ХХХХ Опубліковано: 30 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2012 Подскажите какой диаметр трубы используют газовщики для разводки газа после счётчика - к котлу и плите? 1/2 или 3/4? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 30 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2012 Подскажите какой диаметр трубы используют газовщики для разводки газа после счётчика - к котлу и плите? 1/2 или 3/4? к котлу 3/4 и плите 1/2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ХХХХ Опубліковано: 30 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 30 травня 2012 спасибо! а если котёл такой (ссылка устарела) и там подвод 1/2? т.е. в проект ФЕГГ заложит диаметр трубы исходя из моих потребителей? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 30 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2012 и там подвод 1/2? т.е. в проект ФЕГГ заложит диаметр трубы исходя из моих потребителей? Это как у газовщиков карта ляжет и звезды станут :D У нас и к котлу 15 кидают, видимо им (сварщикам) с ней проще работать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kotyarych Опубліковано: 30 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2012 спасибо! а если котёл такой (ссылка устарела) и там подвод 1/2? т.е. в проект ФЕГГ заложит диаметр трубы исходя из моих потребителей? Газовщики в документацию закладывают так, как писали выше. Какой котел буду ставить вообще не спрашивали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Phaeton1 Опубліковано: 30 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2012 а если котёл такой (ссылка устарела) и там подвод 1/2? Хм..., а что редукционные ниппеля уже отменили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз