Conductor-25 Опубліковано: 24 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2012 Знаю, можливо ця тема вже не раз обговорювалась, але в пошуку і нічого підходящого не знайшов... Допоможіть будь-ласка з вибором. Мені потрібно звести стіни з газобетону D-500 клас В-2.5 шириною 375 або 400 мм. периметр 8х8 перекриття плити (під ними по проекту армопояс 250мм) В проекті написано "з газобетонних блоків Аерок" але я мучаюсь який блок вибрати аерок чи стоунлайт..... да і вартість у них приблизно однакова. Напишіть будь-ласка відгуки про блоки, який краще в геометрії і роботі, який менш крихкий або більш тепліший. хочеться не прогадати з вибором. дякую за поради!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Grisha_07 Опубліковано: 24 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2012 Знаю, можливо ця тема вже не раз обговорювалась, але в пошуку і нічого підходящого не знайшов... Рядом же тема на 5 страниц... не? За сегодня 2 одинаковых темы открыли... хотя старая активна и находится чуть ниже... www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=45998&page=5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз