Soyka Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Не-е, не ошибаешься. Я уже в пробке. К стати, какие планы на сегодняшний день у твоего супруга? Отправила за утеплителем, могу на ночную рыбалку отправить. Как надо так и спланирую:D Добавлено через 1 минуту НЕ трогай супруга! он без формы будет! От чего же? И на него форму можем одеть, мы такие шалунишки!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Отправила за утеплителем, Ты меня кастрируешь! За каким еще утеплителем??? Тебе льдо-генератор понадобится, а не утеплитель. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Ты меня кастрируешь! За каким еще утеплителем??? Тебе льдо-генератор понадобится, а не утеплитель. Так это ж я не для себя, а на пол Как-то не очень приятно разгоряченным телом на холодном полу Ледо-генератор с собой везешь?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Ледо-генератор с собой везешь?:D Уже стою за ним в очереди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Ледо-генератор с собой везешь?:D йё-маё, прочитала как гель-лубрикатор :lol: думаю - ничёсе темка пошла) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Ой мне нравится, как эти двое мчатся друг другу навстречу ! Прям тема для новой ветки. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 ох ці київські затори... за цей час я б вже і з області своєї виїхав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 ох ці київські затори... за цей час я б вже і з області своєї виїхав А кто Вам мешает? Добавлено через 31 секунду Ой мне нравится, как эти двое мчатся друг другу навстречу ! Не завидуйте! Добавлено через 31 секунду Уже стою за ним в очереди. Главное по-больше, по-больше бери! Добавлено через 32 секунды йё-маё, прочитала как гель-лубрикатор :lol: думаю - ничёсе темка пошла) У кого чего болит, тот о том и говорит!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
immigrant Опубліковано: 17 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Есть несколько вариантов на выбор В берете бабуля эротична, не поспоришь! Но -LEE- на танке - вне конкуренции! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 А кто Вам мешает? ми народ підневільний...начальства повно...не виберусь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 ми народ підневільний...начальства повно...не виберусь А Вы огородами, огородами! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 ех...робота є робота... знову для знайомої партія вагонів...і от що ти поробиш...ніякої тобі романтики якщо мені поїздка на рибалку накриється - я буду злий...дуже злий... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 ех...робота є робота... знову для знайомої партія вагонів...і от що ти поробиш...ніякої тобі романтики якщо мені поїздка на рибалку накриється - я буду злий...дуже злий... А Ви її в загальну чергу, а самі в машину та на Київ, а ми Вас тут як треба зустрінемо! Клювати буде так. що Ви про все на світі забудете! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 А Ви її в загальну чергу, а самі в машину та на Київ, а ми Вас тут як треба зустрінемо! Клювати буде так. що Ви про все на світі забудете! ех...якби було все так просто... п.с. тільки не нагадуйте анекдот про качечку і лебедя ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Уже стою за ним в очереди. Видать большая очередь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 напевне bora-b за ним в Тернопіль поїхав ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мышка Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 ех...робота є робота... знову для знайомої партія вагонів...і от що ти поробиш...ніякої тобі романтики якщо мені поїздка на рибалку накриється - я буду злий...дуже злий... Оголошення: - Шукаю чоловіка. Про себе: хороша господиня, терпляча, вмію копати черв'яків, маю човен. :D 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 ех...робота є робота... знову для знайомої партія вагонів...і от що ти поробиш...ніякої тобі романтики якщо мені поїздка на рибалку накриється - я буду злий...дуже злий... То це ж гарно. Зі знайомою знову є можливість налагодити відносини. Перевірити кабінку на міцність.;) Риба нікуди не дінесться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Перевірити кабінку на міцність. це не та знайома...до цієї я навіть не ризикну з поцілунком лізти...хоча і красива зараза ...субординація...качка лебедю не пара (качка - це я ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Отдам рыбацкое снаряжение. Телефон ***-**-**. Если трубку возьмет мужчина – скажете, что ошиблись номером. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Отдам рыбацкое снаряжение. Телефон ***-**-**. Если трубку возьмет мужчина – скажете, что ошиблись номером. Соечка, шота подозрительно замолчал Бора.. А Вы какие-то странные объявления стали размещать.. Признайтесь, Бора уже у Вас ?.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 це не та знайома...до цієї я навіть не ризикну з поцілунком лізти...хоча і красива зараза ...субординація...качка лебедю не пара (качка - це я ) Где Доктор? По-моему у пациента занижена самооценка! Пора поднимать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 у пациента занижена самооценка не занижена...а реальна...люблю реально оцінювати свій вигляд, свої можливості і свої сили та там впершу чергу її батько мене в вагон закатає...і скаже що так було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 Соечка, шота подозрительно замолчал Бора.. А Вы какие-то странные объявления стали размещать.. Признайтесь, Бора уже у Вас ?.... А кто ж Вам правду скажет! Добавлено через 1 минуту не занижена...а реальна...люблю реально оцінювати свій вигляд, свої можливості і свої сили та там впершу чергу її батько мене в вагон закатає...і скаже що так було Занижена! Как пить занижена! Приезжайте ко мне на курсы повышения самооценки! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
samarind Опубліковано: 17 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2012 .... Занижена! Как пить занижена! ...... Хм. Завышена. Весьма завышена. Доктор сказал - в морг. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз