vadimv Опубліковано: 7 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2023 (змінено) 36 хвилин тому, Бездомный сказав: чим гірша якість бмв , тим більші в неї ніздрі Якось в парку Фєльдмана побачив кількох мавпочок з якимись (як мені здалося) величезними червоними пухлинами на сідницях. Виглядало це як щось страшне і смертельне. А виявляється, то для них цілком природньо, причому чим більша пухлина (десь так з третину самої мавпочки) - там вона більше подобається бабуїнам. Змінено 7 січня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2023 11 минут назад, vadimv сказал: Якось в парку Фєльдмана побачив кількох мавпочок з якимись (як мені здалося) величезними червоними пухлинами на сідницях. Виглядало це як щось страшне і смертельне. А виявляється, то для них цілком природньо, причому чим більша пухлина (десь так з третину самої мавпочки) - там вона більше подобається бабуїнам. то , мабуть , показник фертильності Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2023 14 хвилин тому, Бездомный сказав: то , мабуть , показник фертильності Так, а ще спроможності постійно тягати на собі зайвих 3-4 кілограми. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 7 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2023 Так, хочу! Нижче, витяг з моєї теми. Хочу почути думки спільноти. Дякую! "Кароче! Втомився я тут один на хуторі. "Шерше ля Фам!" Фами тут є ... нормальні, готові до знайомства зі "старим, злим та бідним пенІсонером"? ПЕРЕВАГИ: - руки/ноги/голова/ ... - на місці. - боргів/кредитів немає. - авто, світло, вода, дрова з пічкою, кіт, ... сіль - в наявності. - документи всі (свідоцво про розлучення, два дипломи Київських ВИШів) -в нормі. - горілку/вино/пиво п"ю, але ВИКЛЮЧНО свого виробництва. - мешкаю один на хуторі з моб. зв"язком та оптоволоконним інтернетом (дивись тему). - ріст 180(був вищий), вага - 110 (готую,блін, смачно!). - діти (дочка) дорослі, живуть окремо. - живу на пенсію (вище середньої) та трохи підробляю (дивись тему). - тримаю кролів, курей, кота. НЕДОЛІКИ: - злий, бо один! Кого "бачу біля себе": - тьотю (не дядю!!!), від 45 до 62 років (мені стільки стукнуло на Різдво), якій подобається розмірене життя на природі та трохи сексу (Pardonne moi), вміє читати, любить авто/вело пригоди, має дорослих самостійних дітей (не обов"язково, але ...), готова змінити місце помешкання. ... реально дивиться у Світ. Амінь! Да пропустить це адмін!" 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2023 5 хвилин тому, captain Grey сказав: Хочу почути думки спільноти. Дякую! Я б краще на Таїті поїхав... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 7 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2023 2 минуты назад, vadimv сказал: Я б краще на Таїті поїхав... Кролів з котом шкода. Я тут до мами під Бородянку на пару днів вириваюсь! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2023 Стрілись двоє на дорозі. — Чого зажурився? — А як мені не журитись, Як я оженився... — Оженився? Це ж прекрасно! Я тебе вітаю. — Іди к бісу! Ти ж подумай, Що я з цього маю. Колись було, як женились Багачі чи бідні, То придане нареченим Готували рідні: Як не гроші, то корови, То воли та свині. Тоді було і женитись Вигідно людині. А я, брате, оженився — Про гроші ні звуку. На весіллі ніхто навіть Не плюнув у руку. Дарували череп'яні Та залізні вещі, А з живого не дісталось Нічого, крім тещі. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2023 (змінено) В 07.01.2023 в 17:42, captain Grey сказал: Кролів з котом шкода. Я тут до мами під Бородянку на пару днів вириваюсь! тутешні бабИ на київських олігархів полювали - полювали на багатого підкаблучника (с) не знаю - чи знайшли Під Будинком офіцерів Каже доні мама: — Ах, яка у цих воєнних Золота програма! То їм лекції читають, То крутять картинку. Навіть танці називають "Вечір відпочинку". Як тут гарно вечорами Грають мідні труби! Ходи сюди танцювати, А не в інші клуби. В іншім клубі Схопить жевжик, І пішов крутиться. Ти танцюєш і не знаєш, Що воно за птиця. А тут, моя голубонько, Все як на долоні. Все, що нас інтересує, Видно на погоні. Витанцьовуй, пританцьовуй, Каблучками клацай, А як вищий попадеться, Ручкою помацай... Змінено 8 січня 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2023 (змінено) Ще додам: людина - це соціальна тварина, але НЕ моногамна. Тобто, щоб нормально жити і не тужити, їй потрібно бути в людському середовищі. І потрібно НЕ бути наодинці з кимось. Змінено 8 січня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 8 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2023 2 часа назад, vadimv сказал: ...І потрібно НЕ бути наодинці з кимось. ... і навідь з самим собою. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2023 Перед свайбою жених Завітав до хати І майбутній тещі він Став таке казати: — Завтра підемо у загс — Я і ваша Таня. Отже, в мене, значить, є Ось які бажання. Я бажаю всіх своїх Друзів запросити. Я бажаю, щоб було Вволю їсти й пити. Я бажаю, щоб аж два Баяністи грали, А не скрипочка якась Чи старі цимбали. Поклонився і пішов Повагом із хати. — Вередливий твій жених, Крутить носом мати. — Щось ти вибрала не те... — Мамо! — каже Таня. — Хай бажає! Це ж його Воля вже остання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2023 Попросив сусід сусіда: — А скажи мені, Чи ти бачив коли-небудь Детектор брехні? А той каже: — Я щоденно Бачу наяву, Бо на ньому оженився Й сьомий рік живу. Ні спокою, ні спочинку, Ні життя нема: Не устиг розкрити рота — На брехні пійма. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 (змінено) Один из главных аспектов мужского поведения состоит в том, что мужчина не делится своей женщиной. Мужчина посягает на «чужое» в роли избранника, на то, что принадлежит альфе, но в роли альфы «своим» не делится. Мужчина в роли любовника, что примерно равно бета-самцу, может понять, что делиться нужно. Но ни бета, ни избранник сознательно не делятся – их просто никто не спрашивает. Рычать по этому поводу мужчина все равно будет. Даже показывать свою женщину – это тоже воспринимается подсознанием как делиться. Например, мужчинам не нравится, когда их женщина вызывающе одевается. Хотя до того, как эта женщина не рассматривалась как своя, такой вид одежды вызывал у мужчин восхищение. Более того, мужчина воспринимает женщину целостно, и не желает ею делиться даже в малозначащих деталях, даже в делах, не имеющих к сексу никакого отношения. Женщины очень не любят, когда ими делятся; тот, кто поделился, лишается в их восприятии альфа-статуса. 2. Женщины любят демонстрировать себя и получают от этого процесса удовольствие. Но, биологически правильная демонстрация – это демонстрация 1 мужчине. Или альфе, или избраннику. Женщины без избирательности демонстрируют себя многим мужчинам. Отсюда идут элементарные, как дважды-два, выводы: 1. Откровенно одетая женщина в публичном месте шлёт всем окружающим месседж - "у меня нет мужчины" либо "я воспринимаю своего мужчину как тряпку". 2. Общеизвестно, что женщины в большинстве своём за жизненный успех считают заполучения себе в лапки "крутого" мужчины. Однако, "крутой" мужчина с большой вероятностью будет альфой, просто по определению. 3. Из п.1 и п.2 следует, что откровенно одетая в публичном месте женщина открыто признаётся окружающим, что она - тотальный лузер по жизни. Неудачница, в самом презрительном значении этого слова. Причём - вне зависимости от количества золота и брюликов, на ней нацепленных. 4. Внимание, вопрос. Какая группа женщин у нас максимально откровенно одета в публичных местах? Правильно - всякие звёзды эстрады, телеведущие, и прочие завсегдатаи жёлтой прессы. Змінено 9 січня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 те ж саме стосується й материнства Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 січня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 10 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2023 В 08.01.2023 в 11:44, captain Grey сказал: ... і навідь з самим собою. Це щось новеньке, Ви ета, тримайте нас у курсі як позбудитесь самотності Бо цей Безхатько геть тему запорить, нема ніякого різнобарв'я тескать 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2023 6 часов назад, =YaSto= сказал: Це щось новеньке, Ви ета, тримайте нас у курсі як позбудитесь самотності Бо цей Безхатько геть тему запорить, нема ніякого різнобарв'я тескать з останнього - що подивився "Призраки бывших подружек" - з Макконахи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2023 42 хвилини тому, Бездомный сказав: МКБ-10 Международная классификация болезней F00-F99 Психические расстройства и расстройства поведения F60-F69 Расстройства личности и поведения в зрелом возрасте F63 Расстройства привычек и влечений F63.9 Расстройство привычек и влечений неуточненное 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2023 бабИ так заміж хочуть вийти , як той хлоп автівку продавав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 11 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2023 Весело у вас тут. Жінок не залишилось, а чоловіки відповідають на свої питання. P.S. "Ату його! Фас"! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2023 (змінено) 2 часа назад, captain Grey сказал: Жінок не залишилось а жінок майже не було з самого почтку , жадібні злі аб'юзивні не емпатичні істоти за жінку не рахуються . а ті жінки , які тут раптом з'явялися - давно перебували у успішному шлюбі здається , технології виховання гідних жінок втрачені остаточно Змінено 11 січня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз