Sergiy_ Опубліковано: 9 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2012 Заморочки виникають, коли у РЕС у певній місцевості обмежені енергоресурси. Також має значення для чого буде використовуватися електроенергія, оскільки НКРЕ передбачено різні тарифи в різних умовах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2012 Так а ви ці тарифи не обійдете ніяким чином, і вони ніяким чином не стосуються буд.паспорту. Якщо вже на те пішло то у призначенні землі вказано що там буде і для чого е/е Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megera Опубліковано: 10 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2012 C мощностями проблем, как раз, нет-10 Квт без проблем (ну до 15-ти), даже очереди нет на подсключение... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
пух Опубліковано: 10 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2012 Люди, ответьте, пожалуйста, простыми словами, можно ли подключить/провести электричество на участок без стройпаспорта? РЭС не хочет тянуть свет до стройпаспорта, архитектура, даже с ускорением, тянет лямку. Для стройпаспорта никакие ТУ ненужнЫ.Сделала стройпаспорт 20.05.12 А теперь делаю ТУ на свет.Участок пока голый,без построеК.Броварской р-н. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megera Опубліковано: 10 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2012 Для стройпаспорта никакие ТУ ненужнЫ.Сделала стройпаспорт 20.05.12 А теперь делаю ТУ на свет.Участок пока голый,без построеК.Броварской р-н. ДЫк речь о том, что мне нужен свет, а свет без стройпаспорта не дают. А делают в таком порядке, как у Вас. Вы невимательно читали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
пух Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 ДЫк речь о том, что мне нужен свет, а свет без стройпаспорта не дают. А делают в таком порядке, как у Вас. Вы невимательно читали. Мне сделали ТУ на свет без стройпаспорта.Когда подавала документы на ТУ,стройпаспорта еще и в помине небыло.В заявлении на ТУ писала стройпаспорт отсутствует.Завтра буду искать проэктировщиков и монтажников на свет причем тут стройпаспорт...и моя "невнимательность" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 Мне сделали ТУ на свет без стройпаспорта причем тут стройпаспорт...и моя "невнимательность" прочитайте внимательно сообщение на предыдущей странице этой темы www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1625646&postcount=9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megera Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 для стройпаспорта у меня не просят ТУ на свет, У меня просят для света - стройпаспорт (с коим небольшую резину тянет архитектура), так понятнее? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimmon Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 У меня так, сделал проект на электопостачання, все утвердили прихожу к ребятам чтобы проводили, они затребовали документ "Декларація або повідомлення на початок будівництва" из Дерржархбудконтроля сказали что такое введено с 1 апреля, до этого не надо было этого. Повезло. А у меня еще и проект не готов, все его перерисовываю, хотя коробка уже стоит . Еще одна тянучка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megera Опубліковано: 11 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2012 У меня так, сделал проект на электопостачання, все утвердили прихожу к ребятам чтобы проводили, они затребовали документ "Декларація або повідомлення на початок будівництва" из Дерржархбудконтроля сказали что такое введено с 1 апреля, до этого не надо было этого. Повезло. А у меня еще и проект не готов, все его перерисовываю, хотя коробка уже стоит . Еще одна тянучка Гадські папи Це, мабуть, шоб поменше самостроїв було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 12 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2012 они затребовали документ "Декларація або повідомлення на початок будівництва" из Дерржархбудконтроля А на що затребували, на комунікації чи будинок? Якщо на комунікації то це незаконно ось тут відповідь з ДАБІ яка надійша після 01.04 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimmon Опубліковано: 12 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2012 Затребовали документы на подводку электричества. Спасибо пойду почитаю, только этим товарищам мало что можно доказать, они упрутся и линию не принять могут. Для проведения воды не надо было, а вот электрики затребовали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 12 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2012 Там розписаний алгоритм отримання роз’яснення, якщо ви електрикам надасте таке трактування то питання повідомлення буде закрите - хай шукають іншого приводу впертися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Veremey_2005 Опубліковано: 21 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2012 На сколько я знаю, В РЭС можно получить подключение по временной схеме (3кВт) для нужд строительства (подготовительных работ) сроком на 1 год еще до оформления стройпаспорта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз