Soyka Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Хм. Завышена. Весьма завышена. Доктор сказал - в морг. Вы так считаете? Может все-таки в реанимацию? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 от наведу 2 шкали оцінки мене...і її... По параметрам: 1. освіта 2. краса 3. матеріальне становище 4. статус і посада Я: 1. вища технічна 2..хз...не мені оцінювати 3 Фіат Скудо, будова, 8 гектарів землі...ну і ще різна дрібнота 4. інженер укрзалізниця, по ходу підзаробляю будівництвом/ремонтом у вільний час... Вона: 1. вища юридична 2 красива 3. з того що я бачив ...Міцик Л200, Педжеро Спорт...особнячок такий квадратів на 400 під ключ... 4. власний бізнес, найняті люди, хороший обіг товару і грошей...но, ризик і безсонні ночі... От вам і порівняння...хто виграє???...відповідь очевидна, що мені там вештатися зайвий раз не варто...буду потрібен, знайдуть, допоможу чим зможу...і все...ну запросять ще в ресторан...ну нехай... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 для того, щоб ломати кабінки душу, не потрібен високоий статус - потрібна лише взаємна симпатія) 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
samarind Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Вы так считаете? Может все-таки в реанимацию? В морг. На него одна надежда. Ну или на крайний случай кладбище. Помогает в переосмыслении жизненных ценностей. Тараканы из головы разбегаются. А оставшиеся прячутся глубоко-глубоко хоть на время. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 От вам і порівняння...хто виграє??? Як на мене, шановний, то з сього переліку бачу, що виграєте саме Ви... Тому що по п.3 я бачу у неї досить великі трати. А от у Вас бачу досить нічогенький статок у 8 га землі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 статок у 8 га землі... якби за нього щось толкове давали...а так хіба орендна плата... та "таракани" в кожного свої...нічого не поробиш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
samarind Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 от наведу 2 шкали оцінки мене...і її... Блин. Биографии многих известных ныне людей изучить не мешало бы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Starper Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Вона: 1. вища юридична.... От вам і порівняння...хто виграє???...відповідь очевидна..... А бідна жіночка все чекає, коли ж той дурень проявить хоч якусь цікавість? -...і в ресторани я його водила.. -...і допомоги я його просила.. -...і як же я йому тільки не натякала.... ...та хіба ж я не вродлива?... ...та буде ж він в мене, як вареник в сметані, купатися.... ...та буде ж він у мене сало їсти і салом заїдати... ....та що ж йому, бовдуру, ще потрібно? 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 та що ж йому, бовдуру, ще потрібно? Подарувати отой міцик.. А краще - Л200. Тільки щоб з повним баком !!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 -...і в ресторани я його водила.. не мене...а була "обмивка" ...і допомоги я його просила.. перед тим допомагала інша людина, яка звільнилася (виїзд в НІмеччину) -...і як же я йому тільки не натякала.... які натяки???...ніяких натяків... Форумчани...зараз перечитав дописи і дійсно виходить, що я ніби жаліюся .... то не є так, розповів вам історію....як є так є... Робота є робота, а в мої молоді роки зациклюватися на сімї/дітях по меншій мірі буде нерозумним... Є відносини - то є, немає - то немає...ніколи не накидався собою...не рекламував і т.д....на сайтах знайомств сидіти не збираюся...навязувати комусь себе і відносини теж не буду... Ну а не складеться нічого серйозного в цьому житті - ну що ж...так і буде, для мене головне здоровя моє і моєї родини...а все решта - то таке.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Нє, чуваче. Так ти не відмажешся.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Starper Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Подарувати отой міцик.. А краще - Л200. Тільки щоб з повним баком !!! Быль.(аналог "..канєєєшно..) Утро. Бабушка Ульяна будит внука Олега: -Олєжек! Поснідаєш сирничками? -Нехооо.. -А може оладушок поїси? -Нехооо.. -Може молочка вип"єш? -Нехооо... -Може хоч чайку вип"єш? -Нехооо... .пауза... -То ГІМНА З"ЇЖ, суча дитина!!!! Добавлено через 14 минут ..а все решта - то таке.... Ех, Нобелю...недаром люди кажуть: -Не в коня корм! 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 ..То ГІМНА З"ЇЖ, суча дитина!!!! Моя покойная бабуся в подобных случаях говорила: - Гівна тобі по всій мордяці! ПЫС. Пролистал пять страниц..сделал выводы: - Нобель ( как выяснилось) мачо.. себе на уме; - Бора мог отомстить за пол форума; - ни хера не понял.. Добавлено через 1 час 41 минуту ПЫС-ПЫС.Возникла такая сумасшедшая идея (учусь у Старпера)...сценарий: Щас популярно делать ремиксы на очень популярные фильмы. А почему бы нам не создать ремикс фильму "Трое в лодке не считая собаки" ? У Боры есть лодка ( с моторчиком)..не помню как звали персонажей (по Англицки) , но как по мне, Бора - Миронов, Sass- Ширвиндт..ну а я, хрен с ним буду Державиным..Челс, понятное дело -собака. Вместо Темзы однозначно Днепр...блин, уверен - кассовые сборы были бы невероятны 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sopa Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 це не та знайома...до цієї я навіть не ризикну з поцілунком лізти...хоча і красива зараза ...субординація...качка лебедю не пара (качка - це я ) Многие так думают, а вот некоторые кто без комплексов, таки спят на лебяжьем пуху;) п.с только прочитал дальше,до моего поста уже это разжевали. Стройка- стройкой, картошка- картошкой, но надо и "держать фасон". А судя по автопарку знакомой, люди они практичные и это будет не сложно. Если дочь будет счастлива, то отец никуда не денется, тем более что пустив к себе за стол, он уже показал не самое худшее отношение к Вашей персоне.;) Всё это шутка, конечно, но и намёк! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Многие так думают, а вот некоторые кто без комплексов, таки спят на лебяжьем пуху Со мной мужчины или вообще не знакомятся, потому как думают, что у такой красивой девушки обязательно кто-то уже есть, или знакомятся те, кто вообще не думает :D:rolleyes: 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крышник Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 От Ви потішились. Вам весело. А Нобелю довелось ту кабінку ремонтувати. Та ще й, напевно, якісь свої плани корегувати. Ну його до біса, той секс. От сьгодня п"ятниця і скоро буде визд на полювання та рибалку. Оце діло ! Шановний Нобель, я все правильно написав ! До речі. Тим сексом можна було б і подовше займатися в клятій кабінці... Щоб пропорції часу задоволення та роботи були не такі жахливі. Можливо вода була прохолодна,тому і 10 хвилин,тому,можливо і забагато ... Шановний Нобель, я все правильно написав !;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Шановний Нобель, я все правильно написав ! ГОловна причина проблема - кабінка тісна для двох....всі ж знаєте розмір тих кабінок 90*90 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sopa Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Со мной мужчины или вообще не знакомятся, потому как думают, что у такой красивой девушки обязательно кто-то уже есть, или знакомятся те, кто вообще не думает :D:rolleyes: Во-во, и некоторым из этих, "с пулей в голове", бывает везёт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крышник Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 для того, щоб ломати кабінки душу, не потрібен високоий статус - потрібна лише взаємна симпатія) Правильно,и ещё можно воспользоваться советом старпёрого бульдозериста,про "за волосы",в этой теме было... ГОловна причина проблема - кабінка тісна для двох....всі ж знаєте розмір тих кабінок 90*90 Не,не знаю,у меня большие ванная и кровать,в основном скучно следую народным традициям:D Добавлено через 6 минут А почему бы нам не создать ремикс фильму "Трое в лодке не считая собаки" ? У Боры есть лодка ( с моторчиком)..не помню как звали персонажей (по Англицки) , но как по мне, Бора - Миронов, Sass- Ширвиндт..ну а я, хрен с ним буду Державиным..Челс, понятное дело -собака. Коллега,может не надо таких сценариев,повнимательней почитайте биографию Д.К.Джерома,он всё таки англичанин,откуда с концертами приезжают;) Со мной мужчины или вообще не знакомятся, потому как думают, что у такой красивой девушки обязательно кто-то уже есть, или знакомятся те, кто вообще не думает :D:rolleyes: Лана,Вы чудо,можно я эту гениальность в личный архив закопиастЮ?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Коллега,может не надо таких сценариев,повнимательней почитайте биографию Д.К.Джерома,он всё таки англичанин,откуда с концертами приезжают;) Это будет наш ответ на..! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 можно я эту гениальность в личный архив закопиастЮ?? можно, но это не совсем моё личное - такое проскакивало в сети ,я типа своими словами) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 ясне діло що в ЛАни є хтось...;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Тоже цитата - Красивая женщина редко бывает одна, но часто бывает одинока :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Коллега,может не надо таких сценариев,повнимательней почитайте биографию Д.К.Джерома,он всё таки англичанин,откуда с концертами приезжают;) Черт, пропустил это гениальное предложение Корнила. Я согласен. Я уже не помню ихних имен, но согласен на роль того, который героически взваливал на себя самые тяжелые задачи и с легкостью тут же перекладывал их на чужие плечи. (фанатам Элтона, молчать!). А кем у нас будет Лана?;) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Не, ну якщо в таких дівчат як Лана, 10 кодових і магнітних замків...то важко пройти і отримати доступ і мати право хоча б запросити кудись... Такі як ЛАна - це Мерс Авангард...в 211 кузові Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз