YELENA Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 Какая зимняя рыбалка, льда на реках нет, тем более прилично южнее Киева. В декабре, когда Киев дожди поливали, у нас -8 - -10 было по ночам. Такие причуды украинского климата ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 (змінено) прислали дружині з іншого міста її двоюрідні родичі ( з якими я жодного разу не спілкувався наочно ) святкову світлину на світлині - тато , мамо , піхв'юк рочків 5 , та 13 річна піхв'ючка В піхв'ючки - подача - макіяж - татуаж бровей та губ , пофарбоване/меліроване волосся , зачіска , декольте - "дівчинка дозріла" , або "ты целуй меня везде , я ведь взрослая уже" :pozor: я уявив , як поряд з отою сексбімбою відчувають себе хлопчики у школі Ні , навчання має бути лише відокремлено - хлопці окремо , дівки - окремо З.І. світлина рандомна - з інтернету - ілюструє стиль подачі деяких сучасних 13 річних піхв'ючок Змінено 5 січня 2021 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 @Бездомный, Я наблюдала все-все изменения данного поста )) Ну ты и маньячина )), я про семеро щас ))). Она же еще ребенок. И да, девочки сейчас пользуются декоративной косметикой с 4 класса. Такое время пришло. В этой жизни серенькой нигде не пробиться. И я сейчас не о "через постель". И мальчиков не спрячешь. Они то не в изоляции живут ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 (змінено) @Бездомный, Я наблюдала все-все изменения данного поста )) Ну ты и маньячина )), я про семеро щас ))). Она же еще ребенок. А тато-мамо поряд навіщо ? Чи матуся сама такій бл.дській подачі й навчала ? Так - донька на світлині - копія матусі - салон краси один й той самий И мальчиков не спрячешь. Ну не знаю - ми успішно переховуємося й досі - спочатку в спортклассі , тепер - в морському виші /на кораблі - ще лишилися місця , де можна хлопців від бабів тимчасово заникати Змінено 5 січня 2021 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 ми успішно переховуємося й досі - спочатку в спортклассі , тепер - в морському виші /на кораблі - ще лишилися місця , де можна хлопців від бабів заникати погодите, какое спрятать ? Разве не Вы писали о успехах Ваших детей на любовном поприще, даже хвастали, что с Вами делятся интимными подробностями ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 (змінено) погодите, какое спрятать ? Разве не Вы писали о успехах Ваших детей на любовном поприще, даже хвастали, что с Вами делятся интимными подробностями ? "успіхи" - лише у старшого - його й довелося переховувати від "успіхів" в самиць на кораблі - біля узбережжя Шотландії на молодшого поки що задивляються не дівки , а їхні матусі :lol: старшого матусі бояться , як кішки собаку це почалося ще з кастингу у перший клас :lol: Ні , помиляюся - з дитячого садочку :lol: Змінено 5 січня 2021 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 "успіхи" - лише у старшого - його й довелося переховувати від "успіхів" в самиць на кораблі - біля узбережжя Шотландії Смотрите, чтобы он там боцману не приглянулся 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 Смотрите, чтобы он там боцману не приглянулся боцман - філіпос йому по груди :lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 боцман - філіпос йому по груди :lol: Когда это было помехой? Добавлено через 4 минуты @Бездомный, Я наблюдала все-все изменения данного поста )) Наблюдать как Бездомный несколько раз правит свой пост - это из серии наблюдать за тем, кто наблюдает за кем-то и дрочит 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 Наблюдать как Бездомный несколько раз правит свой пост - это из серии наблюдать за тем, кто наблюдает за кем-то и дрочит Там явно какая-то очередная вспышка на солнце произошла, дейсвующая только на мужчин. Весь день наблюдаю их скрытые фантазии Но Аляк вне конкуренции пока )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 Когда это было помехой? Добавлено через 4 минуты Наблюдать как Бездомный несколько раз правит свой пост - это из серии наблюдать за тем, кто наблюдает за кем-то и дрочит :hlop::hlop: ти добре знаєшся на збоченнях :lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 (змінено) Вангую следующий год возврат моды на 70-е, только современной интерпретации Нагадав Зірка паризьких та нью-йоркських подіумів 60-70-х - муза Діора та Живанші , кінозірка суперхітів "Рожевої пантери" , та - особливо - відомого у СРСР - "Блєфу" Серджо Корбуччі з Адріано Челентано та Ентоні Квіном - Капучіне догралася у стосунки з одруженими чоловіками до того , що коли вона в 1990 викинулася з восьмого поверху , її велетеньский спадок отримали ..... три її кицьки :pozor: Змінено 5 січня 2021 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 а дай посилання на цього жирного кацапа Опоздал ) Снесли У кота поспрашивай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 Опоздал ) Снесли У кота поспрашивай нє , в кота не хочу - він мені Царьова нагадує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 Ну не знаю - ми успішно переховуємося й досі - спочатку в спортклассі , тепер - в морському виші /на кораблі - ще лишилися місця , де можна хлопців від бабів тимчасово заникати Ога. А в порту тоже прячутся?)) И на "чики-дрики-твенти-долларс" не ведутся после столь долгого пребывания без женского общества?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 Ога. А в порту тоже прячутся?)) а що в порту ? черга ? И на "чики-дрики-твенти-долларс" не ведутся после столь долгого пребывания без женского общества?)) В порту Шотландіі чикі-дрікі твенті долларс ? Навіть в Одесі в порту за твенті долларс буде лишень щось огидне платити "за це" гроші - то надто принизливо для чоловіка в нього жіночого спікування у скайпі - скільки загодно - декілька фанаток - шанувальниць вдома залишилося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2021 (змінено) Там даже есть стеб про moderated из иронии, ты б посмотрел на якій хвилині ? мене нудить від кацапського лайна Змінено 15 січня 2021 користувачем #roofinspector Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2021 Хорошая работа. Зря банишь. нічого не можу з собою вдіяти : якщо мені висоцький з булгаковим огидні стали .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 6 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2021 мене нудить від кацапського лайна Ото ж и наблюдаем тут, как ежедневно себя пересиливаешь, читая и слушая их самое днище, а затем весь этот бред сюда тянешь, чтоб и нас стошнило 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 6 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2021 ... декілька фанаток - шанувальниць вдома залишилося. таки к изучаемым селебритис приписал - "фанатки" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2021 Ото ж и наблюдаем тут, как ежедневно себя пересиливаешь, читая и слушая их самое днище, а затем весь этот бред сюда тянешь, чтоб и нас стошнило Не пороівнюй : трофейна зброя ворога - то теж зброя , яка вбиває ворога Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2021 (змінено) таки к изучаемым селебритис приписал - "фанатки" тобі б теж не завадило б вивчити біографії деяких селебрітіс . Наприклад - Даліди та Капучіно - вони були пОдругами Кіріллу - після Даліди слухати Урганта та його кацапофріків ? Змінено 6 січня 2021 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 6 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2021 Не пороівнюй : трофейна зброя ворога - то теж зброя , яка вбиває ворога капец , что ж у Вас вся жизнь - борьба какая то ? А просто пожить когда то собираетесь ? надо иногда расслабляться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 6 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2021 Замуж нужно выходить один раз в жизни!!! ... в крайнем случае шесть (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2021 (змінено) Замуж нужно выходить один раз в жизни!!! ... в крайнем случае шесть (с) а унас во Франции замуж можно десять раз и все без регистрации (с) можна навіть жодного разу не виходити . Але : одна дитина здатна заповнити собою весь дім та весь двір (с) Марк Твен ... та й все життя (с) я Змінено 6 січня 2021 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз