ФОН Опубліковано: 9 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2012 Фон, при всём моём уважении, Ваш пост выше, напомнил мне анекдоты советского времени: - У вас есть политзаключённые? - А зато у вас негров линчуют!!! К чему Вы сюда вату с позволения сказать приплели??? В вашем первом расчёте она была??? Давайте тогда добавим например перлит или кизяки с соломой или ещё что нибудь, тогда по водопоглащению, на бетоль можно будет молиться как на икону Давайте заново. Вы привели расчёт цены утепления относительно пенопласта толщиной 100мм. Я, и думаю меня поддержат многие форумчане, прошу пересчитать, толщину утеплителя бетоля. Так как теплопроводность пенопласта 100мм и теплопроводность бетоля, учитывая его водопоглащение, превышающее в 5 раз по сравнению пенопластом не одно и тоже. Давайте не будем переобуваться в воздухе. Тут всё просто. Все грає тілки дуй!! Ждём от Вас честный ответ Добавлено через 2 минуты Вот не пойму где ошибка. Или график левый или на сайте у Вас, пардон в паЧпорте оБшибка. Різниця між товщиною ППС і БЕТОЛЬ при однаковій теплопровідності невелика 1см. Середня теплопровідність ППС-0.044 А теплопровідність бетоль 0.055-згідно ДСТУ 2010. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Леонид Опубліковано: 9 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2012 Різниця між товщиною ППС і БЕТОЛЬ при однаковій теплопровідності невелика 1см. Середня теплопровідність ППС-0.044 А теплопровідність бетоль 0.055-згідно ДСТУ 2010[ATTACH]192870[/ATTACH]. А влажность учитывать не нужно??? Разницу в водопоглащении утеплителей??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 9 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня 2012 А влажность учитывать не нужно??? Разницу в водопоглащении утеплителей??? Неужели Вы и вправду надеетесь что продавец признает свой товар фуфлыжным во всеуслышание? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Леонид Опубліковано: 9 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2012 Неужели Вы и вправду надеетесь что продавец признает свой товар фуфлыжным во всеуслышание? Я не говорил, что его товар плохой, просто расчёт не корректный! Есть существенная разница в цене и это не 15-20грн за 1м2, и в долговечности тоже надо признать есть разница. Всё имеет место быть и каждый выберет для себя, что больше подходит под хотелки и возможности. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POLAA Опубліковано: 10 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2012 2 ФОН Ну Вы, блин, даете. Мало того, что уже задолбали своей неприкрытой и навязчивой рекламой бетоля. Так еще и Аркадия Райкина решили перещеголять. Вас спрашивают "Про колеса". А Вы отвечаете "Про насосы". ЗЫ Как по мне, то таких "рекламистов" в профильном разделе уже "банить" нужно. Все темы за*рали своими подтасовками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ФОН Опубліковано: 10 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2012 Неужели Вы и вправду надеетесь что продавец признает свой товар фуфлыжным во всеуслышание? Моя особиста думка про вище написане:таке може написати людина яка ніколи БЕТОЛЬ небачила,і незовсім добре розбирається в системах утеплення.Я дуже хотівби помилятися ,якщо чимось обідив то вибачте ,і надальше виражайтесь більш коректно. Добавлено через 21 минуту А влажность учитывать не нужно??? Разницу в водопоглащении утеплителей??? Яку саме вологу ви вважаєте що потрібно враховувати.В ДБН є вказаний коеф.теплопровідності А. та Б При розрахунку Б(в стані експлуатації) якраз є врахована вологість.В такому випадку ППС А=2.27 Б=2,БЕТОЛЬ А=2 Б=1.8. Сорбційна вологість-врозрахунок теплопровідності небереться .Потих причинах що ця вологість неє сталою вона змінюється відносно вологості повітря. А водопоглинання відносно маси враховується.І є прописане теж в таблиці ДБН.І якщо уважно подивитися то в таблиці видно що розрахунковий вміст вологи відносно маси в умовах експлуатації В ППС збільшується в 5раз. А в ГБ Д 200(при теплопровідності 0.069 в ДБН.а згідно ДСТУ 2010 вона становить 0.055)цей показник збільшується в 1.5 рази.Тому очевидно що водопоглинання ППС відносно маси має більше ніж БЕТОЛЬ.Якщо вам неважко то проведіть свій розрахунок і ми його зможем обговорити. Добавлено через 17 минут 2 ФОН Ну Вы, блин, даете. Мало того, что уже задолбали своей неприкрытой и навязчивой рекламой бетоля. Так еще и Аркадия Райкина решили перещеголять. Вас спрашивают "Про колеса". А Вы отвечаете "Про насосы". ЗЫ Как по мне, то таких "рекламистов" в профильном разделе уже "банить" нужно. Все темы за*рали своими подтасовками. Якщо це реклама то адміністратор її заборонив би.Реклама БЕТОЛЬ є в розділі Реклама.а більш детальніша інфо в темі про БЕТОЛЬ.А в темі про систему утеплення мокрим методом я виражаю свою думку про довговічність ППС в такій системі і вважаю що ППС всередині стіни буде більш довговічніший та пожаробезпечним ніж мокрим методом.А БЕТОЛЬ в цьому варіанті має переваги від ППС,а в середині стіни БЕТОЛЬ мае недоліки відносно ППС.Кожен утеплювач має знаходитись в своєму найефективнішому місці щоб максимально довго виконати свою функцію енергозбереження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roviv Опубліковано: 10 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2012 Сперечаючись з Фоном,ви цим самим даєте йому ще більше можливості написати про чудо-властивості бетоль,такий собі прикритий піарчик,Фон перестаньте цим користуватись!!!Вже починає надоїдати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
evgenyra Опубліковано: 10 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2012 вважаю що ППС всередині стіни буде більш довговічніший та пожаробезпечним ніж мокрим методом.А БЕТОЛЬ в цьому варіанті має переваги від ППС,а в середині стіни БЕТОЛЬ мае недоліки відносно ППС.Кожен утеплювач має знаходитись в своєму найефективнішому місці щоб максимально довго виконати свою функцію енергозбереження. А сколько времени бетоль на рынке утеплителей существует? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Леонид Опубліковано: 10 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2012 Яку саме вологу ви вважаєте що потрібно враховувати.В ДБН є вказаний коеф.теплопровідності А. та Б При розрахунку Б(в стані експлуатації) якраз є врахована вологість.В такому випадку ППС А=2.27 Б=2,БЕТОЛЬ А=2 Б=1.8. Сорбційна вологість-врозрахунок теплопровідності небереться .Потих причинах що ця вологість неє сталою вона змінюється відносно вологості повітря. А водопоглинання відносно маси враховується.І є прописане теж в таблиці ДБН.І якщо уважно подивитися то в таблиці видно що розрахунковий вміст вологи відносно маси в умовах експлуатації В ППС збільшується в 5раз. А в ГБ Д 200(при теплопровідності 0.069 в ДБН.а згідно ДСТУ 2010 вона становить 0.055)цей показник збільшується в 1.5 рази.Тому очевидно що водопоглинання ППС відносно маси має більше ніж БЕТОЛЬ.Якщо вам неважко то проведіть свій розрахунок і ми його зможем обговорити. Ув. Фон, вот я в Вашем посте выделил, место где Вы цитируете ДБН и говорите что: "Сорбційна вологість-врозрахунок теплопровідності небереться " А буквально в посте №50 там где вам выгодно сравнивая бетоль и вату Вы уже говорите: "А в стані експлуатації бетоль набагато краще від вати. по тій причині що сурбіцидна волога вати набагато вища від БЕТОЛЬ та ППС." :lol: Простите за возможно резкие слова, но интересно в каком из двух Ваших постов Вы обманываете или ошибаетесь уж не знаю как правильно спросить??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ФОН Опубліковано: 10 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2012 А сколько времени бетоль на рынке утеплителей существует? На ринку України 3 роки.У Європі набагато більше. Добавлено через 14 минут "А в стані експлуатації бетоль набагато краще від вати. по тій причині що сурбіцидна волога вати набагато вища від БЕТОЛЬ та ППС." Вибачаюсь помилився.Я мав наувазі в пості 50 накопичення вологи відносно маси. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Леонид Опубліковано: 10 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2012 Вибачаюсь помилився.Я мав наувазі в пості 50 накопичення вологи відносно маси. И что это меняет??? Я выхожу из нашей с Вами дискуссии, так как осознаю всю бессмысленность этой затеи!!! Думаю любой, кто за ней хоть чуток следил, разберётся где правда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ФОН Опубліковано: 10 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2012 И что это меняет??? Я выхожу из нашей с Вами дискуссии, так как осознаю всю бессмысленность этой затеи!!! Думаю любой, кто за ней хоть чуток следил, разберётся где правда. Сорбційна вологість,і водопоглинання-це різні речі. Прора***те свій варіант ППС і БЕТОЛЬ з усіма впливами вологи.Хочу побачити в ваших розрахунках яка буде різниця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 4 грудня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2012 Дьявол обычно кроется в мелочах. Главная причина трещин на фасадах, это плохая армировка и дело здесь не в плотности сетки, хотя в доглоиграющей песне это важно, а в правильности ее приклейки! Главными моментами армировка фасада являются так называемые косынки на углах проемов. Ниже яркий пример такой штуки: Это обычно самое слабое место армировки и в таких местах трещины проявляют себя практически сразу же. Так же немаловажным является момент перехлеста армировки. Зачастую фасады делают люди, которые занимаются внутренней отделкой. Да, в силу своей специфики картинку они сделают красивой, а вот функционал может подводить. Ведь требования перехлестов при беспещанке, далеки от фасадной армировки, где необходимо делать перехлест около 10 см!. Это в среднем увеличит расход сетки на 1 рулон, но просто нереально уменшит возможность дальнейших проблем с фасадом! Кстати, ниже фото процесса армировки, с которого хорошо заметно и перехлест и необходимость клеить сетку на слой армировочной массы, а не примазывать сетку клеем Далі буде... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз