Lyudmyla Опубліковано: 28 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2012 Куплю инсталляции Geberit : 2 штуки: 111.300.00.5 Duofix UP320 для унитаза, двойной смыв или смыв/стоп 6/7,5 л, фронтальное управление, высота 112 см 1 штука: 111.434.00.1 Duofix монтажный элемент для умывальника, высота 112 см Сообщите, пжл, цены и сроки поставки в Киеве, Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergey Cherry Опубліковано: 28 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2012 Всё в наличии. Ответил в личку. Буду рад помочь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Raiv Опубліковано: 29 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2012 А не хотите GROHE? По оооочень сладкой цене.....я вам за те же деньги консоль+унитаз Villeroy&boch с крышкой-микролифт... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lyudmyla Опубліковано: 30 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 30 травня 2012 Спасибо, поставщик выбран, заказ сделан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 30 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2012 А не хотите GROHE? По оооочень сладкой цене.....я вам за те же деньги консоль+унитаз Villeroy&boch с крышкой-микролифт... Я хочу. Цена вопроса? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Lava Опубліковано: 30 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2012 И мне надо буит один штук. Киев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Raiv Опубліковано: 31 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2012 Консоль Grohe Rapid SL (кнопка, крепления, прокладка)+унитаз Villeroy&boch серия O.novo с крышкой Soft Close, за всё 3000 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 31 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2012 Тю, это стандартная цена интырнетов.. Я думал что-то лучше есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Raiv Опубліковано: 31 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2012 Так купыте, в интернетах)))))...моя цена 2500 грн...,+500 на мороженное... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 31 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2012 Запросто. Это первое, что выдает поисковик. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Raiv Опубліковано: 31 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2012 А вы позвоните)))....цена в реале, наличие, курс евро и т.п. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 31 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2012 Звонил. Хоть завтра, реально за эту цену, с доставкой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Raiv Опубліковано: 31 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2012 Больше в цене "упасть" не смогу(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз