Нестроитель Опубліковано: 27 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2012 Два роки експлуатуємо дерев"яні сходи. Але на жаль, вони дуже риплять, причому рідко яка ступенька не видає звуків. Сходи дубові, стянуті на стяжки і при збірці посажені на селікон. Перші рази, як майстер підтягував, звуки на деякий час зменьшувались, але на короткий час. Майстер розказував про вологість, що приміщення висохне, сходи дотянуться і все буде ОК. Але зараз пробую дотягувати сходи, послаблень затяжки майже немає, а рипіння навіть збільшується. Що можна зробити з такою конструкцією, щоби стала більш тихішою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 27 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2012 не правильный выбор мастера и его вина при сборке ,если можно разобрать то есть отпустить затяжку ступени до появления зазора то выличить можно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестроитель Опубліковано: 27 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2012 не правильный выбор мастера и его вина при сборке ,если можно разобрать то есть отпустить затяжку ступени до появления зазора то выличить можно. З майстром, в мене була "довга історія".... Практично, то затяжку на сходах можна послабити, не знаю як складно це буде зробити, але думаю , що можливо. І що ви пропонуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз