DimaF Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 15 минут назад, 7351 сказал: недавно купив собі Dnipro-M SAB-14D MINI через супер маленькі розміри та вагу Этот тоже был в продаже с хорошей ценой, но там ограничения по электроду и току, поэтому не стал брать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2023 В 08.06.2023 в 13:33, Фрай сказал: …коли мені потрібно було зварити ворота то я купив Патон, але як на мене то позичений китаєць варив не гірше, а у порівнянні з ним коштував дешевше. В черговий раз плююсь з свого патона! не можу зрозуміти чому дешевий китаяка варить, а дорогий по зрівнянню з ним патон ні?!!! Цілий інститут на державному харчуванні не може зробити щось пристойне для широкого вжитку і попиту? триндець кожного разу танці з бубном по регулюванням та електродам, китай жере все, а ця падлюка свої електроди не хоче. мабуть піду куплю щось інше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 14 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2023 2 часа назад, Фрай сказал: В черговий раз плююсь з свого патона! не можу зрозуміти чому дешевий китаяка варить, а дорогий по зрівнянню з ним патон ні?!!! Цілий інститут на державному харчуванні не може зробити щось пристойне для широкого вжитку і попиту? триндець кожного разу танці з бубном по регулюванням та електродам, китай жере все, а ця падлюка свої електроди не хоче. мабуть піду куплю щось інше Странно, сам чуть не купил, отзывы хорошие. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 14 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2023 (змінено) 3 часа назад, Фрай сказал: В черговий раз плююсь з свого патона! не можу зрозуміти чому дешевий китаяка варить, а дорогий по зрівнянню з ним патон ні?!!! Цілий інститут на державному харчуванні не може зробити щось пристойне для широкого вжитку і попиту? триндець кожного разу танці з бубном по регулюванням та електродам, китай жере все, а ця падлюка свої електроди не хоче. мабуть піду куплю щось інше Як шо почитать цю гілку, то Патона один з найкращих... Можу запропонувати помінятись з моїм Запоріжським, елсва чи як, в мене нарікань не було, але вигляд вже не товарний.)) Змінено 14 вересня 2023 користувачем mastervovik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2023 3 часа назад, mastervovik сказал: в мене нарікань не було Ніколи не міняйте те, на що нема нарікань. ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2023 4 часа назад, DimaF сказал: Странно, сам чуть не купил, отзывы хорошие. Никогда не ведитесь на отзывы. на мой куцый взгляд не стоит он своих денех. я понимаю, шо и танцор херовый, и что-то мешает, но в 80-х впервые взял электрод в руки и на самодельной сварке сам себе добротный гараж сварил, причем с хороших материалов! а тут все постійне г, як там хтось казав - присрати деталі докупи? Отак і я сьогодні. (( Кстати, на работе взял своим 250-й то варит получше чем этот мой 160-й 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 14 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2023 (змінено) Варимо проволокою Патон 1 мм. Нормально. По місцю її у продажу не має , приходиться замовляти через інет , виходить не дешево, але то краще ніж коли діаметр проволоки не відповідає заявленому - вариш, вариш, а потім бац і проволока не подається - хоча ролики обертаються - бо діаметр проволоки пішов менший від заявленого . Змінено 14 вересня 2023 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleg5 Опубліковано: 15 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2023 В 14.09.2023 в 11:59, Фрай сказал: В черговий раз плююсь з свого патона! не можу зрозуміти чому дешевий китаяка варить, а дорогий по зрівнянню з ним патон ні?!!! Цілий інститут на державному харчуванні не може зробити щось пристойне для широкого вжитку і попиту? триндець кожного разу танці з бубном по регулюванням та електродам, китай жере все, а ця падлюка свої електроди не хоче. мабуть піду куплю щось інше На Ютубі дивився відео, людина з Ізюма займається інверторами, продає і обслуговує, а також налаштовує, йому багато хто висилає свої апарати на налаштування і є роликі як він це робить, гадаю що причина поганої роботи саме в тому що вони з виробництва налаштовані аби як, також залежить від мережі, причому без навантаження вона може бути норм, а під навантаженням дуже сильно просідати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimich99 Опубліковано: 17 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2023 15.09.2023 в 12:55, oleg5 сказав: На Ютубі дивився відео, людина з Ізюма займається інверторами, продає і обслуговує, а також налаштовує, йому багато хто висилає свої апарати на налаштування і є роликі як він це робить, гадаю що причина поганої роботи саме в тому що вони з виробництва налаштовані аби як, також залежить від мережі, причому без навантаження вона може бути норм, а під навантаженням дуже сильно просідати. Мабуть все ж таки не з Ізюма а з Ізмаїла? Канал Ізмаїл Інвертор https://www.youtube.com/@izmailinvertor ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oleg5 Опубліковано: 18 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2023 20 часов назад, dimich99 сказал: Мабуть все ж таки не з Ізюма а з Ізмаїла? Канал Ізмаїл Інвертор https://www.youtube.com/@izmailinvertor ? Вибачте, переплутав, дійсно Ізмаїл. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nykoss Опубліковано: 20 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2023 Доброго дня. Що краще придбати: Paton PRO-160 чи Paton ECO-250-C ? Практичного досвіду, та й теоретичного в цій справі 0, але є потреба та бажання навчитись для домашніх потреб. Прочитав кілька останніх сторінок , відкрив для себе, що існують серед вітчизняних виробників й інші, напевно хороші моделі. Можливо щось конкретно можете порекомендувати з них … Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2023 В 20.09.2023 в 11:12, nykoss сказал: Доброго дня. Що краще придбати: Paton PRO-160 чи Paton ECO-250-C ? Практичного досвіду, та й теоретичного в цій справі 0, але є потреба та бажання навчитись для домашніх потреб. Прочитав кілька останніх сторінок , відкрив для себе, що існують серед вітчизняних виробників й інші, напевно хороші моделі. Можливо щось конкретно можете порекомендувати з них … Дякую Незрозуміло, навіщо Вам 250 А -- Ваше діло, звісно. Мені подобається такий, якщо "навороти" потрібні -- регулюється все! Атом I-250D В мене багато років апарат з током до 140 А -- вистачає повністю. Рекомендувати свій Fronius TransPocket 1500 не можу, бо вже знятий з виробництва, а нова модель, на заміну, Fronius TransPocket 150 коштує "реальних" грошей, хоча він вже з коректором коефіциєнта потужності, тобто набагато меньше навантажує електромережу. Fronius TransPocket 1500 -- зварює завжди, будь якими електродами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nykoss Опубліковано: 23 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2023 5 годин тому, 7351 сказав: Незрозуміло, навіщо Вам 250 А -- Ваше діло, звісно. Мені подобається такий, якщо "навороти" потрібні -- регулюється все! atomweld.com/uk/products/atom-i250d.html В мене багато років апарат з током до 140 А -- вистачає повністю. Рекомендувати свій Fronius TransPocket 1500 не можу, бо вже знятий з виробництва, а нова модель, на заміну, Fronius TransPocket 150 коштує "реальних" грошей, хоча він вже з коректором коефіциєнта потужності, тобто набагато меньше навантажує електромережу. Fronius TransPocket 1500 -- зварює завжди, будь якими електродами. Тому що у мене, що досвіду, що теоретичних знань у цій галузі 0. А сусід, який володіє інвертором Кайзер 250 сказав -“купуй щонайменше на 250-300 А”. Конкретно якогось виробника він не рекомендував,хіба що мимохідь згадав про Патон, але чомусь застеріг від придбання Дніпро М. Хоча в іншого сусіда, саме Дніпро М саб 258, якщо не помиляюсь, і він ним цілком задоволений. Саме тому я й вирішив , що потрібно купувати на 250 А. хоч і замовив зрештою Патон еко, на 200А. Дуже шкода, що отримать якусь пораду на цьому форумі, не завжди вдається вчасно, а вже постфактум… Вже після того, як замовив Патон 200, то й було чимало роздумів стосовно того ж Атом чи SSVA, але якось мало інформації про них, мало відгуків знайшов. Хоч і розумію, що зроблений мною вибір має кілька критичних недоліків, та все ж зупинив вибір на ньому. Причиною напевно стали гарантія 5 років, та відсутність якоїсь іншої поради, на яку тут розраховував. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2023 В мене є знайоми і з Атом(ами), і з SSVA, і з Патонами, а от нещодавно і з Дніпро М, не кажучі вже про всіляких "китайців" -- можу сказати впевнено: "Поки апарат справний --можна чудово зварювати будь яким". Тому не переймайтесь, знайдіть штатівські навчальні фільми по зварці, було багато в ютубі з російським переводом, може вже і з українським є -- і, головне, тренуйтесь якомога більше, просто спалюючи електрод за електродом, поки не почнете бачити, де метал, а де шлак під час горіння дуги і як плавиться метал зварюваних кромок. Після цього вже починайте освоювати, як водити кінчиком електрода -- вірніше, Ви це почнете бачити і робити автоматично. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nykoss Опубліковано: 23 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2023 Дякую. Обов’язково пошукаю рекомендований Вами контент, але такий не траплявся. Переважна кількість відео в ютубі, російського походження, і буквально пару штук бачив, нашого виробництва… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 24 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2023 8 часов назад, nykoss сказал: Дуже шкода, що отримать якусь пораду на цьому форумі, Ну я вот тоже ждал кто что посоветует, и не дождался, и пошел купил что понравилось. Проблема в том, что кто умеет варить, то ему хоть самодельный совдеповский, пофиг, все получится. А кто не умеет, тот будет как слепой недельный котенок тыкаться, каждый раз думая что виноват аппарат а не руки из жопы) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nykoss Опубліковано: 24 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2023 (змінено) 4 години тому, DimaF сказав: Проблема в том, что кто умеет варить, то ему хоть самодельный совдеповский, пофиг, все получится. А кто не умеет, тот будет как слепой недельный котенок тыкаться, каждый раз думая что виноват аппарат а не руки из жопы) Цілком згоден з такою тезою. Але якщо говорить конкретно про апарат, який я обрав до придбання, то в ньому все ж присутні деякі неприємні моменти, судячи з відгуків , які я прочитав на ютуб. Ну і більшою мірою сам винен, бо прочитав тільки кілька останніх сторінок даної гілки, а потрібно було б хоча б 20-25, що я зараз і роблю. Все ж цікаво, та й багато корисної інформації з’являється , шкода тільки , що запізно … Доречі, що Ви собі придбали, як враження ? Змінено 24 вересня 2023 користувачем nykoss Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 24 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2023 6 часов назад, nykoss сказал: Доречі, що Ви собі придбали, як враження ? Я на 705-й странице выложил пост, Днипро купил. Готовлюсь к одной поделке, отпишусь потом. После покупки сварил 2 куска квадратной трубы, все получилось, хоть и швы кривые, но доволен, очень легко работается. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2023 23.09.2023 в 22:36, nykoss сказав: Дякую. Обов’язково пошукаю рекомендований Вами контент, але такий не траплявся. Переважна кількість відео в ютубі, російського походження, і буквально пару штук бачив, нашого виробництва… Основы дуговой сварки (русская озвучка) часть - 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nykoss Опубліковано: 27 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2023 Переглядаючи тему, траплялись рекомендації “народних” масок: Optech S 777, та Forte 9000. Можна впевнено купувати будь-яку з них, чи можливо варто віддати перевагу якійсь конкретно ? Ще бачив в продажу Forte 9100, але про неї якось не зустрічав відгуків … Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2023 (змінено) 9 часов назад, nykoss сказал: Переглядаючи тему, траплялись рекомендації “народних” масок: Optech S 777, та Forte 9000. Можна впевнено купувати будь-яку з них, чи можливо варто віддати перевагу якійсь конкретно ? Ще бачив в продажу Forte 9100, але про неї якось не зустрічав відгуків … За + - одинаковую цену, разницы между ними особо не будет. У меня в обще какая то ноу нейм, и покупать что то лучше даже не думаю, пока не научусь толком варить. Змінено 28 вересня 2023 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 28 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2023 10 годин тому, nykoss сказав: Переглядаючи тему, траплялись рекомендації “народних” масок: Optech S 777, та Forte 9000. Можна впевнено купувати будь-яку з них, чи можливо варто віддати перевагу якійсь конкретно ? Ще бачив в продажу Forte 9100, але про неї якось не зустрічав відгуків … зверніть увагу як замінюється там батарейка/акуулятор, була маска ДніпроМ там батарейка незаміняється, лише цілий блок, дешевше було іншу маску купити. в мене 2 маски хамелеон стара якась вже їй років 15-20, з великим світолофільтром, тепер купив ще одну " Vitals Professional 2.0 Panoramic (111825N)" " теж в великим світлофільтром. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nykoss Опубліковано: 28 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2023 12 годин тому, DimaF сказав: За + - одинаковую цену, разницы между ними особо не будет. Та воно то так, теоретично , але можливо є якісь відмінності,які все ж таки переважають в кращу сторону. У мене маски нема, тому купувать щось однозначно потрібно. Але хотілось би втиснутись в рамки, де буде співвідношення ціна-якість , щоб в майбутньому вже не виникало такого питання. 11 годин тому, Dr.Yura сказав: зверніть увагу як замінюється там батарейка/акуулятор, була маска ДніпроМ там батарейка незаміняється, лише цілий блок, дешевше було іншу маску купити. Здається, у згаданих мною екземплярах, проблем з заміною елементів живлення нема ніяких, але дякую за підказку , варто перевірить. 12 годин тому, Dr.Yura сказав: Vitals Professional 2.0 Panoramic (111825N)" " теж в великим світлофільтром. Гммм… Цікава маска, і здається відгуки на неї теж схвальні. Дякую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 29 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 20 часов назад, nykoss сказал: тому купувать щось однозначно потрібно. Купите, отпишитесь плиз, что и как) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nykoss Опубліковано: 29 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2023 4 години тому, DimaF сказав: Купите, отпишитесь плиз, что и как) Ок. Але навряд моє суб’єктивне враження буде чимось корисне. Тут вже варто орієнтуватись на думку більш досвідчених користувачів, які мають певний досвід користування тих, чи інших масок… Зараз користуюсь позиченою у родича Kentavr CM-305 P. Очі в ній не страждають , ефекту піску після роботи теж нема, але для мене не зручне кріплення на голові, навіть зовсім не зручне. Те ж саме сказав сусід, який користується Forte 9000: тобто скло відпрацьовує цілком пристойно, а от кріплення для голови, викликає помітний дискомфорт. Ще тестував звичайну маску за 70 грн(сусіда), придбану років 10 тому. Так от якби вона була маска-хамелеон, то був би досить пристойний вибір в якості економ варіанту. Тому що особисто для мене, вона здалась помітно “м’якшою” ,та приємнішою для органів зору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз