лично мне не интересно. Я "по другим делам' Главное, чтоб техника выполняла свои функции среднестатистическое время - 5-7 лет. Будет работать дольше - тоже хорошо. Не будет, не жалко. СтОила не миллион, свое отработала 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 3 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2021 А поделитесь ссылкой? Да не помню. Давно было. Нагуглил по модели конкретной. Три или четыре ролика с распиловкой бака, а один - без распиловки. Там а принципе и так сообразить можно, если есть опыт ремонта автомобилей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 3 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2021 кстати, вместо подделок (нет их уже давно), популярны псевдо бренды. Я не говорю про STM - собственные бренды маркетов и тп.. Есть откровенно "левые" типа бренды. Например, Кайзер, типа немецкий бренд, про который никто не слышал в германии. Так как владелец бренда в раше, а сборка в китае из чего попало. Начинка - сборная солянка. У меня вот есть такая радость в виде стиралки - блок управления аристон (если не ошибаюсь), остальные части - разных производителей с дикой коммутацией. Естественно, информацию по ремонту приходилось собирать по крупицам, по отзывом других счастливых обладателей и таких же счастливых мастеров (не была бы с сушкой, проще было бы выбросить). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 3 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2021 Где вы такое чудо взяли, да и зачем? Вижу, что облазящая эмаль на электролюксе не самая беда, фух Работает после распиловки бака Может и правда, брать койнить дешевый брэнд и на выброс через 3-5 лет? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2021 Где вы такое чудо взяли, да и зачем? Вижу, что облазящая эмаль на электролюксе не самая беда, фух Работает после распиловки бака Может и правда, брать койнить дешевый брэнд и на выброс через 3-5 лет? а чим потім на форумі мірятись ))? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 3 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2021 Где вы такое чудо взяли, да и зачем хотел с сушкой попробовать. Сомневался - брать отдельную или комби. Понравилось, выкину эту и куплю приличную. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тарантино Опубліковано: 26 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2021 (змінено) BEKO DTC36610W. Вирішили помити її, вкинули 1 таблетку мийного засобу для ПММ, поставили на 1,5 годин - все згідно інструкції. В результаті - помилка Е4 (переповнення) і протікання вони з лівої сторони знизу. Правда, потікання припинилося, а от машинка ніяк не хоче повернутися до нормальної роботи - при натисканні кнопки ввімкнення блимає Е4, пікає звуковий сигнал та працює насос, після ввімкнення її в мережу - те саме. Інструкція до цієї ПММ, на жаль, нічого не каже з цього приводу. Фактично - в ній була піна на дні (можливо, тому і переповнення), насос працює, а машинка - ніяк не перезапускається. Виключно в сервіс? Змінено 27 липня 2021 користувачем Тарантино Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Master888 Опубліковано: 27 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2021 Просто нахилить машинку вперед, щоб витікла вода зсередини. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тарантино Опубліковано: 27 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2021 (змінено) Дякую, працює! Дивно, що це не описано так просто в інструкції, причому - до всіх моделей, виготовлених Мідеєю... До речі, дружина ніколи не кладе у неї всю таблетку мийного засобу для посуду - максимум половину. У випадку цієї моделі із таблетованими засобами для чищення ПММ варто робити це саме? Змінено 27 липня 2021 користувачем Тарантино Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 27 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2021 Только что, Тарантино сказал: Дякую, працює! Дивно, що це не описано так просто в інструкції, причому - до всіх моделей, виготовлених Мідеєю... Потому что пенные средства нельзя совать в посудомойку, а ваша таблетка для мойки - либо контрафакт либо не предназначена для этого. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тарантино Опубліковано: 27 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2021 (змінено) 20 минут назад, Narval сказал: Потому что пенные средства нельзя совать в посудомойку, а ваша таблетка для мойки - либо контрафакт либо не предназначена для этого. clovinshop.com.ua/ua/uborka/sredstva-dlya-posudomoyechnyh-mashin/040-7221 - ввезена офіційно, призначена для цього. Вважаю, що причина в кількості засобу. Її треба максимум половину, а може й третину - як і з таблетками для миття посуду. Загальна проблема в тому, що рекомендації для використання засобів для ПММ подаються із розрахунку на великі моделі, але ж є ще й компактні! Всі виробники пишуть, що таблетки для посуду ділити не треба, але чи не буде її тоді забагато у нашому випадку? Змінено 27 липня 2021 користувачем Тарантино Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 27 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2021 Спробуйте порошком користуватись, його легко дозувати, моя дружина так робить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 27 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2021 (змінено) 1 час назад, Тарантино сказал: clovinshop.com.ua/ua/uborka/sredstva-dlya-posudomoyechnyh-mashin/040-7221 - ввезена офіційно, призначена для цього. Вважаю, що причина в кількості засобу. Її треба максимум половину, а може й третину - як і з таблетками для миття посуду. Загальна проблема в тому, що рекомендації для використання засобів для ПММ подаються із розрахунку на великі моделі, але ж є ще й компактні! Всі виробники пишуть, що таблетки для посуду ділити не треба, але чи не буде її тоді забагато у нашому випадку? Вместо этих таблеток попробуйте финиш. eva.ua/ua/pr37665/ средства для стиральных и посудомоечных машин не должны сильно пениться, иначе пена начинает лезть куда не надо и добирается до плат управления в том числе Змінено 27 липня 2021 користувачем Narval 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тарантино Опубліковано: 27 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2021 (змінено) 1 час назад, Narval сказал: Вместо этих таблеток попробуйте финиш. eva.ua/ua/pr37665/ средства для стиральных и посудомоечных машин не должны сильно пениться, иначе пена начинает лезть куда не надо и добирается до плат управления в том числе Дивився й таке. Не сподобалося, що рідину треба використовувати разом із миттям посуду. Також були питання стосовно того, скільки її необхідно в умовах компактної ПММ. Взагалі, з нашого досвіду, зазначу, що виробник засобу великого значення не має, особливо, якщо це - відомий бренд. Склад різних мийних засобів, незалежно від їх вартості, найчастіше є однаковим. Ми використовували дешевий гель Glanz Meister, недешеві таблетки Frosch, зараз - дешеві Cleox, які дружині, в цілому, сподобалися - і, загалом, все завжди нормально милося і миється. Головне - правильне дозування засобу з урахуванням розмірів ПММ: у випадку рідких чи порошкоподібних - згідно інструкції до машинки, а таблетовані - обов'язково ділити, залежно від циклу миття, незважаючи на заперечення цього моменту виробником таблеток (хоча виробник ПММ дозволяє це робити). Тож основну проблему помилки Е4 - надмірне піноутворення через використання засобу в повному обсязі в умовах компактної ПММ - я вже визначив. Аналогічно миттю посуду, для очищення машинки, з урахуванням її розмірів, наступного разу варто буде покласти лише третину спеціальної мийної таблетки. Всім дякую! Змінено 27 липня 2021 користувачем Тарантино 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 11 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2022 Не знаю на скільки ця тема читається зараз і хто тут залишився, але запитаю. Користувалася засобами Somat, але зараз нам їх не завозять чомусь. Є тільки Finish, але мені він дуже не сподобався. Чи і правда він по якості поступається somat, чи моя пмм непотоваришувала з ним, але факт як-то кажуть на пОсуді. Підкажіть інтернет-магазини де ви за адекватною ціною купуєте хімію для Пмм. Не обов'язково лише Somat, може порекомендуєте щось аналогічної якості Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 11 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2022 Наташа, а Розетка до вас не доставляє зараз? Там завжди акції на Сомат. Чому Финиш не сподобався? Він дорожчий за Сомат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 11 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2022 1 час назад, allanek сказал: Наташа, а Розетка до вас не доставляє зараз? Там завжди акції на Сомат. Чому Финиш не сподобався? Він дорожчий за Сомат У нас в місті є пункт Розетки, але не знаю, працює вона зараз чи ні. Можна пошукати в Розетці и на Промі, але я думала може хтось порадить ще якось сайтів? Фініш у моїй пмм залишає мутне скло і геть не відмиває білі Люмінарківські чашки від чаю і кави. Такого з Соматом не було. Мені навіть здається що після Фінішу посуд не так скрипить чистотою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 11 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2022 36 минут назад, Nic-олаевна сказал: У нас в місті є пункт Розетки, але не знаю, працює вона зараз чи ні. Працює. Зайдіть на сайт або зателефонуйте до них, вони скажуть, чи є доставка в ваші края. Замовляю Сомат на Розеткі, в них виходить дешевше за всіх. І завжди є якісь акції. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 11.05.2022 в 16:04, Nic-олаевна сказав: У нас в місті є пункт Розетки, але не знаю, працює вона зараз чи ні. Можна пошукати в Розетці и на Промі, але я думала може хтось порадить ще якось сайтів? Фініш у моїй пмм залишає мутне скло і геть не відмиває білі Люмінарківські чашки від чаю і кави. Такого з Соматом не було. Мені навіть здається що після Фінішу посуд не так скрипить чистотою Така сама ситуація як у вас. Думаю, це пов'язано з мінеральним складом води. Коли зник Сомат, да все решат такой з полиці крамниці от, від безвиходу ,купила таблетки Jar-вони були єдине, що постачали чи то гуманітаркою, чи контрабасом. Коштували підозріло дешево. Але вони шикарні, від Самата зрештою відмовилася, знайшла на Промі величезну пачку( навіть ящик швидше) і тепер про Самат і не згадую. Миють вони анітрохи не гірше, ніж Miele автодоз блок, лише прання ними коштує 5 гривень проти 20 на оригіналтному засобі. На Соматі теж зараз дорожче ніж 5 гривень, якщо укласти в купу сіль, ополіскувач і порошок. Але суть навіть не в цьому. До моєї води погано йде фініш, теж проблема з нальотом, і підходив Сомат і Міеле. І ось Jar -засіб у капсулах ( таблетках)теж підійшов ідеально. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 17 хвилин тому, Сарочка сказав: Така сама ситуація як у вас. Думаю, це пов'язано з мінеральним складом води. Коли зник Сомат, да все решат такой з полиці крамниці от, від безвиходу ,купила таблетки Jar-вони були єдине, що постачали чи то гуманітаркою, чи контрабасом. Коштували підозріло дешево. Але вони шикарні, від Самата зрештою відмовилася, знайшла на Промі величезну пачку( навіть ящик швидше) і тепер про Самат і не згадую. Миють вони анітрохи не гірше, ніж Miele автодоз блок, лише прання ними коштує 5 гривень проти 20 на оригіналтному засобі. На Соматі теж зараз дорожче ніж 5 гривень, якщо укласти в купу сіль, ополіскувач і порошок. Але суть навіть не в цьому. До моєї води погано йде фініш, теж проблема з нальотом, і підходив Сомат і Міеле. І ось Jar -засіб у капсулах ( таблетках)теж підійшов ідеально. вони ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 26 минут назад, Сарочка сказал: І ось Jar -засіб у капсулах ( таблетках)теж підійшов ідеально. Ух ти! Дякую! Бо після Фінішу взагалі боюсь брати щось інше, окрім Сомату. Він у нас нарешті з'явився. Я на радощах взяла 2 пачки по 3 кг (у вигляді порошку), вистачить на довго, але якщо побачу Jar, обов'язково візьму Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 15 минут назад, irina1969 сказал: вони ? Іра, в яку вони ціну? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 21 хвилину тому, irina1969 сказав: вони ? Ага вони 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2022 26 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Іра, в яку вони ціну? на промі вони 685 грн 125 шт, але я ще детально не шукала 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 7 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2022 На випадок, якщо не знайдете капсули, які Аня рекомендує, то, зараз, на Розеткі вигідна пропозиція. Сомат зі знижкою 50% плюс 5%, якщо купуєте від 500грн. Сіль беру Старт або О'кеу, вона дешевше за Сомат-Фініш. І гранульована сіль , якось, дольше тримається в контейнері, ніж сипуча. Ополоскувач Старт - мені подобається, різниці з Соматом не бачу, крім ціни. Зараз є сенс піти на сайт Розетки і там зробити замовлення. Акція не тільки на Сомат. Зараз багато чого пропало, чим користувалась раніше. Не можу знайти, не стало, таблеток Біоексперт (Польща) для септіка. Дуже подобались. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз