Curtis Опубліковано: 15 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2012 Нужно сделать два окна поворотно откидных приблизительные размеры проема 70х71 и двери в сарай уличные 208х88 и подвал 200х80 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 16 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2012 Могу подсобить с дверями,только по проемам вопрос это чистые размеры? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Curtis Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 16 травня 2012 Могу подсобить с дверями,только по проемам вопрос это чистые размеры? размеры приблизительные +- 1 см может гулять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 16 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 16 травня 2012 я так понимаю нужны недорогие уличные двери,а в подвале расширить уже нельзя? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Curtis Опубліковано: 16 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 16 травня 2012 я так понимаю нужны недорогие уличные двери,а в подвале расширить уже нельзя? Верно, не дорогие, я бы сказал дешевле чем не дорого =) Расширить нельзя, а высота, пока до небес, перемычку еще не сделал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 17 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2012 по высоте 2060 а ширине 880 или делать под заказ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Curtis Опубліковано: 17 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2012 по высоте 2060 а ширине 880 или делать под заказ по высоте 2060 а ширине 880 это есть готовые? Сколько они стоят? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 18 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2012 самый эконом 22..гр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз