Бездомный Опубліковано: 17 грудня Поділитись Опубліковано: 17 грудня (змінено) черговий піхвостраждалець чи варта смокталка порванка життя елітного атлета ? Латвийский баскетболист Янис Тимма совершил самоубийство . Рядом с мужчиной лежал телефон, в котором, по предварительным данным, было сообщение от Седоковой с просьбой перезвонить. . Что стало причиной такого поступка, устанавливается. Янис Тимма - баскетболист из Латвии. С 2024 года играет на позиции третьего номера или легкого форварда в испанском баскетбольном клубе Obradoiro. Бывший муж певицы Анны Седоковой. Первый муж Седоковой, футболист Валентин Белькевич умер в 41 от тромбоэмболии. Змінено 17 грудня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 17 грудня Поділитись Опубліковано: 17 грудня Играл. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 грудня Поділитись Опубліковано: 17 грудня (змінено) 1 час назад, ozor сказал: Играл. в азартні ігри ? чи в азартну гру сунем-винем з рзп 2 ? там "прoбіг" - сртні , якщо не тисячі прутнів .Вона саун бачила більше , ніж половина строімдому разом взята це майже те саме , як вкоротити собі віку з за професійної сорокарічної повії . Змінено 17 грудня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 грудня Поділитись Опубліковано: 17 грудня (змінено) 20 хвилин тому, Бездомный сказав: в испанском баскетбольном клубе Obradoiro Ну і чим йому іспанки не подобалися? ) Не кажучи вже про море найрізноманітніших туристок )) Змінено 17 грудня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 грудня Поділитись Опубліковано: 17 грудня (змінено) 13 минут назад, vadimv сказал: Ну і чим йому іспанки не подобалися? ) Не кажучи вже про море найрізноманітніших туристок )) олені - дивні створіння - в них з мозгів стирчать коріння з.і. хлопчик - з латівійських їбеней - Краслава , мабуть не було кому пояснити , що у сучасному світі не існує "твоєї" баби , існує лишень "твоя черга" бабу пердолити Змінено 17 грудня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 17 грудня Поділитись Опубліковано: 17 грудня Це все попередньо і ймовірно, основні мотиви можуть бути зовсім інші, а можуть і не бути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 грудня Поділитись Опубліковано: 17 грудня (змінено) 14 часов назад, ozor сказал: Це все попередньо і ймовірно, основні мотиви можуть бути зовсім інші, а можуть і не бути. навіть, якщо виявиться , що "все було з інших причин - а не так , як виглядає" але ж для наївного провінційного лоха оленя , який мав дурість завести "серйозні" стосунки з набагато сташою та досвіченою за нього рзп 2 , та ще й з столичного ескорт сервісу шоубізнесу , доля цілком шаблонна з такими навіть срати на одному гектарі посеред поля небезпечно , не те що у ліжко лягати Спойлер Змінено 18 грудня користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 грудня Поділитись Опубліковано: 17 грудня (змінено) Шакіл О'Ніл розповів історію з життя: «Мій вітчим був сержантом в армії, він був серйозною людиною з сильним характером і в мене з ним були чудові стосунки. Якось я грав в Madison Square Garden проти New York Knicks у своєму першому сезоні в НБА. В мене тоді була просто жахлива гра. Після цього він подзвонив мені і спитав, чому я так погано грав. Він запитав, чи не був це тиск від зустрічі з Патріком Юінгом і Knicks. Я сказав йому, що справді відчував певний тиск. Він сказав мені: «Завтра я хочу, щоб ти був в мене вдома о 7:00 ранку. Забери мене — ми поїдемо в гості до сім'ї, яка не має власного будинку». Ми зустріли нужденну родину. Мій вітчим дав їм грошей на наступний обід і сказав мені: Ось це тиск. В тебе є все; ти просто слабкий.Після цього я більше ніколи не відчував тиск на баскетбольному майданчику, тому що я побачив на власні очі, що таке справжній тиск на прикладі цієї сім'ї». Змінено 17 грудня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 грудня Поділитись Опубліковано: 18 грудня (змінено) ну не вміють сучасні бабИ у сім'ю 🤣🤣🤣 чоловік одружується , щоб мати піклування та секс коли заманеться , а піхвомразь - щоб отримати раба , за рахунок використання - експлуатації якого вона буде жити ( шлюб - для харчування , умовний вазген - для задоволення ) . Після весілля виявляється , що бажання не співпадають 🤣🤣🤣 Змінено 18 грудня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 грудня Поділитись Опубліковано: 18 грудня (змінено) медова пастка Колишній дівчині вінгера «Челсі» і збірної України Михайла Мудрика – громадянці рф віолетті грачовій – дякують за її «внесок» у позитивний допінг-тест футболіста. Як відомо, в організмі Мудрика знайшли заборонену речовину – мельдоній, і тепер гравцеві загрожує дискваліфікація на 4 роки. Колишній виконувач обов'язків президента Федерації легкої атлетики України Євген Пронін уже припустив, що препарат могла підмішати екс-дівчина футболіста. Більше яскравих фото із життя спортсменів у Telegram LIFESTYLE на Sport.ua А в коментарях крайнього Instagram-посту віолетти деякі її співгромадяни вже дякують: «Хороша робота, віолетто. Спасибі, що хоч не Новачок», «💉💉🥱🥱🥱», «Навіщо ти Міші псуєш кар'єру», «Підсипала Міші заборонені речовини», - ось такі коментарі вже можна зустріти на її сторінці: Змінено 18 грудня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 грудня Поділитись Опубліковано: 18 грудня (змінено) А вы больше шлюхам разрешайте свои мысли в общество транслировать. Потребляди окончательно уничтожат институт семьи Вам не кажется что 8 разводов на 10 браков это уже конец института? Да ниче там нет. Только постоянная писечка и вечный геморрой с ней же У меня у двоюродного брата принцесса квартиру отожрала. Женщины от самой природы более расчётливые. Если для мужчины действительно не сложно кнопку стиралки нажать и доставку готовой еды заказать, то вот для женщины все гораздо сложнее. Качество жизни без мужчины сильно ниже. Прикрутить лампочку, вынести старый диван на помойку, завести машину с севшим аккумулятором. За все это нужно платить!!! Или например: Замужняя дама - дорогой, мафинка сломалась. Не замужняя дама: встряла машина на дороге, чек загорелся, надо найти сервис и вызвать эвакуатор. Затем в газели с эвакуаторщиком доехать до сервиса, оставить машину. Через неделю звонок из сервиса: вы знаете, коробка у вас сломалась, но мы не занимаемся ими. А зачем вы говорили к вам машину вести ? Окей, надо новый сервис искать, вызывать эвакуатор. Приехал эвакуаторщик, при погрузке машины крыло зацепили. Как решать этот вопрос ? Довезли до нового сервиса, с вас 200К. Две недели прошло, машину забрала, через день чек опять загорелся. Как решать этот вопрос ? Вот и получается, уровень жизни у женщины сильно ниже без мужчины, у нее меньше денег остается, и меньше свободного времени. Вот почему женщины все за серьезные отношения и не хотят гостевые браки. Им нужно что бы огромное количество бытовых проблем взял на себя мужчина. Мужчина как тягловая лошадь для них Змінено 18 грудня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 18 грудня Поділитись Опубліковано: 18 грудня lavakino.cc/54718-podruzhzhia.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 18 грудня Поділитись Опубліковано: 18 грудня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 грудня Поділитись Опубліковано: 18 грудня (змінено) 26 хвилин тому, Бездомный сказав: Вам не кажется что 8 разводов на 10 браков это уже конец института? Бгг ) Лабковський це питання задавав десь так років 7-8 тому назад )) Змінено 18 грудня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 грудня Поділитись Опубліковано: 18 грудня (змінено) 🤣🤣🤣 Змінено 18 грудня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 грудня Поділитись Опубліковано: 18 грудня 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 18 грудня Поділитись Опубліковано: 18 грудня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня (змінено) база - бабу набагато легше трахнути , ніж потім неї безпроблемно позбутися Змінено 20 грудня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня чоловік шукає в бабі обслугу , а знаходить .... Спойлер паразита , який замаскувався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня 46 хвилин тому, Бездомный сказав: база - бабу набагато легше трахнути , ніж потім неї безпроблемно позбутися "Если собираешься играть, сразу подумай от трех вещах: - правилах игры, - ставках, - и моменте окончания" (с) Тим Феррис 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня www.bbc.com/ukrainian/articles/cvg7vjnpy8vo За даними Figaro, молодшому з обвинувачених 26 років, старшому — 74. Біологія страшна штука, тільки вона може змусити 26 річного гвалтувати ту, що на фото. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня (змінено) 2 часа назад, ozor сказал: www.bbc.com/ukrainian/articles/cvg7vjnpy8vo За даними Figaro, молодшому з обвинувачених 26 років, старшому — 74. Біологія страшна штука, тільки вона може змусити 26 річного гвалтувати ту, що на фото. виключно знищена піхвомразями виховательками самооцінка хлопчика - допускати піхвомразоту до виховання хлопчика з 6-7 років - то є злочин Змінено 20 грудня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня камент на скиглення мусульманського хлопця - тобто з регіону , де з бабами має бути всьо пучком Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня (змінено) Що таке "не пофартило" Цитата 48-річний Мануель Ісла Гальярдо, дізнавшись про коханця своєї дівчини, вирішив здійснити ідеальний план убивства в тихому селі Тахуеко, де проживає лише 56 осіб. Однак у день злочину вулицями проїжджав автомобіль Google, який робив знімки для карт. Гальярдо потрапив у кадр, коли завантажував тіло в багажник своєї машини. Найсмішніше те, що це був перший проїзд машини Google в Тахуеко за останні 15 років. Змінено 20 грудня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 грудня Поділитись Опубліковано: 20 грудня (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Що таке "не пофартило" щоб не ревнувати бабу , не треба вкладатися в бабу - а ні емоціонально ,а ні матеріально . В сучасному світі купити бабу не можливо - спробами купити , бабу можна лише розбалувати . бабам це подобається . більш того - бабу саме тоді не тягне зраджувати , бо у стосунки вклался вона . Змінено 20 грудня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз