Ratel Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 забрать котенка можно с улицы 21 год? вы точно норм? в 21 веке только тупая выходит замуж в 21 год. Татьяна, а вы заметили как ненавязчиво назвали мою жену тупой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 бинго, вот это правильный и точный пас от той команды Стесняюсь спросить, а в какой я команде?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 это Бездомный то ответит, что на уме у девушек/женщин? )) опять смешно тихо! ) Там же учитель - Новосёлов! он то знает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 Стесняюсь спросить, а в какой я команде?)) Я думаю что в моей, только стесняешься признаться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 Татьяна, а вы заметили как ненавязчиво назвали мою жену тупой? Вы прямо называли некоторых присутствующих здесь. И?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 Стесняюсь спросить, а в какой я команде?)) наманой, адекватной, женской 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 Вы прямо называли некоторых присутствующих здесь. И?)) Та они пусть и скажут мне это Татьяну же я не называл Или называл? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 Тогда олень нужен, а не прЫнц. Капец, я уже на терминологию перешла Але ж історія пані Боварі каже , що тягне їх чомусь на "принців" - зухвалих "таксистів" та "воров" . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 бинго, вот это правильный и точный пас от той командыТипа с самого начала не было понятно, что замуж нужно только тем, у кого - ни копейки за душой - самим за копейки вкалывать западло Остальные по возможности проходят мимо этого милого заведения. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 наманой, адекватной, женской У нас тут гендерные соревнования?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 Тогда олень нужен, а не прЫнц. Капец, я уже на терминологию перешла я ж кажу, суггестия Бездомного работает, обучаемые - обучаются, не обучаемые - это самое, укорачиваются 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 тихо! ) Там же учитель - Новосёлов! он то знает. А ще Езоп , Вільям Шекспір , Ред'ярд Кіплінг ,Бернард Шоу , Еріх Марія Ремарк , Соммерсет Моем , Гюстав Флобер , Лев Толстой , В.М.Шукшин , М.А. Булгаков і ще багато невідомих тобі імен та прізвищ :lol: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 блин, все забываю, что женщине не нужно быть личностью узколобенько мыслите Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 Езоп , Соммерсет Моем , Гюстав Флобер , Лев Толстой , і ще багато невідомих тобі імен та прізвищ :lol: приколи, только моема не читал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 Тогда олень нужен, а не прЫнц. Капец, я уже на терминологию перешлаА женятся только рлени. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 а тех кого ты добавил - отредактировав пост - тоже читал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 Та они пусть и скажут мне это Татьяну же я не называл Или называл? Вы так часто называли, что я потеряла счет)) И да, 21 век начинается с 2001 года)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 Та они пусть и скажут мне это Татьяну же я не называл Или называл? Сообщение от Lana_CK Посмотреть сообщение часто логика/контекст теряется но все тупые, кроме Наташки понятно Ещё Ленки и Музей. тут не тупых две!) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 У нас тут гендерные соревнования?)) а шо вы имеете против? команда высокоранговых горилл-альфа, против...ну ещё подтянутся Бездомный тренер Я запасной тренер на пенсии YELENA - медслужба+ванговать+психоанализ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 приколи, только моема не читал... почни з розсказів , потім можеш взятися за Місяць та грош - реальна історія реального художника - Гогена 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 Типа с самого начала не было понятно, что замуж нужно только тем, у кого - ни копейки за душой - самим за копейки вкалывать западло Остальные по возможности проходят мимо этого милого заведения. афигеть.... Ты что - неженат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 афигеть.... Ты что - неженат?Женат 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 почни з розсказів , потім можеш Місяць та грош - реальна історія реального художника - Гогена Не буду. Я недавно поменял на чтение свои взгляды. Жвачка для мозгов, как телик - только более старая версия. Это просто жесть! Отнимает кучу времени и никакого интерактива. В реале (ну или в инете) есть хоть какая то обратная связь). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 Женат Хмм... А почему тогда ты так нелестно отзываешься о тех кто замужем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 5 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2020 афигеть.... Ты что - неженат? что вы, что вы.. такой же олень, как и вы.. (по мотивам анекдота) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз