Olchak Опубліковано: 1 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2012 Продам остаток клея Kreisel 220 для приклейки пенополистирола и армировки сеткой. 6 мешков по 25 кг, 50 грн. за мешок. Находится в г. Киеве на Теремках. В принципе, могу завезти по Киеву по договоренности или по Житомирской или Варшавской трассе под Киевом, там тоже бываю. Осталось еще около 20 кг готовой силикатно-силиконовой штукатурки Kreisel барашек 1.5 мм светлого оттенка - но это так, на всякий случай, т.е. не знаю кому это может быть нужно. 067.500-85-28 Ольга Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aidback Опубліковано: 1 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2012 Продам остаток клея Kreisel 220 для приклейки пенополистирола и армировки сеткой. 6 мешков по 25 кг, 50 грн. за мешок. Находится в г. Киеве на Теремках. В принципе, могу завезти по Киеву по договоренности или по Житомирской или Варшавской трассе под Киевом, там тоже бываю. Осталось еще около 20 кг готовой силикатно-силиконовой штукатурки Kreisel барашек 1.5 мм светлого оттенка - но это так, на всякий случай, т.е. не знаю кому это может быть нужно. 067.500-85-28 Ольга плиз бронь, готов забрать. наберу вечером. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olchak Опубліковано: 2 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2012 Клей все еще продается, т.к. бронировавший не звонил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз