Задумчивый Опубліковано: 16 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2012 Господа, а кто может продать "Меранти" по хорошей цене? Нужны "София" 4 шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 17 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2012 А можна поконкретней двери по или пг цвет,наличник плоский или скругленный, портал,добор а лучше размеры проемов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Задумчивый Опубліковано: 17 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2012 А можна поконкретней двери по или пг цвет,наличник плоский или скругленный, портал,добор а лучше размеры проемов. Так цену "от представителя" я знаю. Интересует дешевле. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 18 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2012 интересно как вам озвучить цену без ответов на вопросы которые я вам задал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Задумчивый Опубліковано: 18 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 18 травня 2012 интересно как вам озвучить цену без ответов на вопросы которые я вам задал? Назовите цифру скидки от официальной цены. Или наценка разная в зависимости от сторонности и наличия добора? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 19 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2012 извините с Меранти не получиться могу предложить Вейквуд мод Омега 12 только глухую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз