Kosmos23 Опубліковано: 18 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2012 я правильно понял? сейчас, в предверии кризиса и возможного девала гривны брать гривневый потребительский кредит/рассрочку под 0% невыгодно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dobr Опубліковано: 18 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2012 я правильно понял? сейчас, в предверии кризиса и возможного девала гривны брать гривневый потребительский кредит/рассрочку под 0% невыгодно? ви шо, таки знаете тупоголовых меценатов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andr_k5 Опубліковано: 6 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2012 Супер акция в комфи, покупаешть кондер VestFrost VCS-12AB за 4399, получаешь второй бесплатно, в гугле вводите название кондиционера + цена, попадаем на сайт тойже комфи comfy.freemarket.ua/more/271190132/, но цена кондера 3300 грн, таки не бесплатно второй дают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 7 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2012 Вообще-то это к кредиту отношения не имеет. Но я пару раз акции Комфи проверял по прайс-навигатору, и решал, что без акции всякой в другом месте дешевле. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз