БеLка Опубліковано: 1 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2012 Добрый день Уважаемые форумчани. Прочитала пример уведомления о начале строительных работ и заинтересовал пунктик о том что с 1.06.2012 указывается серия и номер квалификационного сертификата обязательно. Інформація про генерального підрядника (підрядника - якщо будівельні роботи виконуються без залучення субпідрядників) (за наявності) ______________________________________відсутній______________________________________ (найменування, місцезнаходження, номер телефону, ______________________________________________________________________________________ прізвище, ім'я та по батькові керівника, серія, номер ліцензії, ким, коли видана, ______________________________________________________________________________________ строк дії ліцензії - обов'язково зазначається до 1 червня 2012 р.) Відповідальним виконавцем робіт є: Іванов Іван Іванович, тел.: 0671234567__________________________________ __будівництво здійснюється господарським способом силами замовника___________________ (прізвище, ім'я та по батькові особи, номер телефону, дата видачі та номер документа, що підтверджує ______________________________________________________________________________________ повноваження особи на виконання робіт; найменування посади, ______________________________________________________________________________________ серія і номер кваліфікаційного сертифікату - обов'язково зазначається з 1 червня 2012 р.) Авторський нагляд здійснює (за наявності) (прізвище, ім'я та по батькові особи, номер телефону, дата видачі та номер документа, що підтверджує _________________________________ _____________________ повноваження особи на здійснення авторського нагляду; найменування посади, ______________________________________________________________________________________ серія і номер кваліфікаційного сертифікату - обов'язково зазначається з 1 червня 2012 р.; _ найменування та місцезнаходження проектної організації (у разі залучення), номер телефону, р.________________________________________ серія та номер ліцензії - обов'язково зазначається до 1 червня 2012 р.) Технічний нагляд здійснює (за наявності) _______________________________________відсутній______________________________________ (прізвище, ім'я та по батькові особи, номер телефону, дата видачі та номер документа, ______________________________________________________________________________________ що підтверджує повноваження особи на здійснення технічного нагляду; найменування посади, ______________________________________________________________________________________ серія і номер кваліфікаційного сертифікату) Значит ли это что категории I-II хоз.способом без строительной компании нельзя строиться с 01.06.2012.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oskargonzalez Опубліковано: 1 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2012 А если отправил уведомление 31.05, а ГАСК получит после 01.06 - что в этом случае? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 1 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 1 червня 2012 Уважаемый apxitektop жду Вашего пояснения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oxkon Опубліковано: 1 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2012 Вот тут об этом идет речь www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=1622378&postcount=645 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POLAA Опубліковано: 3 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2012 Я думаю, что Проектировщики, и Подрядчики, чьи Квалификационные Сертификаты должны фигурировать в Декларациях, пойдут стройными рядами получать эти Сертификаты. Иначе останутся без работы. Слишком лакомый кусок выдача этих Сертификатов, чтобы от него власть отказалась. Не вижу ни одной причины, чтобы меняли форму Деклараций, и убрали оттуда требования указывать Квалификационные Сертификаты Проектировщиков (авторский надзор), и Подрядчиков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 4 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2012 А строиться можно будет хоз.способом после 1.06.2012.? Без строительных фирм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POLAA Опубліковано: 7 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2012 Интересно, будут таки вносить изменения в Постанову КМУ об отмене требования указывать Квалификационные Сертификаты для Подрядчиков? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vetra Опубліковано: 10 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2012 собралась писать уведомление и тоже возник вопрос по поводу графы с лицензией. Что писать? Как и раньше хоз. способом или это уже не прокатывает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
consultant Опубліковано: 10 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2012 собралась писать уведомление и тоже возник вопрос по поводу графы с лицензией. Что писать? Как и раньше хоз. способом или это уже не прокатывает? Граждане оббиватели порогов! Какие лицензии? Почитайте хотя бы чуть ниже в форуме, начиная с поста 717: www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=74217&page=36 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vetra Опубліковано: 10 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2012 Граждане оббиватели порогов! Какие лицензии? Почитайте хотя бы чуть ниже в форуме, начиная с поста 717: www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=74217&page=36 зачем же так кидаться сразу.... тема о вводе в эксплуатацию вроде, а не о уведомлении о начале работ, как по мне разные вещи, вот и не читала именно эту тему. Остальные темы перечитаны, информации много и не структурировано, поэтому и вопросы возникают. Уже разобралась, не без помощи добрых людей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bookmaker Опубліковано: 10 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2012 Уже разобралась, не без помощи добрых людей. А растерянной общественности рассказать? Просим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vetra Опубліковано: 10 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2012 А растерянной общественности рассказать? Просим если есть вопросы - давайте в личку, общественность растерянная ;) а то потом тапками закидают, что все триста раз обсуждалось и начнут тыкать носом в ссылки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
consultant Опубліковано: 10 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2012 зачем же так кидаться сразу.... тема о вводе в эксплуатацию вроде, а не о уведомлении о начале работ, как по мне разные вещи, вот и не читала именно эту тему. Остальные темы перечитаны, информации много и не структурировано, поэтому и вопросы возникают. Уже разобралась, не без помощи добрых людей. Уважаемые! Если говорят слово "повідомлення", то это речь идет о начале работ на основании паспорта застройки земельного участка. Если Вы ведете речь о вводе в эксплуатацию, то должны говорить о регистрации "декларації", или о получении "сертифіката". Это я такой вредный в преддверии праздника строителей! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vetra Опубліковано: 13 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2012 Это я такой вредный в преддверии праздника строителей! Уважаемый! Теперь уж, после праздника, Вы должны быть сама доброта) С прошедшим, кстати, если Вы имеете какое-то отношение к строителям) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз