Работяга Опубліковано: 17 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2012 ФЭМ. Вот такая gran-trade.com/pictures3/newsite/002_fem/b_fem_0090.jpg Поближе к Борисполю , где? Надо 24м2 , толщина 4см. И водоотводы 50см - 6шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
A.Krukov Опубліковано: 17 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2012 Новая линия в Борисполе если поближе 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Работяга Опубліковано: 17 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2012 A.Krukov, Там есть в наличии? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
A.Krukov Опубліковано: 17 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2012 не знаю. просто знаю, что там продают. Или я могу продать с завода. Дешевле, но Вам нужно будет найти машину на 2 поддона, а вот со стеками проблема, их делает завод очень мало и на них очередь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз