Privet Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 В 26.11.2023 в 00:25, Фрай сказал: коли відривав електрод то потяглась за ним сантиметри на 3. Сусіди, напевно, теж в ах-є. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2023 О, навіть не сумніваюсь, бо колись як будувався то хтось мені жалівся, що світло гасне. Пішов купив інверторну, навіщо псувати людям життя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2023 До речи своїм Дніпром добре віходить різати, наче плазморез якійсь)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2023 Скільки кіловатт він у вас тягне? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 8 часов назад, Фрай сказал: Скільки кіловатт він у вас тягне? Не знаю, надо в мануал глянуть) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alk2alk Опубліковано: 4 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 11 часов назад, Фрай сказал: Скільки кіловатт він у вас тягне? Бытовой больше 2.5-3х на установившемся режиме брать не должен. Иначе стандартный предохранитель на 16А будет выбивать. Ну а кратковременно в пике может и 6-8 брать. (Я не для этого инвертора говорю, а по наблюдениям за своим домашним реле защиты от перенапряжения - максимальная пиковая сработка по току у него была в районе 36-40А) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня Изобретение старого сварщика, которое изменит вашу жизнь. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 січня Поділитись Опубліковано: 9 січня В 07.01.2024 в 09:45, Privet сказал: Изобретение старого сварщика, которое изменит вашу жизнь. Шо за хню вы постите? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nykoss Опубліковано: 8 червня Поділитись Опубліковано: 8 червня 09.09.2023 в 19:10, 7351 сказав: Зварник-профі, на підприємстві, де я працюю, недавно купив собі Dnipro-M SAB-14D MINI через супер маленькі розміри та вагу -- 208×85×132 мм; 2,2 кг. Випробуваня аппарата на роботі показали, що аппарат чудовий, "трійку" тягне без проблем. По надійності -- покаже час. Сьогодні мав нагоду, попрацювати цим апаратиком. Якщо порівнювати з моїм Патон еко 200(цифровий екран),то дуга здається помітно м’якшою, як уже зауважили вище -трійку радянських часів тягне без будь-яких проблем. Але з УОНІ 1355 Фрунзе електрод 2мм - виникли проблеми, хоч я особливо і не намагався його запалить. Але суб’єктивне враження підказує , що Патон його споживає краще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня 10 часов назад, nykoss сказал: Але суб’єктивне враження підказує , що Патон його споживає краще. Тут такое дело, что варя разный металл, надо каждый раз приспосабливаться) Той же двойкой приходится играться с током в зависимости от металла (толстый/тонкий). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня 13 годин тому, nykoss сказав: Сьогодні мав нагоду, попрацювати цим апаратиком. Якщо порівнювати з моїм Патон еко 200(цифровий екран),то дуга здається помітно м’якшою, як уже зауважили вище -трійку радянських часів тягне без будь-яких проблем. Але з УОНІ 1355 Фрунзе електрод 2мм - виникли проблеми, хоч я особливо і не намагався його запалить. Але суб’єктивне враження підказує , що Патон його споживає краще. Скоріш за все у "Патона" напруга підпалювання і ток "гарячого старту" трохи вищі. Колись, у 2013 році, тестував на ринку більше десятка різних китайських апаратів тільки УОНІ 1355, 3 мм, заводу Патон -- не зустрів жодного аппарату, щоб ці електроди не підпалювались легко і не трималась дуга. В той час я багато їх використовував на "шабашках" бо купував дешево "з рук" у зварників. Тобто, якщо звикнете до УОНІ та їм подібних (основних) електродів -- проблем не буде. (підпалюйте електрод тільки "чирком", при повторному підпалі зламайте "стаканчик" з обмазки) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня 3 години тому, DimaF сказав: приходится играться с током в зависимости от металла (толстый/тонкий). Ще наклон електрода та полярність... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 червня Поділитись Опубліковано: 9 червня 5 часов назад, 7351 сказал: Ще наклон електрода та полярність... Возможно, я не настоящий сварщик....(с.)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Сегодня случайно в очередной раз обратил внимание, что мой Патон 160S работает идеально от инвертора с аккумуляторами, при дуге раздается только приятное шипение без всяких тресков и клацаний. Вот собака, неужели ему тоже нужен правильный синус? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 7 часов назад, Фрай сказал: Вот собака, неужели ему тоже нужен правильный синус? Может нужен просто стабилизатор, чтобы напряжение не скакало!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня Напомню, шо он у меня стоит и напругу держит хорошо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня Варить от аклиматоров - пабагатому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня (змінено) Так тут говорят, шо можно. Но я за другое, помните как жаловался на свой прЫбор? (вы еще говорили за массу) но я ничего не делал, а он вдруг стал варить более менее нормально, но иногда шел в отказ и плевался, «стрелял», залипал и тд. притом, шо место массы всегда предварительно проходил болгаркой с шлифкругом, а тут вообще варил ржавую арматуру 14-16 мм и контакт так себе. Выходит, что в отличии от китаятины он остро реагирует на какие-то другие параметры в сети, не? Змінено 5 липня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 3 часа назад, Фрай сказал: Так тут говорят, шо можно. Но я за другое, помните как жаловался на свой прЫбор? (вы еще говорили за массу) но я ничего не делал, а он вдруг стал варить более менее нормально, но иногда шел в отказ и плевался, «стрелял», залипал и тд. притом, шо место массы всегда предварительно проходил болгаркой с шлифкругом, а тут вообще варил ржавую арматуру 14-16 мм и контакт так себе. Выходит, что в отличии от китаятины он остро реагирует на какие-то другие параметры в сети, не? Я ХЗ, если плиборчик реагирует на такие тонкие весчи как правильный синус таким радикальные способом, дорога ему на дно Днепра. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня Та то ж я только предположил так ли это? В этой отрасли моих знаний не хватает. когда решился поварить нержу купил в Эпике на пробу три электрода, попробовал и удивился. Купил пачку и вот нашел время поварить, а она стреляет, трещит, залипает и я хз в чем причина, бо на другой раз вроде как нормально варил. Хотя, может это потому, шо пропала мережа, а я ж этого и не знал и варил дальше? но для меня очередной урок, лучше купить китаятину и пожалеть чем выкинуть хорошие деньги на «имя» и сожалеть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня (змінено) 05.07.2024 в 14:03, tansss сказав: Я ХЗ, если плиборчик реагирует на такие тонкие весчи как правильный синус таким радикальные способом, дорога ему на дно Днепра. А шо ви скажете про газонокосилку? Моя Стига отработала 10 лет и накрылись подшипники, поменял все, но вот беда, теперь она стала работать хуже и на самом нижнем покосе уже не тянет. В сервисе ответили, что ничего не поделаешь, она уже имеет выработку на статоре, роторе и бла-бла. Шо поделать, смирился. А позавчера надо было срочно покосить газончик, а мережа відсутня, решил от СЭС ДБЖ. Врубаю и просто охреневаю от оборотов! мало того, что работает как новая так еще и не заметил уровень кошения и пошел косить на нижнем, а она косит!!! Увидел, что стала сыпать скошенную траву по бокам и обнаружил забитый контейнер. Я уже забыл когда его так забивал при кошении. Так от чего же такая разница в работе таких «высокоточных» потребителей как сварка или газонокосилка? какой еще параметр в сети может так влиять? Змінено 7 липня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костя Гаврилов Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня Порадьте інвертор, для дому що б був бюджетний але надійний, дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alk2alk Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня В 07.07.2024 в 11:54, Фрай сказал: Так от чего же такая разница в работе таких «высокоточных» потребителей как сварка или газонокосилка? А вы не смотрели, что у вас творится с напряжением вообще и при включенной косилке/инверторе? Условно, если в сети постоянно 190-200В которые при включении косилки/инвертора падают до 175-180В, то ответ достаточно очевиден... (Для "стайерских" мощных потребителей типа микроволновки, чайника, той-же газонокосилки, достаточно неплохо помогает "железный" стабилизатор напряжения. У меня дома и в гараже стоит Люксеон (тяжелый, железный). Ток он, конечно, бывает поднимает до не слабых таких значений, но проводка держит и техника работает нормально. Для потребителей типа сварочного инвертора стабилизатор частично улучшает ситуацию, но почти всегда он просто не успевает отрабатывать. Особенно, если вы варите "точками") Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 липня Поділитись Опубліковано: 8 липня Продлите вашу мысль, пожалуйста 5 годин тому, alk2alk сказав: Условно, если в сети постоянно 190-200В которые при включении косилки/инвертора падают до 175-180В, то ответ достаточно очевиден... Бо мне совершенно не очевиден Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 9 липня Поділитись Опубліковано: 9 липня Напряжение в сети слабое и проседает еще при включении нагрузки. А от панелей и аккумов (инвертор)- нормальное. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз