DjonAntoni Опубліковано: 7 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2012 Нужна скидка на Caparoll фасадную штукатурку,силиконовый барашек 2мм + грунтовка объем 300м2. Есть скидка 26%. Хочу узнать смогу ли получить больше?? Заранее всем спасибо. Жду в личных сообщениях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tink Опубліковано: 7 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2012 А кто дает такую скидку? Это чтобы не предложить того же поставщика))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Raiv Опубліковано: 7 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2012 Скидку больше вряд ли вы получите. Реальная скидка 30%, заработок 4-5%. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DjonAntoni Опубліковано: 7 травня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 2012 Скидку больше вряд ли вы получите. Реальная скидка 30%, заработок 4-5%. В 2-3 % по налу можно и попробовать словить:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
elitstroy Опубліковано: 7 травня 2012 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2012 Нужна скидка на Caparoll фасадную штукатурку,силиконовый барашек 2мм + грунтовка объем 300м2. Есть скидка 26%. Хочу узнать смогу ли получить больше?? Заранее всем спасибо. Жду в личных сообщениях. Я дам 27%:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз