Dealer Опубліковано: 1 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2018 Два дня выходил на Русановский канал, опарыш, пуф чесночный, в кармак Прикормка Real Fish Карась Чеснок, в первый день 7 карасей + одна густера, второй день - 2 карася и одна густера, народу тьма и все что-то ловят 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 1 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2018 Сегодня 2 карася и 3 плотвы, завтра на работу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 2 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2018 А разве ограничения на ловлю уже сняли? Или я что-то перепутал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 2 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2018 А разве ограничения на ловлю уже сняли? Или я что-то перепутал? 1 человек - 1 удочка (спиннинг) Но все ловят как хотят, на 2, 3 спиннинга 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andi_F Опубліковано: 3 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2018 1 человек - 1 удочка (спиннинг) Но все ловят как хотят, на 2, 3 спиннинга Если быть точным, одна снасть с одним крючком или приманкой, в местах разрешенных для ловли, во время весенне-летнего периода нереста. Ну а остальное да, правда жизни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 9 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2018 Сегодня на русановском канале еще пару густирок вытащил 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 травня 2018 А разве ограничения на ловлю уже сняли? Или я что-то перепутал? я что-то за всю жизнь не видел ни разу инспекции той) она существует?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 13 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2018 я что-то за всю жизнь не видел ни разу инспекции той) она существует?:D На Десне подплывали, сказали, будем обратно плыть, если будет не по одному пруту - конфискуем) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз