Lana_CK Опубліковано: 27 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2014 Перечитала тему, так поздравлять, могут, только Ланублин, после Ваших слов перечитала и я :D это же кошмар какой-то :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PROFITEC Опубліковано: 27 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2014 С прошедшим Днём Рожденья Лана, Успехов в делах, крепкого спортивного здоровья и хорошего настроения. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 27 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2014 Принимай и мои, пусть запоздалые, но от всей души поздравления и пожелания всего-всего-всего... :rolleyes: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 27 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2014 Лана, с днюхой тебя! Главное-любви! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sh@k Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 Прими и от меня наилучшие поздравляшки Успехов тебе во всех твоих начинаниях ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Laminart Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 Присоединюсь к поздравлениям. Дриньк :beer::beer: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mamavera Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 В честь такой барышни можно и через три дня после ДР с удовольствием дринькнуть:beer:. С Днюхой! Будь умницей! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 В честь такой барышни можно и через три дня после ДР с удовольствием дринькнуть:beer:. С Днюхой! Будь умницей! а шо налЫвають? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 а шо налЫвають? Мартини. С Рижским бальзамом. )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 Мартини. С Рижским бальзамом. )) Кста... А у меня права не обмыты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 Мартини. С Рижским бальзамом. )) бггг Добавлено через 45 секунд Кста... А у меня права не обмыты. то шо, ко мне в гости? а када?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 Кста... А у меня права не обмыты.то шо, ко мне в гости? а када?)) Так это.. я тоже свои права не обмывал.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 Так это.. я тоже свои права не обмывал.. Не вопрос... а када?)) ))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 Так это.. я тоже свои права не обмывал.. И я свои в 1988 году не обмыл. то шо, ко мне в гости? а када?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 29 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2014 А я свои обмыла. Но не западло еще раз проставиться раз такая пьянка намечается - дело принципа :D. Лана, так када там??? Завтра? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 29 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2014 И я свои в 1988 году не обмыл. А я свои в 1992 не обмыл. Svet_LED, это ж нам теперь нужен напиток минимум с 20-ти летней выдержкой.. офф: Ланусь, с прошедшим! :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DEN24 Опубліковано: 29 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2014 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 29 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2014 Лана, так када там??? Завтра? завтра ж пятница? там всякие свои планы, а в СБ корпоратив ни дня, ни вечера свободнага)) на след недельке? у нас девишники-мальчишники начнутся? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 1 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2014 то шо, ко мне в гости? а када?)) Э, мм, соседей предупредила? Права обмывать всем? Дык, это, поместимся ли все? Добавлено через 1 минуту у нас девишники-мальчишники начнутся? :D Ашотакое? Ты против нового формата? Мну нравится идея ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дана 999 Опубліковано: 1 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2014 Лана, поздравляю с Днем Рождения! Пусть сбудутся мечты, но непременно на их месте должны появиться новые.:rolleyes: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 на след недельке? Вот и след. неделька настала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 шозанамёки))))))))) в СБ строимдомовка как раз :) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 шозанамёки))))))))) в СБ строимдомовка как раз :) Эй, а где? Шото, я не в "теме" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 Тема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 2 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2014 Эй, а где? Шото, я не в "теме" У Ланы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз